Patronum benden etkileniyor

Ayy aynı durumun benzerini bende yaşadım seni anlıyorum çok zor bir durum.Benim stajdı üstelik çıkma ihtimalim yoktu ama senin varmış bence başka bir iş ara yada patronun üstü varsa ona şikayet et.Malesef kadına iş ortamında bile rahatlık yok.

adamdaki özgüvene bak.. kendi kendine evliliğe karar vermiş ama şuan mümkün değilmişmiş.. sanki siz hazır kenarda duruyosunuz gibi
çocuklar etkilenmesin diyip boşanmayıp ayrı yaşamak da ayrı bi zeka ürünü tabi
ne saçma insanlar var yarabbim..

Çocuklarını çok düşündüğü için resmi olarak boşanmıyor ve sana ilanı aşk ediyor.
Ne hadle imalı imalı konuşuyor o evli çocuklu adam acaba??
Ağzının ortasına yapıştır bi tane ve cık o iş yerinden bence

İyi kotu bi is yinr bulursun. Adin cikarsa nr olacak milletin agzi torba mi buzesin. Yeni is gelir de giden adin gelmez geri.

Işten ayrıl canım, inanki işsiz olmak, işyerinde huzursuz olmaktan daha iyidir.

Tipik evli erkek yalani esimle cok mutsuzum anlasamiyoruz cocuklar icin bereberiz onlar biraz buyusun ayrilcaz seni cok seviyorum bıla bıla bıla inanma asla inanma isten cik issiz kal ama orda calisma ordan calisman demek o adama yuz vermek olabilir demek sana sarmasi icin zaman vermek demek

İşten ayril. Çocuk leri etkilenmesin diye resmi boşanmamışlar ama ayrı evde yaşıyorlar çocuklarına hergun baba yerine evlilik cüzdanını mi gösteriyorlarmış.başka bahane bulamamış patronun.

Senin basinda baban annen kardeslerin var mi. Kac yasindasin.

Bana bu sekilde yaklasmaya devam ederseniz babama kardeslerime soylerim ,isinide evinide basina yikarlar de

Seni sahipsiz sanmis olabilir. Arkan kimse yok sanmis olabilir. Kimselere bu durumu soyleyemeyecegini dusunmus olabilir.

Gerekirse polise sikayet ederim de. Korkut gozunu

Isten cik. Telefon numarani degistir. Sana hic bir sekilde ulasmasina izin verme.

Allah düsmana şeytana uydurmasin diyede dua et

cocuklar nikahin bozulmasindan mi etkilenecekmis? Adamin eve gelmemesinden (hesapta) etkilenmiyorlarmiymis? cocuklarin da cok umrundaydi resmi belge sanki!!

Inanmayin!! aklinca sizinle bir kac sene kacamak yasayacak, tacizci pis patron!

işten çıkmalısın.ayrıca adamın resmi olarak boşanmaması hiç mantıklı değil,çocuklar zaten babalarıyla aynı evde yaşamıyor onların etkilenmemesini düşünüyor olsaydı resmi olarak boşanmasa da akşamları eve gelirdi,tipik erkek palavrası ,aklınca sizi kandıracak evlilik vaad ediyo birde ortada henüz bir flört yok damdan düşer gibi,tuzak resmen.

dusunecek bir sey yok.yapman gerekeni biliyorsun sen

sen o işyerinde çalıştığın müddetçe adam sana takacak.seninde gönlün olduğunu düşünecek.ben olsam hemen ayrılırdım.rızık veren allah.patron değil.

Başka iş ara, kafana göre bir iş bulduğun zaman buradan ayrıl bence. Ama iş bulmadan bırakma. O sana ilgi duyuyorsa sen ne yapabilirsin ki? Senin suçun mu? Değil.

senden herhangi bir ışık görmediyse durduk yere bir çırpıda nasıl söyledi bu koca koca lafları?
bana pek mağdursun gibi gelmedi..şimdi baktım da geçmiş sayfalarda niyetim sizin ayrılmanıza bağlı falan demişsin adama.ne idüğü belirsiz bir konu

Şimdi sen bu başlığı niye açtın ??? Ada'ma açık kapı bırakmışsın ...boşanırsan bakarız demişsin ....Ada'm resmen evliliğini yıkmak için sebep vermişsin ve sen şimdi mağdursun öyle mi?? Denecek bişey yok ...sizin gibi insanlar yüzünden bu erkekler de kendini birşey sanıyorlar ,aileler dağılıyor ...he evlense gör ondan sonra bakalım ne olacak?en küçük bişeyde bu sefer senden mutsuz olup başkasını aramaya başlayacak... E ne demişler yuva yıkanın yuvası olmazmış....

Adamın hayatında yanlış bişeyler var gibi. Yani çocuklar için boşanmiyor ama ayrı evde yaşıyorlar bu çok tuhaf geldi bana. Patron işçi mesafesini koruyun. Böyle bi dönemde niye işten cikasiniz ki. Neyse is dışında muhabbet etmeyin. Zamanla eğer kovulmazsan düzelir gibi :)

Babası ortada olmayan çocuğun psikolojisi bozulmayacak, anne babasının nüfus cüzdanında bekar yazan çocuğun psikolojisi bozulacak öyle mi? Ayol daha komik bişey var mı? Adama inandım demeyeceksin değil mi? Çünkü bu çok popüler bi yalan. Bitmek üzere olan bi evlilik ve hayatının kadınını arayan yaralı adam...

Yalan oldugu nasilda belli aslinda seninle evlenmek istiyorum ama hemen olmaz bikac yil sonra diyo yani kizi ikna ederse sevgili olcak isi bitincede ayrilcak ne bicim insanlar var ya inanmayin boylekerine hepsi yalan her erkegin tipik kiz ayarlama taktigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…