Tabiki şimdi ver artık borcamı ama bu kıl hareketleri devam ederse bunu yapabilirsin bir borcamın lafı olmaz dimi aranızda, koskoca patron sevgilisi sonuçtaHahahahah kahkaha attım
2. si içimden gelen 1.si yapmam gereken
Rica ederim ne demekNe çok samimi ne de çok resmi. İdeal bir cevap olur, teşekkür ederim :)
Senin patronun başkası.O kadın değil.
olaki derse , siz bana başta bunu söylememiştiniz dersin..
Rica ederim ne demekbulasiksa buzdolabinin icinde ne isi var madem ici dolu sekilde de olsa tezgaha birakilmis olsaydi senin de kafan karismazdi. Bu arada cok caliskan ve azimlisin, is ogrenmek icin temizlik yapmaktan bile gocunmamissin, keske bursada olsan biz ise alirdik seni boylelerine ihtiyacimiz var :)
ben buranın tabağını çanağını yıkıyorum amaOlabilir, ama yemedik/bozulmus zaten görmedin mi/ yıkarsın diye bıraktım gibi laflar ederse o havada burnuyla,çok kırılırım
Merhaba hanımlar,
Ben bir ofiste çalışıyorum ve çay getir götür temizliği vs işlerle ilgileniyorum. Boş zamanlarımda da -çok boş zamanım oluyor ofis çok aktif değil- kendi mesleğim ile ilgili işi öğreniyorum. Yeni mezunum ve öğrenmem deneyim sahibi olabilmem için bu işe başladım. Öyle ya da böyle idare ediyorum. Şimdi size asıl konuya gelirsek; ben ofisin bütün işlerini yapmaya çalışıyorum sadece yapmam gerekenleri değil ofis dışındaki işlerle de ilgileniyorum. Patronumla ilk girdiğimde mutfak işleri ve ufak tefek temizlikler ve boş zamanlarımda kendimi geliştirmem olarak anlaştık. Bazen bunu neden ben yapıyorum desem de işimi öğrenene kadar sesimi çıkartmıyorum. Patronumun kız arkadaşı biraz sıkıntılı. Nedenini bilmiyorum ama benden haz etmiyor ve bende aslında zararsız bir insanımdır ofiste kıyamet kopsa dahil bile olmam yapım gereği. Bana dokunmasınlar canımı sıkmasınlar derim sadece. Şimdi patronun kız arkadaşı x , sürekli yiyecek birşeyler hazırlıyor erkek arkadaşına ofise geliyor ve o kadar pis bir kız ki mutfakta çay koyarken bile heryere çay döküyor ve ben de huylanıyorum cay sarı iz bıraktığında sinirleniyorum çamaşır suyuyla temizliyorum. Bu ve bunun gibi pis davranışları var.Arkasını düşünmüyor,ben topluyorum ki işim de bu zaten işimden ya da yaptıklarımdan gocunmuyorum. X yine birşeyler hazırlayacakmış ve cumartesi ofise gelecekmiş patron söyledi. Geçen geldiğinde hazırladığı dolmayı getirdiği borcamı içi dolu bir şekilde buz dolabında bırakmış ve bende temizlemedim. İçi dolu olduğu ve borcam ona ait olduğu için. Sanki temizlemem için özellikle bırakılmış gibi. Bende sadece ofise ait olanları ve boş bulduklarımı temizlemiştim. Şimdi x yine gelecek ve yine heryer pislik içinde kalacak bundan ziyade ban borcamını soracaktır, eminim. O karakterde bir insan. Cumartesi gunu getirdiği yiyecekleri de bırakacak öyle getirdikleriyle ben temizleyeyim diye temiz temiz alıp evine götürecek. Geçen yaptığında da aynısı oldu.
Bu durum beni oldukça rahatsız etmekle birlikte,üstüne birde x'in bana karşı iyi şeyler hissetmediğini de bildiğim için özel temizlikle ilgilenmek istemiyorum. Ama patrona bunu aksettirmeli miyim? Patron bana 'biz seninle bunun için anlaştık' derse ne yaparım? İşler bu kadar durmuş vaziyetteyken çalıştığım işi de keyfe keder bırakamam.. Ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım?
ben buranın tabağını çanağını yıkıyorum ama
ondan sorumlu olmadığım için dikkatimi çekmemiş diyin sizde
alacan o borcamı havada burnuna geçircen de olmuyo işte
Bence bosver zaten isin madem (kızin niyeti kotu orasi belli diyorsan) yinede sen isini yap dagittigini ettiginide gocunmadan temizle kendisiylede muhattap olma belki anlar hatasini
Oncelikle bu zamanda is bulmak kolay degil hem meslegini ogrenmek icin oraya girmissin hemde bi akraban araci olmus
(Yanlis anlama lutfen kucumsemiyotum kesinlikle) isin temizlik madem en guzel sekilde yap ve o kiz geldiğinde mumkun oldugu kadar onunla karsilasmamayi muhattap olmamayi dene
tabiki canım benim şaka yapıyorumOlmuyor maalesef, işi öğrenene kadar sabretmek ve para kazanmak zorundayım
ben mesleğini merak ettim canım :) senin yerinde hiç umursamazdım mesleği en güzel şekilde öğreneceğin yerdesin madem yıkardım koyardım bir kenara .
tabiki canım benim şaka yapıyorum
16 yıllık çalışma hayatımda zaman zaman benim aklımdan geçen ama yapamadığım şey :)
senın yol çokkkkk uzun,daha nelerle kımlerle karşılacaksın,ve diceksınki en başıtı bu imiş,ben asla öle bir hesaba girmem yıkardım,benım tavsıyem hiç bir konuda işyerlerınde böle hesaba girme,haaa şahsına hakaret varsa on bın lıarada alsan durma,lakın iş hayatı,benım işyerımde böle bir çaycı vardı,böle sehaplar yapar,safa yatardı,patronlar bılır ve arkasından ne laf ederdi,kovmazlardı,kadın aç kalırdı,çok aşırı fakırdı,vicdan yapıp kovmadılar,o saf da derdiki yıkmaım borcamı,verdim poşeti eline,karısı yollamış keki,yıkasın derdi,ahh ahhh,hayat öle bişey değil,sen akıllısın ama emın ol senın karşındaki senden akıllıdır,
Üniversite mezunu bırının bu ıste ne ısı var allah askına
tabi insan ister istemez gerilir canım eşi olsa böyle olmaz da sevgili olunda daha farklı oluyordur :)Ben inşaat teknikeriyim. Çizim öğreniyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama geleceği zamanlar istemsiz geriliyorum :)
Rica ederim ama emin ol hepimiz is hayatimizda muhattap olmamamiz gereken kisilerle muhattap oluyoru egolarini tatmin ermek isteyenlerin odak noktasi oluyoruz bazen ezilip horlaniyoruz ama sende cok iyi biliyorsun ki mecbur olmasa kimse bunlari kaldırmazYanlış anlamam tabi ki de ben gocunmuyorum ki yaptığım işten çok şükür paramı kazanıyorum :) kötü niyetli demeyelim de günahını almak istemem, ama benden hoşlanmadığına eminim. İşimi yapıp samimiyet kurmamak.. doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim :)
İşi öğreniyorum, Öğrendikten sonra kalmayacağım çalışmak zorunda olduğum için girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?