Hiyarağasina bak sanki sen evlenmek istiyorsun da hemen evlenemem senle diye tribe girmispatronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
patronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedim
Bi kere evleri ayrıysa ve çocuk babasını şehir dışında biliyosa çocuk ne bilsin nikahları olup olmadığını tamamen boşanabilirlerdi iyi şeyler hissetmiyorum ve bi patron en azından çalışanının gözündeki imajını korumak için böyle bir şeyi saklar belli etmez yanipatronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
Zaten cocuklarda aman annemle babamın imzaları var çok şükür,ayrı evde yaşasalar nolur diyordur...Tabi ya iyi ki imza var yoksa mazallah çocukların psikolojisi nolurdu demi... ay yemin ederim catliycam şimdi...bu kadar güzel özetlenir bencede aynen durum bu
zaten ilk yalanları ayrı yaşıyoruz boşanmak üzereyiz olur inanmayın
sakın inanma! işten cıkman iyi olur. hatta sen işten ayrıl. uckuru düşük pezoşlar..nefret ediyorum bu tiplerden soyları kurusun inşallah..patronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?