şuanda çok sinirli olduğum için bu konuyu açıyorum patronlarımın çakkıdı çakkıdı sakız öttürmelerine, tesbih çekmelerine tak tak ,işyerinde tırnaklarını kesmelerine ve hep işyok diye sızlanmalarından bıktımm bu seslere karşı tikim var arkadaşlar sinirlerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz siz olsanız söylermisiniz
küsmesine :) bişey söylediğinde kabul etmezsem çocuk gibi küsüyor ,hayatta erkeklerin küsmesinden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmem , hele ki bu adam koskoca genel müdür olmuş bir adamsa !
kamuda çalıştığım için bunların hiçbirini yaşamıyorum aksi olsaydı;şuanda çok sinirli olduğum için bu konuyu açıyorum patronlarımın çakkıdı çakkıdı sakız öttürmelerine, tesbih çekmelerine tak tak ,işyerinde tırnaklarını kesmelerine ve hep işyok diye sızlanmalarından bıktımm bu seslere karşı tikim var arkadaşlar sinirlerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz siz olsanız söylermisiniz
kamuda çalıştığım için bunların hiçbirini yaşamıyorum aksi olsaydı;
tırnaklarımı bende aynı şekilde yanında keser masanın üstüne bırakırdımm
Sık sık burnumu temizlerdim
Sakız çiğner hatta patlatırdım
Arada geğirirdim
Sık sık telde konuşurdum
Hergün işyerinde ojemi tazelerdim
Birbayan bunları yapamaz biliyorum patron da kesin tiksinecektir...
şikayet etmeye kalkarsa ne biliym sizde yapıyordunuz ya serbest sandım derdim..
şikayet etmiyorsa işi bırakmak en iyisi böyle biriyle hayat geçmez..malum patronlarımızı gün içinde eşlerimizden daha çok görüyoruz
kocam olmasına gıcık oluyorum
Koca ile aynı yerde çalışmak kabus gibi bir şeydir. Düşünsene bütün gün mıc mıc dibinde Allah korusun.
kamuda çalışıyorum şefim sabit fikirli ve ben gıcık oluyorum bu huyuna he bide sık sık sistem şifrelerini yanlış girip kilitliyo benden yardım bekliyo bugün yine yaptı aynı şeyi yardım etmedim ama bu sefer
eğitime gidiyo işle ilgili ben anlamadım bişey bide sen bak diyip verilen notları getirip bana veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?