Patlayabilir miyim acaba ?

Colruyasinaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
10
12
3
37
Kendimi bildim bileli çalışıyorum evlendim gene devam ettim ilk çocuğumda annem baktı gene çalıştım şimdi ikinci çocuğumda artık işten çıktım evdeyim komşu çerçevem yok sosyal hayat bitince arkadaşcıklarda gitti burda yeniyim konuşmam lazım belli bi kelimeyi tüketmem lazım yoksa ses bombası olup patlayabilirim

hayaller bende evlendıkten sonra calısmaya basladım cocugum 16 aylık hala calısıyorum 30 yasındayım. ıkıncı cocugum olsa ısten cıkmak ıstıyorum sızın gıbı. yanı hayalım sızınkı gıbı. su an o kdr cok kızımla beraber olmak ıstıyorumkı evde onunla oynamak kek kurabıye yapmak parka gıtmek gezmek dolaşmak. ama maalesef calısıyorum. anı bunca yıl calısan bırı olarak suan bu durumdan mutlu olmanız lazım. nıye muutsuzsunuz anlamadım. tabi insan arada yetişkin birileriylede muhabbet etmek istiyo . cocuklarınzla yasıt olan bı kac arakadas edınebılrısınız. parklar buna cok musaıt mesela. ama cok sanslısınız. cocugundan ayrı kalan annenın ne demek oldugunu bılıyosunuz bu gunlerın tadını cıkarın bence

Evet haklısın çocuğundan ayrı kalmak çok zor ve vicdan yoran bir durum ama anne olmak sadece evlatlarınla Zaman geçirmek demek değil oturduğum semt çevre olarak ilişki kurabileceğim düzeyde değil hep yaşlılar var oğlum içinde sıkıntı bu durum insan kız kıza sohbet istiyor terapi gibi gelir ama evde durdukça çevren azalıyor benim hep çalışan arkadaşlarım var belki de yanlış düşünüyorum ama bu durum beni çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…