Patlamak üzereyim

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
cok ama cok Can'ım sıkıldı ağlıyorum çaresizim kimsem yok sanki...içim yanıyor..işe gitmiyorum izin aldım.hersey üst üste geldi
Nereye gitti onca arkadaşım rehberi baştan sona eledim kimseyi arayamadım aranacak kimsem kalmamış ki..
Annem derdimi anlamıyor uzakta olduğu için arayıp konuşamadım
İle gitmek istemiyorum
Aldatıldım yediremiyorum
Başım inanılmaz ağrıyor tüm vücudumdaki hücreler vazgeçti yasamaktan aldığım oksijen azap veriyor zehir gibi

Tek yapabildiğim ağlamak ..
Arayıp tanıdıklara aldatıldım kandırıldım üstüne hakarete uğradım diyemiyorum ..içime gömüyorum ama patladım artık ağlamaktan ağrıyor gözlerim...

Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi
Ulan bu kadar mı sevmek
Bunun gibilere mi kaldı sevmek

Şimdi dışarı çıktım ev basıyor beni..içeri girmek istemiyorum bi kafede mal mal oturuyorum...

Size geldim benim tek dertleştim yer..
Yardım edin kızlar ,,çok üzgünüm perişanım
Koptum

Kime gitsem nerede kalsam uzaklara gidesim var

Keşke birini arayıp anlatsam dertleşsem bu kadar mı yalnızmışım...

Arayıp kimseyi rahatsız etmiyim diyorum zaten insanlar kendi işinde sıkıldım bunaldım herkesin huzuru yerinde etrafımda...dönüp bakıyorum kendime bu kaçıncı perişanlık...

Ne uyumak ne uyanmak ne bişey yapmak ....yazmak bile istemiyorum sadece bi el bekliyorum Sevgi'yle bakacak....

Sakinleş önce..
Aldatılmak senin hatan kusurun değil onun karaktersizliği.
Yakın arkadaşın varsa aramaktan çekinme..
Arayamıyorum utanıyorum ...kız diyecek ne senin bu halin niye hiç yüzün gülmedi der diye utanıyorum..Nasıl derim aldattı Nasıl derim ...eşine karşıda kendinede ...tanıyorlar çünkü cok methetmişimdir ..tepkileri daha cok üzecek..hiç tanımadığım insanlara anlatmak daha iyi geliyor...

Öncelikle işinize geri dönün. Evde düşün düşün kafayı yer, sorunu kendinizde arama hatasına düşersiniz. Eşiniz mi sevgiliniz mi aldattı yazmamışsınız ama her kim olursa olsun çalışan ve ayakları üstünde duran birisiniz.

cok ama cok Can'ım sıkıldı ağlıyorum çaresizim kimsem yok sanki...içim yanıyor..işe gitmiyorum izin aldım.hersey üst üste geldi
Nereye gitti onca arkadaşım rehberi baştan sona eledim kimseyi arayamadım aranacak kimsem kalmamış ki..
Annem derdimi anlamıyor uzakta olduğu için arayıp konuşamadım
İle gitmek istemiyorum
Aldatıldım yediremiyorum
Başım inanılmaz ağrıyor tüm vücudumdaki hücreler vazgeçti yasamaktan aldığım oksijen azap veriyor zehir gibi

Tek yapabildiğim ağlamak ..
Arayıp tanıdıklara aldatıldım kandırıldım üstüne hakarete uğradım diyemiyorum ..içime gömüyorum ama patladım artık ağlamaktan ağrıyor gözlerim...

Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi
Ulan bu kadar mı sevmek
Bunun gibilere mi kaldı sevmek

Şimdi dışarı çıktım ev basıyor beni..içeri girmek istemiyorum bi kafede mal mal oturuyorum...

Size geldim benim tek dertleştim yer..
Yardım edin kızlar ,,çok üzgünüm perişanım
Koptum

Kime gitsem nerede kalsam uzaklara gidesim var

Keşke birini arayıp anlatsam dertleşsem bu kadar mı yalnızmışım...

Arayıp kimseyi rahatsız etmiyim diyorum zaten insanlar kendi işinde sıkıldım bunaldım herkesin huzuru yerinde etrafımda...dönüp bakıyorum kendime bu kaçıncı perişanlık...

Ne uyumak ne uyanmak ne bişey yapmak ....yazmak bile istemiyorum sadece bi el bekliyorum Sevgi'yle bakacak....
Aldatilmak sana tecrübe kazandiriyo cnm su an ve seni guclendiriyo sen su an olayin sokundasin.cik su soktan kendine guven ve ne kadar guclu oldugunu goster o etrafindaki salaklara.kimse icin degmez su 3 gunluk dunyada

Geçecekkkkkkkkk
Merak etme geçecek
Hepsi bitecek
Ben de yaşadım çok fena aldatıldım ıkı çocukla boşandım
Şimdi yeniden evliyim eşimi seviyorum hayat güzel..
SEN de toparlanacaksın
Ağla dök içini ama sakın kendinden nefret etme,kendinde suç bulma ,kendinde eksiklik arama
Hatalı olan o sen değilsin

Hiç üzülme. Yapacağın her adımda kendi Menfaatını düşün artık. Evi terk etme o gitsin. Çamur yapacak gibi eşin. Ağzına laf verme. Hakaret etme. Hakaret içerikli mesajlarını sakla. Akıllı ol.

Öncelikle işinize geri dönün. Evde düşün düşün kafayı yer, sorunu kendinizde arama hatasına düşersiniz. Eşiniz mi sevgiliniz mi aldattı yazmamışsınız ama her kim olursa olsun çalışan ve ayakları üstünde duran birisiniz.
Eşim değil evlenecektik ne bileyim bittim sanki...içimden birçok kötülük yapmak geçiyor yapmamak için kendimi tutuyorum açıp o kadına herşeyi anlatmak...yapmıcam yapıncada üzülürüm bana ne beter olsun mu diyeyim

Aldatilmak sana tecrübe kazandiriyo cnm su an ve seni guclendiriyo sen su an olayin sokundasin.cik su soktan kendine guven ve ne kadar guclu oldugunu goster o etrafindaki salaklara.kimse icin degmez su 3 gunluk dunyada
Güçlü olamıyorum kafayı yedim zaten...evine gidip yıkıp dağıtmak istiyorum herseyi

Geçecekkkkkkkkk
Merak etme geçecek
Hepsi bitecek
Ben de yaşadım çok fena aldatıldım ıkı çocukla boşandım
Şimdi yeniden evliyim eşimi seviyorum hayat güzel..
SEN de toparlanacaksın
Ağla dök içini ama sakın kendinden nefret etme,kendinde suç bulma ,kendinde eksiklik arama
Hatalı olan o sen değilsin
Anlarsınız beni o Zaman içimde bomba patlıyor sanki ...
Ben çirkinim şansızım kadersizim ...içimde böyle binlerce kelime beynimde dönüyor

Hiç üzülme. Yapacağın her adımda kendi Menfaatını düşün artık. Evi terk etme o gitsin. Çamur yapacak gibi eşin. Ağzına laf verme. Hakaret etme. Hakaret içerikli mesajlarını sakla. Akıllı ol.
Eşim değil aynı eve cıkmıştık daha yeni,.,hersey iyi sanıyordum evlenecektik hemen

Ada'm gibi Ada'm dedirtmişti yani..yedirir içirir peşine koşardı şimdi git diyor...

Eşim değil evlenecektik ne bileyim bittim sanki...içimden birçok kötülük yapmak geçiyor yapmamak için kendimi tutuyorum açıp o kadına herşeyi anlatmak...yapmıcam yapıncada üzülürüm bana ne beter olsun mu diyeyim
Bak bu iyi evli olsan ne yapicaktin bide böle düşün takma kafana buraya kadınlar 3 çocukla aldatıldıgını yazıyo onlar ne yapsın

Boşver inan ki değmez bu erkek milleti için daha iyisini bulursun :)

Arayamıyorum utanıyorum ...kız diyecek ne senin bu halin niye hiç yüzün gülmedi der diye utanıyorum..Nasıl derim aldattı Nasıl derim ...eşine karşıda kendinede ...tanıyorlar çünkü cok methetmişimdir ..tepkileri daha cok üzecek..hiç tanımadığım insanlara anlatmak daha iyi geliyor...
Sen neden utanıyorsun? Sen utanılacak bir şey yapmadın ki.

Biraz zaman geçsin sakinleşince şükredeceksin. Şanslısın ki sevgiliyken aldatmış, karakterinde aldatma olan mayası bozuk bir tipmiş zaten eninde sonunda aldatırdı, hamileyken aldatsa daha çok üzülürdün emin ol.
Ve hep söylenir ama gerçekmiş cidden. Her şeyde bir hayır var.
Ben iki kere geçmişte boynuz yedim iki ayrı sevgiliden. İyi ki aldatmışlar da şimdi onlarla evli değilim diye şükrediyorum.
Üzül, ağla falan ama çok da yıpratma kendini. Eninde sonunda geçiyor. Geri dönüp baktığında ağladığına üzülüyorsun.

İstemiyormuş hakaret etmişim ona bide üste çıkıyor...

Bisey yapma eger gidersen beni onemsiyo seviyo diye posu iyice kalkar.sen umursama hayatindan cikar ondan da mutlu gibi gozuk rol bile olsa oyle yap bak nasil havasi sonuyo pissligin
Özür dilese yaptım bi hata affet dese anlarım affetmem ama içim rahat olurdu beni hala seviyo der kendine güvenimi kaybetmezdim anlıyorsunuz dimi ...şimdi böyle git istemiyorum bitti deyince cıldırdım

Back
X