Patlamak üzereyim... Yardım:(

Eşine söyledin mi derdi neymişki?
Eğer seni istemiyorsa boşanırsın,ne bu böyle eski kız arkadaş falan.Çok üzgünüm çoook

yani 2 kadinla basimdertte birim tam yani basimda digeride hafta sonu annesine geliyo

Esine firsat verme güzelim...Seni böyle cildirtmak kiskandirmak hosuna gitmis adamcagizin herhalde...ne kadar cocukca seyler ya..isimi yok onun allah askina:1closedeyes:

Sende belli etme be arkadasim..birak anlatsin dursun kendi kendine..dinleme bile..lafi degistir...hatta ay suraya genc yakisikli bir adam tasindi kim acaba biliyormusun diye sor?

Trip yaparsa...sen yapinca oluyorda ben yapincami olmuyor hayatim de...Ne saniyorlar kendini bu erkek denilen zalaklar anlamiyorum ya..

o kadin evlimi evliydi ayrilmis bide oglu var dul yani

Allah ıslah etsin...
sakin ol hem yaşıda senden büyük seni kıskanıyordur a.s
canını sıkma Allahın adaleti büyüktür,o kadının sakın seviyesine inme
hanımlığından taviz verme , sanki o kadın yokmuş gibi davran...

Eşine söyledin mi derdi neymişki?
Eğer seni istemiyorsa boşanırsın,ne bu böyle eski kız arkadaş falan.Çok üzgünüm çoook

ben seni birakirmiyim diyo korkma diyo benim cocouklarimvar diyo saka yapiyorum diyo 2 3 gun geciyo buseferde asigim asik diyo bilmiyorum niye boyle yapiyo

ben seni birakirmiyim diyo korkma diyo benim cocouklarimvar diyo saka yapiyorum diyo 2 3 gun geciyo buseferde asigim asik diyo bilmiyorum niye boyle yapiyo

Ne korkması yahu sen ortalıkta kalmaktan korkuyor imajı mı çizdin? Acaba seni kızdırmak hoşuna gidiyor da bilerek mi yapıyor?

elimde degil ya cok feci kiskancim diyorum seni onla gorursem yasatmam diyorum oldururumm seni yaparim diyorum yaparsin diyo bide gulerek

elimde degil ya cok feci kiskancim diyorum seni onla gorursem yasatmam diyorum oldururumm seni yaparim diyorum yaparsin diyo bide gulerek

Yookkkkk......kendini kontrol edeceksin..sen adama böyle yaparsan tabi adam zevkten dört köse olur...ohhh ne güzel kiskaniyor beni ...bu kadin bensiz yapamaz ...beni kaybetmekten cok korkuyor gibi düsüncelerle tüm kozlari eline veriyorsun arkadasim...

Sakin olacan sogukkanli olacan...firsat vermiceksin ona....hatta o seni kaybetme korkusu yasasin diye biraz erisilmez gözükeceksin...sag gösterip sol vuracaksin...tilsim burda güzelim..

Bu erkeklerin minicik beyinlerinle düsündüklerinin yaptiklarinin biz en alasini yapariz...:1closedeyes:

Sorun sende adamda degil....muhtemelen cok asiri yüz veriyor simartiyorsun..CADIARZU

ya bu adamlar ne yapmaya çalışıyo Çok üzgünüm çoook
topunun köküne kibrit suyu düküp yakamak lazım araya bu evli erkek peşinde koşan kadınşarıda serpiştirmmek lazım
bacım yaa belkide seni böle kızdırıp kendine bakmanı yani hırs yapıp zayıflamanımı istiyo acep
bak böle gidersen beni kaparlar mı demeye çalışıyofisfisfis

Bence etkili konuşsan böyle şeyler yapamaz eşin.
Adam akıllı konuş derim ben.
Seni kaybetme korkusu olsun

eskı kız arkadaşından bahsetmesıyle senın kılonun ne baglantısı olabılır kı. anlaşılan sen kılonu kompleks yapmışsın tatlım. unutmakı eşın ondan vazgeçmış senı secmış,sen o kızı yenmışsin. kendını onunla kıyaslamaktan vazgeç,sen bu oyunu çoktan kazandın. eşın sen sınır oluyorsun dıye senı kıskandırmaya çalışıyor belllı makara geçıyor senınle gıbı geldı bana. senın yerınde olsam o senı kızdırdıgı anlarda derın bır sessızlıgın ıçıne gırer, kabuguma cekılırım, uzuldugunu çok lafla yada kavgayla göstermek yerıne sessız ve uzak olursan bu işin artık şakalaşmak olmadıgını anlar bence. ben ne kılolu kadınlar gördum eşı agzının içine bakıyor. kılonu dert etme. özguvenını de yıtırme tatlım erkekler bu tarz şeylerı kullanır, hoşuna gıder.

ne korkmasi ya ben niye korkuyumki hayir oyle bi imaj cizmedim bi bilsem

yok korkma çocuklarım var bırakmam seni demiş ya onun için dedim. Bence biraz umursamaz davran. Bu seferde o düşünsün kara kara neden umursamaz davrandığını.
Hatta her konu açıldığında aman sende amma kendini beğenmişsin falan de dalga geçer gibi kaale almadığını düşünsün kudursun. Ne yapıp et kıskançlıktan patlasanda için içini yesede bunu yap ters psikoloji her zaman yanıt verir .

güzelim sen çok yanlış taktik uyguluyorsun bence, erkekler kıskanıldıkça kendinilerini bi halt zannederler,"yaşatmam öldürüm" gibi laflar sarfederek onun egosunu doyurduğunu farkedemiyormusun. hiç mi hiç ilgilenme bi kaç kez gül geç hatta onu bile görmezden gelip ,o eve gelince laylaylom moduna girip şarkılar söyle,giyin kuşan ve bakımlı ol herzaman. onu farketmediğini ve kıskanmadığını anladığı an bak bakalım kim kimin peşinden koşuyor:) kendi silahıyla tek atış,tam isabet. topla kendini hadi canım dimdik ol ve kadının üstün zekasının bi örneğinin de sende tezahür ettiğini izleyelim sende. bu gibi erkek oyunlarına karşı bi kadın asla aciz kalamaz:) görelim seni. sevgiyle...

bak arkadaşım erkekler kendine güveni olmayan kadınlara biraz
alaycı yaklaşıyorlar bi önce kendine güven. takipte ol ama kocana belli etme
çünki onlar kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanırlar.
bide tersini göster o senin tersini hiç görmemiş anlaşılan
bi kere yuvasını yapıcanki sana şaka bile yaparken iki kere düşünsün

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum...

kessiinlikle hak veriyorum aynen böle davran bi süree

ANLADIM COK SAGOLUN KIZLAR inanin simdi cok rahatladim dediklerinizi tek tek yapacagim

konuyu okudum ve şok oldumdelikafadulden bu kdr saygısızlık PES!kusura bakmayın ama siz eşinize fazla yüz vermişssiniz size hiç saygısı kalmamış çok meraklıysa o zmn eski sevgilisine dönsün ne bu yaklava:kilo aldıysanız bile bunu size güzel bi dille söylesin rahatsız oluyosa ki kendi ne sankisiz sakın kendinize olan güveninizi kaybetmeyin.fakat kolayı hayatınızdan çıkartın.annem bizim eve asitli hiç bişey sokmaz valla o kdr canım çekiyoki resmen izin alıyorum ya içmek için:ecrin_bebek:kendinizi şöyle bi güzel yenileyin moraliniz yerine gelsin önce,ama eşiniz bidaha eski sevgilisinden pervasızca bahsederse o zmn kavga çıkartın ve haddini bildirin! lafa bak bide diyoki korkma seni boşamam çocuklarımın annesisin!allahım sana geliyorum bu ne ya!!!ona öyle bir ders verinki değil eski kız arkadaşını özlemle ağzına almak,siz konuyu açsanız ağzına alma şunları desin kuzu olsun kuzuuuklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…