- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Kesinlikle katiliyorum...Ayrı yaşarken çocuklar etkilenmiyor resmi nikah bitince etkilenecekler öylemi??ben buna ancak gülerim. .yalan olur da bu kadar mı olur yahu..
Sakın inanmayın. .Adam iş yerinde bir eğlence arıyor. .sakın alet olmayın. .
Şu yazdığındab sonra senin çok da madur olduğunu düşünemiyorum açıkçası..
Adam etkileniyor denmez buna,
Adamı etkiliyorum denir.
Adam Patron ya iş sahibi parası var ee egosu da var..istediği kadını kızı elde etmek için hakkı var tabi..bizim genç kızlarımıza öyle saf öyle saf ki...neyse yazarsam kötü yazarım en iyisi susayımKesinlikle katiliyorum...
Ayri yasarlarken cocuklarin psikolojisi bozulmuyor da nikah bitince mi bozulacakmis...
Sacmaligin da bu kadari...
Cocuklari nasil bir psikolojiye sahiptir anlamis degilim...
Hata etmissiniz birincisi kendi acinizdan....hemen ayrilmis bir adamla evlenilmez ya da iliski olmaz yorgundur o simdi.size karsi yeni bir heyecan hissediyor onun icin guzel.geliyor ona ama cok yipranirsiniz kiyaslanip durursunuz kiskanirsiniz, eski es belki takinti yapacak ne biliyorsunuz?ki haksizda degil yuvasini kurtarmaya çalışıyormus katkiniz olmasin yikilmasinda...cocuklar var basli basina sorumluluk ve sorun ...incittiginiz yerden incinirsiniz sadece adam degil sizde hatadan pay aldinjz bunu soylemekle o erkek sizdende uzaklasir hemen baskasina bakabilirAynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim
Bosanacakmis ta mis mis mis... Bence ayril işten. Allah bilir adam eşinden ayrı filan da değildir belki. Burada neler neler okuyoruz. Basını yakma derim.patronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
Çocukların psikolojisini ayrı yaşamaları etkilemiyor , boşanmaları etkileyecek öyle mi ? Tipik erkek yalanı. Bi bitemediler ya bi ölün bi bitin artık
Patrona bir nebzede umut vermişsin bu durumda..
Yarın bir gün oldu diyelim,aynı şey senin başına gelmeyeceği ne malum peki.
Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim
Böyle bir konuşma geçti aranızda..biliyorsun adamin niyetini ve kabul etmeyeceksen orda nasıl huzurla hiçbirşey olmamış gibi çalışacağını sanıyorsun?öyle bir ortamda çalışılır mı?Ayrılık konusunu diyosan olabilir herkezin başına gelebilir kimse ayrılmak için evlenmiyor. Umut vermek değil aslında yarının ne getireceğini kimse bilemez anlamında. "Madem böyle bi hissiniz var onu bana bu durumda değil ayrıldıktan sonra söylemeniz gerekirdi diyede belirttim"
Ayrılık konusunu diyosan olabilir herkezin başına gelebilir kimse ayrılmak için evlenmiyor. Umut vermek değil aslında yarının ne getireceğini kimse bilemez anlamında. "Madem böyle bi hissiniz var onu bana bu durumda değil ayrıldıktan sonra söylemeniz gerekirdi diyede belirttim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?