Gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsunuz .Bence tavırlarınızı gözden geçirin , babanızın kıymetini bilin dedim ayrıca ahkam kesme gibi bir niyetim yoktu. Buraya konu açıyorsun tüm eleştirileri göze alarak konu açmış olmanız gerekiyor. Sizinle polemiğe girmicem iyi geceler.
Anladım canım sıkma canını
Bastan bunlarida eklesen konuya herkes daha farkli yorum yapardi. Bilemedim simdi idare etmelisin ne yapilir ki bu durumda anne baba sonuctaŞuanda bunlar sizin için ufak şeyler gibi ama babamın içki dayakçı babalardan farkı yok emin olun.
Çok üzüldüm. K.bakmayın.
2-3 haftada 1 arıyor diyorum ya zaten bazen 1 ay bile aramıyor. İlgisiz beni de pek sevmez ondan.
Bastan bunlarida eklesen konuya herkes daha farkli yorum yapardi. Bilemedim simdi idare etmelisin ne yapilir ki bu durumda anne baba sonucta
Sen sabırla anlatmaya devam et hiç sıkma canını hormonlardan benim de regl yakın bugünlerde sinirlenmiceğim şeylere patlıyorum sabır sadece
abartmışssın kusura bakma canım hastasın diye olsa gerek yani
Daha finaller var önümüzde sanırım mezuniyete daha var babana sınav tarihlerini söyle bari ondan sonra aramaya başlarAnlatıyorum zaten en son diycem sen esnek uçak bileti al tarih değişirse üzerine 40-50 tl daha ver diyede kabul etmez biliyorum :)
Daha finaller var önümüzde sanırım mezuniyete daha var babana sınav tarihlerini söyle bari ondan sonra aramaya başlar
mezuniyet tarihi neden belli degilki akademik takvimde açıklanmıyor muOlabilir garip olaylarda patlama yaşayabilen bir yapım var.
Şuan uyuyorum babaSöylüyorum artık kaçış yolları arıycam kendime ders çalışıyorum dersteyim vs vs. gibi
Sonradan düzelttim görmemişim babanın ilgisiz kötü olduğunu yazdığını.Bunun gibilere derken düzgün konuşun ? Benim babamı alabilirsiniz tepe tepe kullanın.
Adamın garezi var uyumaya karşı 9 da herkes uyanık olacakŞuan uyuyorum baba
Ablacım bende diyorum ki kısa yolu yöntemi varsa biri bana açıklayı versin.Bence babanıza sabırla cevap vermeye devam edin,kırmadan "hayır babacığım bilmiyorum mezuniyet tarihini" deyiverin,ne olacak ki ..
konunuzu açarken babanızın (içkici, dayakçı demişsiniz) nasıl biri olduğunu yazsaydınız yorumlar da ona göre gelebilirdi siz de gerilmezdiniz.
Sonradan düzelttim görmemişim babanın ilgisiz kötü olduğunu yazdığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?