Patronum benden etkileniyor

Ayrı yaşarken çocuklar etkilenmiyor resmi nikah bitince etkilenecekler öylemi??ben buna ancak gülerim. .yalan olur da bu kadar mı olur yahu..
Sakın inanmayın. .Adam iş yerinde bir eğlence arıyor. .sakın alet olmayın. .

Patron boşanmaz siz de öyle bir beklenti içinde işinize devam edersiniz yuva yık demek kötü...

Kesinlikle katiliyorum...
Ayri yasarlarken cocuklarin psikolojisi bozulmuyor da nikah bitince mi bozulacakmis...
Sacmaligin da bu kadari...
Cocuklari nasil bir psikolojiye sahiptir anlamis degilim...

İstemem yan cebime koy vakası

Konuyu okumaya başladığımda size üzülmüştüm, rahatsız eden bir patron diye. Ama siz adama boşan gel bakarız demişsiiz resmen, demek ki sizinde gönlünüz var.

Şu yazdığındab sonra senin çok da madur olduğunu düşünemiyorum açıkçası..
Adam etkileniyor denmez buna,
Adamı etkiliyorum denir.

Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedim

Ne cesaret. Düşünüyordum da nasıl size böyle bir şey söyler?
Sonra 'boşan gel bakariz' yazdığınızı görünce, anladım nasıl söylediğini.

Ama siz de haklisiniz tabi, bekar erkeklerin suyu çıktı(!)

Kesinlikle katiliyorum...
Ayri yasarlarken cocuklarin psikolojisi bozulmuyor da nikah bitince mi bozulacakmis...
Sacmaligin da bu kadari...
Cocuklari nasil bir psikolojiye sahiptir anlamis degilim...
Adam Patron ya iş sahibi parası var ee egosu da var..istediği kadını kızı elde etmek için hakkı var tabi..bizim genç kızlarımıza öyle saf öyle saf ki...neyse yazarsam kötü yazarım en iyisi susayım

Hata etmissiniz birincisi kendi acinizdan....hemen ayrilmis bir adamla evlenilmez ya da iliski olmaz yorgundur o simdi.size karsi yeni bir heyecan hissediyor onun icin guzel.geliyor ona ama cok yipranirsiniz kiyaslanip durursunuz kiskanirsiniz, eski es belki takinti yapacak ne biliyorsunuz?ki haksizda degil yuvasini kurtarmaya çalışıyormus katkiniz olmasin yikilmasinda...cocuklar var basli basina sorumluluk ve sorun ...incittiginiz yerden incinirsiniz sadece adam degil sizde hatadan pay aldinjz bunu soylemekle o erkek sizdende uzaklasir hemen baskasina bakabilir

Çocukların psikolojisini ayrı yaşamaları etkilemiyor , boşanmaları etkileyecek öyle mi ? Tipik erkek yalanı. Bi bitemediler ya bi ölün bi bitin artık

Bosanacakmis ta mis mis mis... Bence ayril işten. Allah bilir adam eşinden ayrı filan da değildir belki. Burada neler neler okuyoruz. Basını yakma derim.

Çocukların psikolojisini ayrı yaşamaları etkilemiyor , boşanmaları etkileyecek öyle mi ? Tipik erkek yalanı. Bi bitemediler ya bi ölün bi bitin artık

Bitmezler canım onlara inanan, yüz veren kadınlar olduğu sürece bitmezler!

Patrona bir nebzede umut vermişsin bu durumda..
Yarın bir gün oldu diyelim,aynı şey senin başına gelmeyeceği ne malum peki.

Ayrılık konusunu diyosan olabilir herkezin başına gelebilir kimse ayrılmak için evlenmiyor. Umut vermek değil aslında yarının ne getireceğini kimse bilemez anlamında. "Madem böyle bi hissiniz var onu bana bu durumda değil ayrıldıktan sonra söylemeniz gerekirdi diyede belirttim"

"ABD veya Avrupa'da olsak herkes dava aç derdi, neden kimse yazmamış, taciz davası açın, gelişmiş ülkelerde ısrarlı biçimde iltifat edene bile dava açıyorlar" vs. yazacaktım. Ama sonra sizin yukarıdaki mesajınızı gördüm. Bu durumda dava açılmaz. Karşılıklı bir şeyler varmış. Bu durumda adam size etik dışı bir şey yapmıyor. Siz ikiniz birden eşi ve çocuklarına etik dışı bir şey yapıyorsunuz.

Böyle bir konuşma geçti aranızda..biliyorsun adamin niyetini ve kabul etmeyeceksen orda nasıl huzurla hiçbirşey olmamış gibi çalışacağını sanıyorsun?öyle bir ortamda çalışılır mı?
Bu durumda ya o abaza patronunu kabul edeceksin ya da işten çıkacaksın. .
Bunun için konu açtığına göre ya niyetin var burda nabız yokluyorsun

Maddi olarak sıkıntınız sizi en fazla aç bırakabilir;
Bu durumu bilip böyle devam ederseniz ileride yaşanacaklar sizi ruhen ve fiziken cok cok cok zor durumda bırakabilir.Karsınzdaki adama güvenmemeniz gerektiği fazlasıyla ortada!

Ayrı evde yaşıyor ama resmi nikahı var sebep çocuklar etkilenmesin diye.

Şu söz bile adama umut verir...

Kadinin basina ne geliyorsa, hemcinsinden geliyor.
Karsimizda nerede ne yapacagini bilen, gayet sinsi, patronunun kendisine askinti olmasi hosuna giden bir kadin var.
Burada sozde akil danisiyor, ya geciniz lutfen bu numaralari...

o cocuklarin ahini alacaksin, sana bu adamdan anca maddi yardim gelir.
senin ona muhtac oldugunu hissettirmissin ki, isi de birakmiyorsun.
anca sana para verir, evleniriz diye umitlenme, aklini basina al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…