patronum 11 yaş farkına rağmen benimle flört etmeye çalışıyor

Evet kötü niyetli olabilir. Tavrınızi koruyun pas vermeyin .

Senin o iş yerinde ne işin var hemen çıkışı al derhal orayı terk et buraya gelip sormak saçma olmuş kalırsan hayatında silinmeyecek çirkin hatıralar ve olaylar olacaktır, ama kalırsan hayat sana bir bedel ödetecek , hayat ile dalga geçemezsin o seninle dalga geçer , sonra ömür boyu oturup pişmanlık duyarsın bu hayat senin

Zavallı yaratıktan uzak dur yaktığın en ufak ışıkta seni taciz edecek buna emin ol kendine lütfen dikkat et

Seni neden eve o bırakıyor? Evini de öğrenmiş böylece. Daha çocuksun hiçbir şeyden haberin yok 30 yaşına gelmiş adamın 17 yaşındaki bir kızla ne işi olabilir? Sadece gençliğin ve güzelliğin cinsel anlamda çekici geliyor ona ve bu çok tehlikeli bir şey. Baban ya da senden büyük erkek kardeşin var mı? Birkaç kez is yerinden almaya gelseler seni mesela

Eşim benim patronumdu. Aramızda 11 yaş var . Ben o zaman 21 o 32 yaşındaydı. Aynı tepkileri aldım. 16 yıllık çok mutlu bir evliliğim ve bir kızımız var . Ancak senin yasin henüz 17 hani 21 22 olsan önyargılı olamamak lazim didem ama yasin küçük bebeğim.

Eğer iki taraf için de bir sorun yoksa 11 yaş abartılı bir yaş farkı değil normalde . Yani sen 27, o kişi de 38 olsaydı ve ikiniz de hoşlanıyor olsaydınız, tanımaya çalış, zaman iste filan derdim. Ama sen daha çok küçüksün kuzum ya. Reşit bile değilsin. Tut ki iki gün sonra reşit oldun, halen çok küçüksün. Karşındaki adamın oyunlarla kandırması öyle kolay ki seni. ya da tacizde bulunup kendi istemese neden yanımda çalışsın, evine kadar bıraktığımı, flörtüm olduğunu herkes biliyordu demesi gibi ihtimaller öyle sıradanlaştı ki maalesef, artık neredeyse tacize uğrayanı suçluyor insanlar, sevgili olmasaymış o yaşta diye!.

Sözün özü sakın etkilenme, etkilendiğini hissettirme. Hatta kesin ve net ol. Lütfen! Size hayır dedim ve kararlıyım. gibi..

Asla yanlız kalma, eve bırakmasını filan kabul etme, mecbur kaldığında da en sona kalıp ta adamla arabada da yanlız kalma

İş aramaya devam et. Olabilecek bir iş bulduğunda da hemen burayı bırak.

Sizin yaşınızda tehlikeli olan asıl gerçek " bana bir şey olmaz, hiç bir şey yapamaz, bu ablalar da amma hikaye yazdılar, ben kendimi korurum "gibi düşüncelerdir. Taciz dosyalarındaki kızlar da hep böyle düşündüklerini / sandıklarını söylerler

Dikkatli ol ve haddini bildir gerektikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…