Bizim ofiste tam 8 erkek çalışan var bir tek bayan benim.
Örneğin, banyomuzda klozet var ve kirli bırakılıyordu
tam 3 defa peçete ile etrafını doluyordum her gün çamaşır suyu ile dezenfekte ediyordum:95:
baktım lavoba içi saç kılları
bardaklar masada bırskılıyordu sinir oluyordum
bir utandım iki utandım
söylemeye başlayınca gerisi geldi artık topluca herkese söylüyorum
Muma döndüler neredeyse
ben en çok hakkımın yemesine sinir oluyorum birde allahın gün görmemiş krosu başkalarının başarısıyla kendi yapmıs kadar övünürr neyseki bir yıl sonra falan ayrılacağım o zaman bütün icimdeki nefreti dökeceğim insallahhhh :)
Bizim ofiste tam 8 erkek çalışan var bir tek bayan benim.
Örneğin, banyomuzda klozet var ve kirli bırakılıyordu
tam 3 defa peçete ile etrafını doluyordum her gün çamaşır suyu ile dezenfekte ediyordum:95:
baktım lavoba içi saç kılları
bardaklar masada bırskılıyordu sinir oluyordum
bir utandım iki utandım
söylemeye başlayınca gerisi geldi artık topluca herkese söylüyorum
Muma döndüler neredeyse
:)) seninkiler laftan anlıyormus demek bizim krolar evlerinde de nasil kabile içinde yaşıyorlarsa artık temizlikten dem vururlar ama iş icraatta gelince oyle olmadıklar ortaya cıkıyor bıldıgın pasaklilar hic birseylerine karismiyorum bir kac kez soyledim anlamadılar bende laftan anlamayan insanla muhatap olmam dedim ve oralı olmuyorum artık :)
şuanda çok sinirli olduğum için bu konuyu açıyorum patronlarımın çakkıdı çakkıdı sakız öttürmelerine, tesbih çekmelerine tak tak ,işyerinde tırnaklarını kesmelerine ve hep işyok diye sızlanmalarından bıktımm bu seslere karşı tikim var arkadaşlar sinirlerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz siz olsanız söylermisiniz