İşini yap ve gereksiz konularla meşgul etme kendini .Bu zamanda iş bulmak kolay değil .
İşinizi yapın bencede
Patronun sevgilisinin arkasını toplamak zorunda değilsiniz toplamayında
Köle değilsiniz çalışansınız
bilemedim ki şimdi
temizleseniz bir dert temizlemeseniz bir dert
safa yatın olmadı daha sonra yiyeceksiniz sandım diyin
İşinş yap sadece ne eksiz ne fazla senin iyilik olsun diye yaptığın işler görevin haline gelir
Sevgilisi size bişey emrettiğinde ben işimi yapıyorum de duymamazlıktan gel bazen güle güle diyeceksin şakaya deliliğe vurupPeki görevim haline gelmeden bu durumdan nasıl kurtulabilirim ki?
Sevgilisi size bişey emrettiğinde ben işimi yapıyorum de duymamazlıktan gel bazen güle güle diyeceksin şakaya deliliğe vurup
Yapacak bir şey yok 1 eksik 1 fazla yıkayacaksın.Sonuçta patronun için hazırlıyor.Yani patronunun temizliği.
Mutfak işi ve temizlikten sorumluysanız yıkamanız gerekir bence.Belki de kız sizin yasınıza yakın diye siz kötü hissettiniz kız sizden neden hoşlanmasın durduk yere.Ama böyle bi işi başta kabul etmemeniz gerekirdi bana kalırsa.
İci doluydu bakmadim x hanim/ y bey dersin
Bozulmus ya da yemedik derse de,yenmeyecegini bilmiyordum, yikamami istediginiz bulasiklari icleri bos sekilde lavaboya koyarsaniz yikamami istediginizi anlarim dersin olur biter.
* Benzer yıka poşete koy isterse verirsin borcamı.
* Borcamı yemekle birlikte uzak bir çöpe at sorarsa haberim yok dersin.
Seç birini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?