PATRON DEDİ DİYE

Hahahahah kahkaha attım
2. si içimden gelen 1.si yapmam gereken
Tabiki şimdi ver artık borcamı ama bu kıl hareketleri devam ederse bunu yapabilirsin bir borcamın lafı olmaz dimi aranızda, koskoca patron sevgilisi sonuçta

Ne çok samimi ne de çok resmi. İdeal bir cevap olur, teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek bulasiksa buzdolabinin icinde ne isi var madem ici dolu sekilde de olsa tezgaha birakilmis olsaydi senin de kafan karismazdi. Bu arada cok caliskan ve azimlisin, is ogrenmek icin temizlik yapmaktan bile gocunmamissin, keske bursada olsan biz ise alirdik seni boylelerine ihtiyacimiz var :)

Senin patronun başkası.O kadın değil.
olaki derse , siz bana başta bunu söylememiştiniz dersin..

Bende bu şekilde düşündüm ilk itiraz edeceksem bile bu duruma saygıyı bozmak istemem. Ama patronum çok hanımköylü mü denir ne denir bilmiyorum ama kılıbık biraz

Teşekkür ederim çok gururlandım ve utandım şu anda

Olabilir, ama yemedik/bozulmus zaten görmedin mi/ yıkarsın diye bıraktım gibi laflar ederse o havada burnuyla,çok kırılırım
ben buranın tabağını çanağını yıkıyorum ama
ondan sorumlu olmadığım için dikkatimi çekmemiş diyin sizde
alacan o borcamı havada burnuna geçircen de olmuyo işte

Bence bosver zaten isin madem (kızin niyeti kotu orasi belli diyorsan) yinede sen isini yap dagittigini ettiginide gocunmadan temizle kendisiylede muhattap olma belki anlar hatasini

Oncelikle bu zamanda is bulmak kolay degil hem meslegini ogrenmek icin oraya girmissin hemde bi akraban araci olmus

(Yanlis anlama lutfen kucumsemiyotum kesinlikle) isin temizlik madem en guzel sekilde yap ve o kiz geldiğinde mumkun oldugu kadar onunla karsilasmamayi muhattap olmamayi dene

ben mesleğini merak ettim canım :) senin yerinde hiç umursamazdım mesleği en güzel şekilde öğreneceğin yerdesin madem yıkardım koyardım bir kenara .

Yanlış anlamam tabi ki de ben gocunmuyorum ki yaptığım işten çok şükür paramı kazanıyorum :) kötü niyetli demeyelim de günahını almak istemem, ama benden hoşlanmadığına eminim. İşimi yapıp samimiyet kurmamak.. doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim :)

ben mesleğini merak ettim canım :) senin yerinde hiç umursamazdım mesleği en güzel şekilde öğreneceğin yerdesin madem yıkardım koyardım bir kenara .

Ben inşaat teknikeriyim. Çizim öğreniyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama geleceği zamanlar istemsiz geriliyorum :)

senın yol çokkkkk uzun,daha nelerle kımlerle karşılacaksın,ve diceksınki en başıtı bu imiş,ben asla öle bir hesaba girmem yıkardım,benım tavsıyem hiç bir konuda işyerlerınde böle hesaba girme,haaa şahsına hakaret varsa on bın lıarada alsan durma,lakın iş hayatı,benım işyerımde böle bir çaycı vardı,böle sehaplar yapar,safa yatardı,patronlar bılır ve arkasından ne laf ederdi,kovmazlardı,kadın aç kalırdı,çok aşırı fakırdı,vicdan yapıp kovmadılar,o saf da derdiki yıkmaım borcamı,verdim poşeti eline,karısı yollamış keki,yıkasın derdi,ahh ahhh,hayat öle bişey değil,sen akıllısın ama emın ol senın karşındaki senden akıllıdır,

Çok haklısınız. Bazen takılmamak yapmak gerekir ama istemsiz oluyor böyle düşünceler ve gerilmeler :)

Ben inşaat teknikeriyim. Çizim öğreniyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama geleceği zamanlar istemsiz geriliyorum :)
tabi insan ister istemez gerilir canım eşi olsa böyle olmaz da sevgili olunda daha farklı oluyordur :)

Insaat teknikeriysen çık o işten kendini ezdirerek gecirdigin yillara pisman olmakla gecer sonrasinda. Is bulmak kolay degil diye diye öpecek ölü eşek arayan vicdansiz köpeklere malzeme oluyorsunuz. Kariyer planinizi iyi ayarlayin gencler. Sgkini da yatiriyorsa adam sonradan girecegin isteki patron demez mi temizlikci olarak calistirmislar bunu demek işine layik degil de ben de oyle işler vereyim. Hic hos degil. Raziysan da o borcami yikamaktam da gocunmaman gerekiyor. Adam her halükarda kiz arkadasinin pis borcamini senin önüne koyar.

Rica ederim ama emin ol hepimiz is hayatimizda muhattap olmamamiz gereken kisilerle muhattap oluyoru egolarini tatmin ermek isteyenlerin odak noktasi oluyoruz bazen ezilip horlaniyoruz ama sende cok iyi biliyorsun ki mecbur olmasa kimse bunlari kaldırmaz

Bence verilen is her ne ise en iyi sekilde yapma gayretinde ol meslegini ogrenmek icinde cabayi elden birakma gunu gelince o ofisin kaybetmek istemedigi gözde bi personel ol

Karsi tarafinda sevip sevmeme konusuna gelince bence insanoglu hisseder karsi taraf sevmiyorsa yada hazetmiyorsa bunu hissettirmek istiyorsa hissettirir

Ama su soz hep aklinin bir kenarinda dursun kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama herkes karsisindakine saygı gostermek zorunda

Onun seni sevmemesi sana birsey kaybettirmez zira sende onu sevmek zorunda degilsin ama saygı göstermek zorundasın

İşi öğreniyorum, Öğrendikten sonra kalmayacağım çalışmak zorunda olduğum için girdim

İş bu şekilde öğrenilmez güzelim emin ol isveren gözünde degerin düşer bu sekilde ogrendigin isin kimsenin gözünde kiymeti harbiyesi olmaz. Annen baban razi mi senin bu iste durmana. Cok yanlis bi dusuncedesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…