PATRON DEDİ DİYE

Çok haklısınız inanın ne cevap vereceğimi bilemedim

İş bu şekilde öğrenilmez güzelim emin ol isveren gözünde degerin düşer bu sekilde ogrendigin isin kimsenin gözünde kiymeti harbiyesi olmaz. Annen baban razi mi senin bu iste durmana. Cok yanlis bi dusuncedesin.

Annem çok ayrıntılı bilmiyor temizlik mutfak işlerini. dış işlere çıktığımı biliyor 'ama işi öğren ama bir yandan da iş ara sonra çık çizimi öğren kafi ' diyor annem

Annem çok ayrıntılı bilmiyor temizlik mutfak işlerini. dış işlere çıktığımı biliyor 'ama işi öğren ama bir yandan da iş ara sonra çık çizimi öğren kafi ' diyor annem
Bu surecte baska sirketlere basvuru yapmayi ihmak etme cunku ne yazik ki bu donemde cw ne kaydedebilecegin kaydadeger birssy olmayacak Allah tez zamanda meskegini yapmayi nasip eder insallah

Hayat şartları yada pardon Türkiye sartlari demem lazımdi CuteMom

Herseye eyvallah dersen o kadarcik hayata razi olursun. Kimse kabul etmese onlar da uni mezununa bu isi vermeye utanirlar. Günü kurtarcam diye geleceği mahvediyorsunuz. İşsiz olmak daha mantıklı bence. Zaten git gel yolda yiyorsundur ordam aldigin parayi.

Saygıyı bozmamaya çalışıyorum çok sükür bir yanlış hareketimde olmadı. Biraz da benim saygılı ve kendimi bir tık geride tutuşumdan yüz bulamadığı için emir kipiyle konuşamadığını düşünüyorum. Çünkü diğer personellere karşı esip gürlüyor, ben kafamı kaldırıp bakmıyorum bile

Bence hakkını kesinlikle yedirme. Anlaştığın kadarını yap. Bu devirde yapan yaranamıyor ezdirme kendini

Madem annen arkanda bosver yikama elalemin tabagini o zaman 6 aydan az calisiosan iki haftalik ihbar tazminatıni verirler gidersin.

Çalışmak mecburiyetinde olduğum için çalışıyorum ve elimdekini değerlendirip işi öğrenmeye çalışıyorum. Bir yandan iş de arıyorum, inşallah mesleğimi yapabileceğim bir iş bulacağım

Yanlış birşey de yapmak istemiyorum vasıtayla başladım buraya ve beni bu işe sokan akrabamıda utandırmak istemiyorum
sen o borcamı yıka ,o borcamı yıkadığın için kölesi olmazsın patronun sevgilisinin..işini yap doğru ol bak rahatımda diyorsun arada bir kızın gelişlerine gözünü kapat boşver.bu devirde iş zor bulunuyor.

Bazen icinde bulundugunuz hayat sartlari sizi yapmayacaginiz seyleri yapmaya mecbur kiriliyor ne yazik ki

Konu sahibinin bi onceki konusunu okursaniz belki onu bi nebze olsun anlamaniza yardimci olur

Madem annen arkanda bosver yikama elalemin tabagini o zaman 6 aydan az calisiosan iki haftalik ihbar tazminatıni verirler gidersin.

Haklısınız öyle bir gaza geldim ki patronu işten kovacağım şimdi Çok teşekkür ederim :)

Evet bu yüzden de dişimi sıkmaya çalışıyorum. Yoksa yaparım,gocunmam,gocunmuyorum da asla. Bir yandan da iş araştırmaya devam ediyorum

İş tanımınız dışındaki hiç bir işi yapmayın. Birçok işveren ne yazık ki daha çok sömürü daha çok sömürü ilkesi ile hareket ediyor. Zamanla alakalı alakasız tüm işler istenir sizden.
Patronun sevgilisi patrona yaranıp evlenebilmek için börekler,sarmalar yapsın pisliğini temizlemek de sana kalsın ne güzel memleket. Üstelik bu sevgili kişisi ilk karşılaşmamızda verdiğiniz selamı bile almamışken ben olsam hiç oralı olmam.nasıl getirdiyse götürsün.
Ne kadardır çalışıyorsun ve ne öğrendin mesleğinle ilgili,öğrendiklerin ve öğreneceklerin sana ne kattı / katacak. Bir yandan da başka yerlerde iş bakmaya bak derim ben.

kiriyle poşete koy eline ver ,

şahsi eşyanız oyuzden bana düşmez deyin,

Borcam bos ve kırlı olsa yıkamanı soylerdım ancak o borcamı bosaltıp yıkarsan ısın ıcınden cıkamazsın. Elbette yaptıgın ısten gocunma ama payına dusenı vermezler sen alacaksın

Mesleğimle ilgili sorunsuz başka bir yerde başlayıp işimi yapabilecek kadar birşey öğrenmedim. En az birkaç ay daha çalışmam gerekiyor. 3 aydır çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…