Ablacım kusura bakma ama küçük oluşunu suistimal ediyorlar sen de buna izin veriyorsun, evlendiğimde ben de büyük değildim 22 yaşındaydım, kötü biri de değilimdir ama kullanılmaktan hiç hoşlanmam o yüzden dilim sivridir derim diyeceğimi, dedikodu medikodu da umursamam, kim ne derse desin düşünsün ilgilenmem, ben eşimle yuvama bakarım o kadar, yapma gitme bak ileride pişman olursun, bir arkadaşım 17 yaşında gelin olmuş, kayınvalidesi bunu küçük diye ezip durmuş, koca koca kızları varken, kendi de gayet sağlıklıyken kıza bütün evinin işlerini yaptırıyormuş, duvarları dahi sildiriyormuş ki arkadaşım bir deri bir kemik bir kadındı, erişte açtırır, yufka açtırır, misafiri gelecek ev işi yaptırıp pasta böreklerini hazırlatır yetmez hizmet ettirirdi, o kızcağız benle arkadaş olduktan sonra elini eteğini çekmeye başladı zira artık psikolojisi de bozulmaya başlamıştı kayınvalidesi yüzünden, antidepresanlar kullanmaya başladı, kız senelerce gelinlik yapmış ama değer görmemişti, ne yapıyorsun dedim, gelin görmemiş o, sessiz bir kızı bulmuş ohhhh istediğini yaptırıyor ne ala memleket.
Kayınvalide yaşlı olsa neyse 55 yaş nedir ki? 47 yaşındayım valla bahçe duvarından sekiyorum hala yani öyle dizlerin kollarım gıcırdadığı bir yaş değil 55, 75-80 olur tamam derim.