- 20 Temmuz 2021
- 29
- 2
- 6
- Konu Sahibi lostindeeps
-
Bence uzak dur ve tavrını koy suan is bulmak çok zor evet ama bence iş değişikliği de yap bazı insanlar kötü niyetli olabilir bilemeyizmerhaba patronum ilk günden beri niyetini açık açık belli ediyor benden hoşlandığını, sevdiğini, ilişki yaşamak istediğini vs söylüyor iltifat ediyor sürekli fakat daha çok kısa bir süredir tanışıyoruz ve aramızda cokk fazla yaş farkı var. ve ben 17 yaşındayım evet reşit olmama az kaldı ama yine de bu durumla karşılaşınca şaşırdım. ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yani en azından düşünmek istemiyorum ama bu yaşta bir adam benim yaşımda bir kızdan ne ister onu da anlayamadım benden yararlanabileceği herhangi bi sey de yok. ben de bu konuda tavsiye almak istedim yani kötü niyetli olabilir mi acaba olamaz mı anlayamadım tavsiye vermek isterseniz çok sevinirim cidden şimdiden teşekkürler.
Bence uzak dur ve tavrını koy suan is bulmak çok zor evet ama bence iş değişikliği de yap bazı insanlar kötü niyetli olabilir bilemeyiz
yani benden yararlanamaz çünkü ona karşı tavrım net izin vermeyeceğimi anlamıştır diye düşündüm bide baska iş bulamam maalesef öğrenci olduğum için zaten iş bulmakta çok zorlandımSenden yararlanabilecegi bisey olmadigi kanisina nerden kapildin? Kediden kopekten bile yararlanan yaratiklar var farkinda misin? Hele ki cok cok kucuksun lutfen mumkunse baska is bul kendine
Bak canim kadinin bedensel gucu ile erkeginki bir degil maalesef cok cok uzulerek soyluyorum ki acilen baska bir is bulmalisin seni takinti boyutuna getirip isyerinde birsey yapmaya kalkarsa buna karsi kendini koruyacak gucte oldugunu sanmiyorum…maalesef tavir koydugunu anlayacak bir kisi oldugunu sanmiyorum sen daha resit bile degilsin bu yaklasimi beni urkuttuyani benden yararlanamaz çünkü ona karşı tavrım net izin vermeyeceğimi anlamıştır diye düşündüm bide baska iş bulamam maalesef öğrenci olduğum için zaten iş bulmakta çok zorlandım
topluma açık bir yerde çalışıyorum genelde o olmuyor zaten sadece geceleri hepimizi arabayla bırakıyor. ama ben ona istemediğimi söylediğimde seni zorlamam saygı duyuyorum gibi şeyler söyledi ve karakter olarak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum cidden bir kötülüğünü de görmedim o yüzden bu kadar endişeye kapılmadım açıkçası. hem telefonumda kades uygulaması olduğu icin ve telefonumu yanımdan ayırmadığım için kendimi rahat hissediyorum o konudaBak canim kadinin bedensel gucu ile erkeginki bir degil maalesef cok cok uzulerek soyluyorum ki acilen baska bir is bulmalisin seni takinti boyutuna getirip isyerinde birsey yapmaya kalkarsa buna karsi kendini koruyacak gucte oldugunu sanmiyorum…maalesef tavir koydugunu anlayacak bir kisi oldugunu sanmiyorum sen daha resit bile degilsin bu yaklasimi beni urkuttu
yok bir sey yapmadı zaten endişelenmeyin sadece sözlü olarak benden hoşlandığını söylediSen bir çocuksun. Ve herhangi bir hamlesi istismara girer. Uzak dur. Akıllı adam böyle bir şeyi talep etmez zaten.
Tamam bunu da yapmaz işte akıllı bir adam. Dikkatli ol. Allah korusun.yok bir sey yapmadı zaten endişelenmeyin sadece sözlü olarak benden hoşlandığını söyledi
tamam teşekkür ederim cevabınız içinTamam bunu da yapmaz işte akıllı bir adam. Dikkatli ol. Allah korusun.
Gece seni eve birakiyor ama kades oldugu icin rahatsin…ben 28 yasindayim senin kadar guvende hissetmiyorum kendimi ne diyebilirim ki sana….kac kadin topluma acik yerde psikopat erkekler yuzunden ölduruldu hic mi haber izlemiyosun?topluma açık bir yerde çalışıyorum genelde o olmuyor zaten sadece geceleri hepimizi arabayla bırakıyor. ama ben ona istemediğimi söylediğimde seni zorlamam saygı duyuyorum gibi şeyler söyledi ve karakter olarak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum cidden bir kötülüğünü de görmedim o yüzden bu kadar endişeye kapılmadım açıkçası. hem telefonumda kades uygulaması olduğu icin ve telefonumu yanımdan ayırmadığım için kendimi rahat hissediyorum o konuda
Gece seni eve birakiyor ama kades oldugu icin rahatsin…ben 28 yasindayim senin kadar guvende hissetmiyorum kendimi ne diyebilirim ki sana….kac kadin topluma acik yerde psikopat erkekler yuzunden ölduruldu hic mi haber izlemiyosun?
takıntı gibi bir boyuta geldiğini fark ederse zaten direkt işten ayrılırım Allah korusun düşünmek bile istemiyorumValla neler görüyoruz tvde adam kaçırma başka şeylerine alet etme gibi uzayıp giden şeyler iş değiştiremem zor demişsiniz ya görmemezlikten geleceksiniz ya da işten ayrılacaksınız takıntılı hale geçerse bu sizin için sıkıntı olur. Dikkatli olun
Patronun sizi işe sevgilisi olun diye almışmerhaba patronum ilk günden beri niyetini açık açık belli ediyor benden hoşlandığını, sevdiğini, ilişki yaşamak istediğini vs söylüyor iltifat ediyor sürekli fakat daha çok kısa bir süredir tanışıyoruz ve aramızda cokk fazla yaş farkı var. ve ben 17 yaşındayım evet reşit olmama az kaldı ama yine de bu durumla karşılaşınca şaşırdım. ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yani en azından düşünmek istemiyorum ama bu yaşta bir adam benim yaşımda bir kızdan ne ister onu da anlayamadım benden yararlanabileceği herhangi bi sey de yok. ben de bu konuda tavsiye almak istedim yani kötü niyetli olabilir mi acaba olamaz mı anlayamadım tavsiye vermek isterseniz çok sevinirim cidden şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?