- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
cok ama cok Can'ım sıkıldı ağlıyorum çaresizim kimsem yok sanki...içim yanıyor..işe gitmiyorum izin aldım.hersey üst üste geldi
Nereye gitti onca arkadaşım rehberi baştan sona eledim kimseyi arayamadım aranacak kimsem kalmamış ki..
Annem derdimi anlamıyor uzakta olduğu için arayıp konuşamadım
İle gitmek istemiyorum
Aldatıldım yediremiyorum
Başım inanılmaz ağrıyor tüm vücudumdaki hücreler vazgeçti yasamaktan aldığım oksijen azap veriyor zehir gibi
Tek yapabildiğim ağlamak ..
Arayıp tanıdıklara aldatıldım kandırıldım üstüne hakarete uğradım diyemiyorum ..içime gömüyorum ama patladım artık ağlamaktan ağrıyor gözlerim...
Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi
Ulan bu kadar mı sevmek
Bunun gibilere mi kaldı sevmek
Şimdi dışarı çıktım ev basıyor beni..içeri girmek istemiyorum bi kafede mal mal oturuyorum...
Size geldim benim tek dertleştim yer..
Yardım edin kızlar ,,çok üzgünüm perişanım
Koptum
Kime gitsem nerede kalsam uzaklara gidesim var
Keşke birini arayıp anlatsam dertleşsem bu kadar mı yalnızmışım...
Arayıp kimseyi rahatsız etmiyim diyorum zaten insanlar kendi işinde sıkıldım bunaldım herkesin huzuru yerinde etrafımda...dönüp bakıyorum kendime bu kaçıncı perişanlık...
Ne uyumak ne uyanmak ne bişey yapmak ....yazmak bile istemiyorum sadece bi el bekliyorum Sevgi'yle bakacak....
Nereye gitti onca arkadaşım rehberi baştan sona eledim kimseyi arayamadım aranacak kimsem kalmamış ki..
Annem derdimi anlamıyor uzakta olduğu için arayıp konuşamadım
İle gitmek istemiyorum
Aldatıldım yediremiyorum
Başım inanılmaz ağrıyor tüm vücudumdaki hücreler vazgeçti yasamaktan aldığım oksijen azap veriyor zehir gibi
Tek yapabildiğim ağlamak ..
Arayıp tanıdıklara aldatıldım kandırıldım üstüne hakarete uğradım diyemiyorum ..içime gömüyorum ama patladım artık ağlamaktan ağrıyor gözlerim...
Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi
Ulan bu kadar mı sevmek
Bunun gibilere mi kaldı sevmek
Şimdi dışarı çıktım ev basıyor beni..içeri girmek istemiyorum bi kafede mal mal oturuyorum...
Size geldim benim tek dertleştim yer..
Yardım edin kızlar ,,çok üzgünüm perişanım
Koptum
Kime gitsem nerede kalsam uzaklara gidesim var
Keşke birini arayıp anlatsam dertleşsem bu kadar mı yalnızmışım...
Arayıp kimseyi rahatsız etmiyim diyorum zaten insanlar kendi işinde sıkıldım bunaldım herkesin huzuru yerinde etrafımda...dönüp bakıyorum kendime bu kaçıncı perişanlık...
Ne uyumak ne uyanmak ne bişey yapmak ....yazmak bile istemiyorum sadece bi el bekliyorum Sevgi'yle bakacak....