Insaat teknikeriysen çık o işten kendini ezdirerek gecirdigin yillara pisman olmakla gecer sonrasinda. Is bulmak kolay degil diye diye öpecek ölü eşek arayan vicdansiz köpeklere malzeme oluyorsunuz. Kariyer planinizi iyi ayarlayin gencler. Sgkini da yatiriyorsa adam sonradan girecegin isteki patron demez mi temizlikci olarak calistirmislar bunu demek işine layik degil de ben de oyle işler vereyim. Hic hos degil. Raziysan da o borcami yikamaktam da gocunmaman gerekiyor. Adam her halükarda kiz arkadasinin pis borcamini senin önüne koyar.
İlk iş deneyimi küçük bir işletmede kendini geliştirip ilerde çaycısı temizlikçisi olan bir yere girecek. Bu işler böyle malesef.Üniversite mezunu bırının bu ıste ne ısı var allah askına
Hayat şartları yada pardon Türkiye sartlari demem lazımdiÜniversite mezunu bırının bu ıste ne ısı var allah askına
İş bu şekilde öğrenilmez güzelim emin ol isveren gözünde degerin düşer bu sekilde ogrendigin isin kimsenin gözünde kiymeti harbiyesi olmaz. Annen baban razi mi senin bu iste durmana. Cok yanlis bi dusuncedesin.
Bu surecte baska sirketlere basvuru yapmayi ihmak etme cunku ne yazik ki bu donemde cw ne kaydedebilecegin kaydadeger birssy olmayacak Allah tez zamanda meskegini yapmayi nasip eder insallahAnnem çok ayrıntılı bilmiyor temizlik mutfak işlerini. dış işlere çıktığımı biliyor 'ama işi öğren ama bir yandan da iş ara sonra çık çizimi öğren kafi ' diyor annem
Hayat şartları yada pardon Türkiye sartlari demem lazımdiCuteMom
Rica ederim ama emin ol hepimiz is hayatimizda muhattap olmamamiz gereken kisilerle muhattap oluyoru egolarini tatmin ermek isteyenlerin odak noktasi oluyoruz bazen ezilip horlaniyoruz ama sende cok iyi biliyorsun ki mecbur olmasa kimse bunlari kaldırmaz
Bence verilen is her ne ise en iyi sekilde yapma gayretinde ol meslegini ogrenmek icinde cabayi elden birakma gunu gelince o ofisin kaybetmek istemedigi gözde bi personel ol
Karsi tarafinda sevip sevmeme konusuna gelince bence insanoglu hisseder karsi taraf sevmiyorsa yada hazetmiyorsa bunu hissettirmek istiyorsa hissettirir
Ama su soz hep aklinin bir kenarinda dursun kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama herkes karsisindakine saygı gostermek zorunda
Onun seni sevmemesi sana birsey kaybettirmez zira sende onu sevmek zorunda degilsin ama saygı göstermek zorundasın
Bu surecte baska sirketlere basvuru yapmayi ihmak etme cunku ne yazik ki bu donemde cw ne kaydedebilecegin kaydadeger birssy olmayacak Allah tez zamanda meskegini yapmayi nasip eder insallah
Annem çok ayrıntılı bilmiyor temizlik mutfak işlerini. dış işlere çıktığımı biliyor 'ama işi öğren ama bir yandan da iş ara sonra çık çizimi öğren kafi ' diyor annem
Herseye eyvallah dersen o kadarcik hayata razi olursun. Kimse kabul etmese onlar da uni mezununa bu isi vermeye utanirlar. Günü kurtarcam diye geleceği mahvediyorsunuz. İşsiz olmak daha mantıklı bence. Zaten git gel yolda yiyorsundur ordam aldigin parayi.
sen o borcamı yıka ,o borcamı yıkadığın için kölesi olmazsın patronun sevgilisinin..işini yap doğru ol bak rahatımda diyorsun arada bir kızın gelişlerine gözünü kapat boşver.bu devirde iş zor bulunuyor.Yanlış birşey de yapmak istemiyorum vasıtayla başladım buraya ve beni bu işe sokan akrabamıda utandırmak istemiyorum
Bazen icinde bulundugunuz hayat sartlari sizi yapmayacaginiz seyleri yapmaya mecbur kiriliyor ne yazik kiHerseye eyvallah dersen o kadarcik hayata razi olursun. Kimse kabul etmese onlar da uni mezununa bu isi vermeye utanirlar. Günü kurtarcam diye geleceği mahvediyorsunuz. İşsiz olmak daha mantıklı bence. Zaten git gel yolda yiyorsundur ordam aldigin parayi.
Madem annen arkanda bosver yikama elalemin tabagini o zaman 6 aydan az calisiosan iki haftalik ihbar tazminatıni verirler gidersin.
sen o borcamı yıka ,o borcamı yıkadığın için kölesi olmazsın patronun sevgilisinin..işini yap doğru ol bak rahatımda diyorsun arada bir kızın gelişlerine gözünü kapat boşver.bu devirde iş zor bulunuyor.
İş tanımınız dışındaki hiç bir işi yapmayın. Birçok işveren ne yazık ki daha çok sömürü daha çok sömürü ilkesi ile hareket ediyor. Zamanla alakalı alakasız tüm işler istenir sizden.
Patronun sevgilisi patrona yaranıp evlenebilmek için börekler,sarmalar yapsın pisliğini temizlemek de sana kalsın ne güzel memleket. Üstelik bu sevgili kişisi ilk karşılaşmamızda verdiğiniz selamı bile almamışken ben olsam hiç oralı olmam.nasıl getirdiyse götürsün.
Ne kadardır çalışıyorsun ve ne öğrendin mesleğinle ilgili,öğrendiklerin ve öğreneceklerin sana ne kattı / katacak. Bir yandan da başka yerlerde iş bakmaya bak derim ben.
kiriyle poşete koy eline ver ,
şahsi eşyanız oyuzden bana düşmez deyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?