Patlamak üzereyim... Yardım:(

sallamayacaksin, yasak tatli gelir.

ayrica canim ne demek kilo veremiyorum, ne demek kolayi birakamiyorum. valla sen bilirsin. ister biraaak ister birakma hayat senin hayatin. sen aynada kendinden memnunsan yapacak birsey yok.

tatlım gerçekten ama hoş değil sende bikere yap bakalım aynısını tepkisi ne olcak ama ozaman başlar ben erkeğim sen bayansın diye..ama boşver o haddini aşmış bence...

bence eşin seni fiziksel olarak beğenmiyor ve eski kız arkadaşına gösterdiği ilgi de bundan kaynaklanıyor.fiziksel olarak ikinizi kıyaslıyor ve onu daha hoş buluyor.tabii ki böle konuşması çok saygısızca.ama erkekler işte...fizik onlar için bu kadar önemli işte...

Allah Allah...kendi Brad Pittin yanindanmi gecmis acaba??

Kesinlikle katilmiyorum....Begenmiyorduda niye evlendi o zaman?

Bence sadece ve sadece Kiskanilmak hosuna gittigi icin yapiyor...aklinca egosunu tatmin edecek...:mymeka:

Bir erkek cidden karisini fiziken begenmegebilir bir zaman sonra lakin bunu söyleyecek veya ima edecek kadar aptal degildir...

Ne kadar rahat eşiniz varmış. Bu rahatlığı inşallah ona siz vermemişsinizdir.
Çantada keklik misali mi görüyor acaba....
Erkeklere hiç bir zaman ihtiyacımız yok...
Varsa bile onlara bunu belli etmemeliyiz...
Kendilerini bişey sanıyolar sonra...
Çok sevmiyeceksin çokta sahiplenmiyeceksin erkeği...

yapıcağın en güzel şey bir an önce oradan taşınmak olmalı.ancak eşinin yaptığı çok yanlış bişey.biraz tavır koy ve kendine daha çok bakmaya çalış

Taşınınca herşey halolacakmı sanki
Adamın içinde varsa böyle başkalarına iç çekmek
Bunu heryerde yapar ...huy meselesi yaa
Bence taşınması sadece arkadaşımız yorar ve kafasından bunu hiç atamaz
Orda bunu halletmeli adam akıllı kocasına haddini bildirmeli
Bu tür şakalar çok kırıcı şakaysa şayet, değilse adam gıcıklık yapıyor işte....

:1shok:

tabi ki taşın derim ben sonuçta bi bayan yüzünden evliliğinbitebilir ama sende kendine bi çeki düzen ver kuzummm.............

hemen kolayı bırakıp kilo veriyosun acilen ama kiloyu önce kendin için veriyosun
sonra saçını değiştir kesimi boyası falan makyaj yap kendine bak sakın
evden çıkmayan kilolu çocuklu kendi salmış kadın imajı çizme belli ki kocanı fazla havalandırmışsın
ama o havayıda indirecek olan yine sensin unutma kıskandığını belli etme onun kendini
matah bisey zannetmesine izin verme kusur bul dalga geç kendini ona muhtacmış gibi yansıtma bi süre böyle devam et baktın olmuyo
derdin ne senin diye ya adam olusun yada sen bilirsin diyerek evi başına yık

aynen katılıyorum arkdaşa

bence eşin bu şekilde kasıtlı davranıyorSenin bence hamileliklerden sonra bakımını ihmal ettiğini dünüyor olabilir.E sende hayatım ne o öle kolalar falan hemen kilo vermeye başla tut nefsini biraz aaaa
bakımlı olman için bence kıskandırma politikası uyguluyor bence saçma amam işte buda onunfikri...bide böyle düşün :....CADIARZU

bence sizde eski erkek arkadaslarınızdan bahsedin tv de ki erkekleri gösterip çok yakışşıklı etkileyici deyin.

ve buna bir son vermesini istyeyin. çok içine oturduysa git onunla devam et deyin. belki dank eder. çok üzüldüm

Ne kadar saygisizlik ya ne zevk aliyor bilmiyorum
Bana bak o agzini kirarim haber olsun demistim bi gun esime bi daha agzini açmadi bu konuda
izin vermeyin

aynen katılıyorum ..

ayrıca hakikaten kendinizi salmışsınız sanırım..

tamam sizi seviyor eşiniz ama **neden olsa beni seviyor her halimle** diyerek rüküş olmayın.. bakın kendinize..

eşiniz farklı bir politika izliyor.. sizi uyarıyor.. kıskançlık krizlerine girceğinize kendinizi arkadaşın dediği gibi değşştirmeye bakın biran önce...

çok onur kırıcı bir davranış ama belkide sizi böyle yaparak kendinize gtireceğini sanıyor olabilir...uyarı çanlarınız çalıyor...

sizinle resmen dalga geçiyor.bir de kadınlara yüz vermese onlar da yaklaşmaya çalışmaz.

Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..

arkadaşa katılıyorum.bencede içme o iğrenç şeyikafamçokkarıştı bunu duyduğumdan beri yıllardır içmiyorum.eşim zamanında çok içmiş senin gibi bağımlıymış ama mideyi bozunca akıllanmış.hele bunlardan sonra hiç içmiyor.bencede kendine bak.kısasa kısas yapma bence.sen kadınsın daha onurlusun.bende çok kilo aldım evlendikten sonra.eşim hiçbir zaman şikayetçi olmadı ama bende zayıflamaya çalışıyorum.çünkü git gide kendimi koyvermeye başladım.sağlığımda söz konusu.insanın kendine olan güveni gidiyor kilo aldıkça inan.değişiklik herzaman iyidir.benim tanıdığım biride eşini böyle olmasada buna benzer kızdırır.biz nekadar bilsekte kızdırmak için olduğunu kızcaz da takmıyo gibi görünsede aslında çok takıyor.belli etmemeye çalışıyor ama takıyor.sende üzülme yarın yeni bir güne başla inş.hadi bakalım inş iyi haberlerini yaz buraya...selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…