Patronlarınızın en çok neyine gıcık oluyorsunuz?

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
şuanda çok sinirli olduğum için bu konuyu açıyorum patronlarımın çakkıdı çakkıdı sakız öttürmelerine, tesbih çekmelerine tak tak ,işyerinde tırnaklarını kesmelerine ve hep işyok diye sızlanmalarından bıktımm bu seslere karşı tikim var arkadaşlar sinirlerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz siz olsanız söylermisiniz

Kapısını pattttttttttt diye kapamasına kafama geçirir gibi....
Olur olmaz herşeye beni yollamasına...
3 ay olmasına rağmen sigortamla ilgilenmemsinee...
Kısaca sevmiyorum burayı gitmek istiyorum hemen başka bi iş bulupppppp

Benim müdürümde topuklu ayakkabı ve kısa elbise giymemden hoşlanmıyor hatta izin vermiyor
topuklu ayakkabı, beyaz pantolan, saçlarım normalde sarı o yüzden sık fön yaptırdığımda söyleniyor...
Kendisinin boyu 155 ben 170 olunca topuklu yasak çünkü topuklu giymesine rağmen benden kısa duruyor ve bunu ego haline getirmiş ama yine de müdürümü çok seviyorum o da beni bizimki garip bir ilişki.

Son düzenleme:
küsmesine :) bişey söylediğinde kabul etmezsem çocuk gibi küsüyor ,hayatta erkeklerin küsmesinden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmem , hele ki bu adam koskoca genel müdür olmuş bir adamsa !

küsmesine :) bişey söylediğinde kabul etmezsem çocuk gibi küsüyor ,hayatta erkeklerin küsmesinden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmem , hele ki bu adam koskoca genel müdür olmuş bir adamsa !

aynen, bizim patronda, hemen küsüyor

sürekli dahili yokmuş gibi odasından seslenmesine..(bazen duymamış gibi yapıyorum yırtıyor kendini)
gelen bütün yabancılar ilk günde adımı ezberliyor o kadar yani..
odasına gittiğimde milletin içinde beni sap gibi dikip söyleyeceği şeyi en az 10 dk sonra söylemesine..
ama genede seviyorum ben işimi

Her bir şey için beni yollamasına,telefonununun ve kahkahalarının hiç susmamasına,bir şeye sinirlendiğinde kendi kendine söylenip bagırıp çağırmasına,tam işimi yapıcakken sunu getirin,şunu götürün demesine,ohhoo o kadar çok var ki hangisini diceğimi şaşırdım su an

kamuda çalıştığım için bunların hiçbirini yaşamıyorum aksi olsaydı;
tırnaklarımı bende aynı şekilde yanında keser masanın üstüne bırakırdımm
sık sık burnumu temizlerdim
sakız çiğner hatta patlatırdım
arada geğirirdim
sık sık telde konuşurdum
hergün işyerinde ojemi tazelerdim
birbayan bunları yapamaz biliyorum patron da kesin tiksinecektir...
şikayet etmeye kalkarsa ne biliym sizde yapıyordunuz ya serbest sandım derdim..
şikayet etmiyorsa işi bırakmak en iyisi böyle biriyle hayat geçmez..malum patronlarımızı gün içinde eşlerimizden daha çok görüyoruz

öldüm gülmekten canım benim mesajına

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.

kamuda çalışıyorum şefim sabit fikirli ve ben gıcık oluyorum bu huyuna he bide sık sık sistem şifrelerini yanlış girip kilitliyo benden yardım bekliyo bugün yine yaptı aynı şeyi yardım etmedim ama bu sefer
eğitime gidiyo işle ilgili ben anlamadım bişey bide sen bak diyip verilen notları getirip bana veriyo

Son düzenleme:
Koca ile aynı yerde çalışmak kabus gibi bir şeydir. Düşünsene bütün gün mıc mıc dibinde Allah korusun.

Zaten sürekli beraber olmaktan mıcmıc bi durum olmuyor.Hani ne kadar mesafe olursa o kadar iyi durumları.Soruyolar ne kadar oldu evleneli diye...8x2=16 yıl diyorum..Yat beraber,kalk beraber

Ben sigortacıyım benden istediği araca kasko yada trafik poliçesi fiyatı baktığımda yüksek bulması ve bide akıl vermesi beni çileden çıkartıyor

soru sorduğunda
ben cevap vermek için cebelleşirken onun beni dinlememesine sinir oluyorum :57
:

üç kuruşa çalıştırıp ,bnm yaptıgım her işten tonlarca pirim almasınaa

değilmi eğitime niye kendi gidiyor o zaman sizi yollasalarmış. aynı durum bendede oldu. notları nereye attım hatırlamıyorum. bakmadım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…