patronum bana aşık mı ??

Sen yine de dikkat et tatlım...

Sen kariyer dersin o başka düşünür...

Daha yolun çok başındasın neler göreceksin neler canım bu iş hayatında , her zaman gardını al zararı olmaz ...

İyi geceler ve iyi Yıllar diliyorum ...

Ya anlamadim saf ayaginami yatiyosunuz siz.
Adamin bi ilani ask etmedigi kalmis. El tutmadan mesaja gece konusmalarindan disarda yemeklere. Saclarina bile takmis kafayi.
Ben olsam isi birakirdim. Para kazanicam diye cikilmaz bi durumun icine duseceksiniz haberiniz yok.
buarada patronun yasi ve sizin yasiniz nedir?

Yani
Evli bir adamın çalışanı iyi akşamlar demedi çıkarken diye kötü bi şey mi yaptım diye üzülmesi bence de normal değil

kusura bakma kaçırmışım yorumunu
off bende mjs olayına takıldım ondan sonra bir araya getirdim herşeyi ama inanın o yönden bakma istemiyorum
saf mı bakıyorum iyi mi yoksa kötü mü düşünmek istemiyorum
hani insan gerçekleri görmek duymak istemez ya

Siz bir kere işkillenmişsiniz.Aklınıza bir şüphe düşmüş.Bence bundan sonra (ilgisi var ya da yok)daha dikkatli davranın.Bu ilgiyi diğer çalışanlar (eminim ki) farkederlerse çalışkanlığınızdan olduğunu düşünmezler.Olaylar uzar gider,madur olursunuz.

teşekkür ederim yorumlarınız için
sizede iyi mutlu yıllar dilerim

Tamam çok çalışkansınız çok güzel birşey bu ama karşınızdaki adam belli ki profesyonel değil dolayısıyla sizin ilgi çekmenizin nedeni çalışkanlığınız değildir, yoksa öyle el kol temasları olmazdı. Daha ciddi daha mesafeli olur çok takdir ediyosa terfi ettirir zam falan yapar bunun ötesi yok. Kaldı ki kafayı sizin bir hareketinize takılıp da ertesi günü bekleyip sorması gerekirken kafasında kurup mesaj atması da normal değil. Üzgünüm diğer iş arkadaşlarınızı bilemem ama bu adamın olayı aman çalışanım çok çalışkan üstüne düşeyim değil gibi gözüküyor..

şüphe düştü ya bi kere aynen bundan sonrası önemli

benim 28 patron 34 olması lazım tam emin değilim

işte eğer böyle ise bu beni iş yerinde zor duruma sokan bir duurm olur huzurlu çalışamam bu şüphe ile o yüzden bunun gerçek olmasını istemiyorum çok üzülürüm verdiğim emeğe kafam çok karışık hani insan gerçeklerden kaçar ya bende öyleyim şu an

benim 28 patron 34 olması lazım tam emin değilim
Kimseni gunahini almak istemem.
Konunun gercek olsugunu varsayarak sunari soyleyecegim.
Bakin oncelikle oyle bir niyeti olmadigi varsayarak konusalim. Bu yaptiklarini esi duysa ne denli hos karsilar? Hic bir sekilde.
ikincisi oyle bir niyeti var diyelim. Adam zaten bos durmaz isi ileriye goturur her halukarda siz zararli cikarsiniz.
Burde ucuncu bir ihtimal var oda sizinde onun ilgisinden hoslanmis oldugunuz.
Bu dahada sacmadir her yonden batık bir durumdur.
İnanin her durumdada ben sahsim adina birakir giderdim kiben bunu daha oncede yapmis birisiyim. Ayni durumu yasadim sayilir.
Daha dogrusu Allah kurtardi diyelim.
Sizinde hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Para kazaniyorum diye bazi seyleri goz ardi etmeyin derim.

Sizin yapabileceğiniz tek şey aranıza mesafe koymak olur bundan sonra. Mesai saatleri dışında bir daha mesaj atarsa cevap atmayın, el kol temasında kendinizi geri çekin böyle böyle anlarsınız zaten niyetini. Eğer çalışkanlığınızdan dolayı üstünüze bu kadar düşüyosa tavrınızı anlar kendini geri çeker. Amaaa eğer ilgi duyuyosa o zaman noldu noldu diye iyice üstünüze düşer diye tahmin ediyorum

2 e kadar oturduğumuz oldu ama işin şu tarafı iş dışında konuşmadık bide o var hep sorunlarla ilgili veya işle

Ne is yapiyorsun merak ediyorum? Bir sirketin ceo'su bile saat 2ye kadar kalmaz. Bu konu bana acaip fake geliyor. Normal insan iliskilerden haberin yokmuyduda? Isten önce magarada mi yasiyordun da? Bir patron hangi münasebet ile en basit "saclarini düzelt" diyebilir?

Bu konu fake ve konu sahibi eksici gibi geldi bana. Dolayisiyla buda son mesajim olacak bu konuda.

Isterseniz gece saat 2'ye kadar atom parcalayin, evli bir adamla o saatlere kadar oturulmaz. Mesai saatinden sonra ne siz onun is arkadasisiniz, ne de o sizin patronunuz. Hayir ben yurtdisinda yasiyorum, burda boyle seyler asla tolere edilmez, siz Turkiye'desiniz. Bu ne bicim bir is anlayisidir?

Ha ben de yorum yapmis oldum ama bildigin fake konuyum ben diye bagiriyor. Bugun okullar kar tatiliydi degil mi

anladım doğru söylüyorsunuz

O degilde.
Sen bunlara nasil izin veriyosun ya?
Adam evli evli.
Mesafe diye bisy var.
Neyse, ben gidiyim.

fake değil gerçek ..çünkü bunu kime anlatayım çevremden bi düşünün rahat edemem yanlış anlaşılırım çünkü toplumda siizn bi suçunuz olmasa da direk yadırganıyorsunuz dolayısı ile tanımadığınız insanlara anlatmak daha rahat geliyor
neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…