Patronum benden etkileniyor

bende yazik kiza askinti olmus pis karthoroz diycekdim kiii
senin gonlun dunden varmis arekadasim
Allah sonunu hayretsin
bize niye sorup onay istiyon onu anlamadim

Adam yarin boşanıp gelse, hoşlanmaya başlayacakmış hissi yarattınız bende.

Cocuklar etkilenmesin diye bosanmadik olayı tamamen palavra. Adam iki kişiyi birden idame ettirmek istiyor. Tabi siz illede boşan gel diyorsunuz.

Hiyarağasina bak sanki sen evlenmek istiyorsun da hemen evlenemem senle diye tribe girmis

Senin gibi daha kaçına bu sözleri söyledi acaba?Nasıl güvenebilirsiniz tanımadığınız bir Adama,gerçekten ayrı ise boşansın öyle gelsin ozaman birkaç yılı neden bekliyor peki?Seni birkaç yıl kullanır sonrada kapının önüne koyar,sen gidersin başkası gelir.Kafamda çok kuran biri değilimdir ama nedense hiç inanasım gelmedi patronunuza :) Sen iş arayışına başla,tez elden kaç ordan,buldu tabi taze kızı,3 çocuğunu bile unuttu.Yaşınızı da bilmiyorum ama çok tanıdık klasik bir hikaye sizinkisi.Kendine yazık etme arkadaşım!

Patrondan elektrik almadığını söyledin ama
Hoşlandığını boşandıktan sonra söylemesi gerektiğinide söyledin..
Bu arada adam çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye boşanmıyor ayrı yaşıyor
Sende bunları yidin..

Konu başlığını görünce taciz ediyor falan sandım..
Zamane dizileri tadında bir olaymış meğersem

Sen şimdi bu konuyu niye açtın anlayamadım.önce patron bana asılıyor dedin,sonra adamı savunmaya başladın,sonra da boşanırsa düşünürüm dedin.eee...senin niyetin belli...belliki adama yüz vermişsin o da cesaret edip açılmış...

evli adamların sevgili bulma yolu ayrılıyorum.bence ayrıl o adamın yanında çalışma

işten çık, ne yapar eder seni elde etmeye çalışır. ekmeğe muhtaçsan bile işten çık. herhangi bir çalışan olsa bunu demem ama patronun sana bunu söylediyse çık işten.

oooo ayrılmadan bilemem demişsin yani adama boşan öyle gel diyosun, alan razı veren razı diycem.
çıkamazsın işten o zaman senin de adamda gözün varmış, göz göre göre yuva yıkıyosun.

G gorukk işten çıkmalısın hemen. bir arkadaşımın hayatı mahvoldu bu yüzden. sakın haa. karısını da boşamaz, seni kullanır.

Çocuklar etkilenmesin diye devam ediyorsa o zaman aynı evde yaşaması lazım farklı bir evde yaşarken zaten çocuklar etkilenmiyor mu şehir dışında bile deseler çocuklara ne alaka. Resmi nikahın bir gerekliliği kalmamış ki aynı evde yaşamadıktan sonra çocuklarla birarada olmadıktan sonra hem niye birkaç sene sonra olabilirmiş. Palavra bunlar bal gibi ayan beyan evli işte bence işten çıkın.

adamın dediği her cümle yalan. yok ayrı evmiş. yok çocuklar içinmiş. bide bikaç yıl sonraya söz vermiş terbiyesiz

Kurtulmak istiyosan işten ayrılacaksın.
Aksi takdir de bi süre sonra ilgisi alakası hoşuna gidecek ve metresi olma yolunda ilerleyeceksin.

Nasıl hala çıksam mı diye düşünebiliyorsun ki ?
Sana duygularını belli etmiş, öyle iyi niyetli olmayan birinin yanında çalışmaya çalışıyorsun
Kendine saygın olsun biraz
Merak etme işsiz kalmazsın

ben olsam hemen işten cıkardım hıc bısekılde benımle muhattap olmaması ıcın ırtıbatı keserdım

Bi kere evleri ayrıysa ve çocuk babasını şehir dışında biliyosa çocuk ne bilsin nikahları olup olmadığını tamamen boşanabilirlerdi iyi şeyler hissetmiyorum ve bi patron en azından çalışanının gözündeki imajını korumak için böyle bir şeyi saklar belli etmez yani

bu kadar güzel özetlenir bencede aynen durum bu
zaten ilk yalanları ayrı yaşıyoruz boşanmak üzereyiz olur inanmayın
Zaten cocuklarda aman annemle babamın imzaları var çok şükür,ayrı evde yaşasalar nolur diyordur...Tabi ya iyi ki imza var yoksa mazallah çocukların psikolojisi nolurdu demi... ay yemin ederim catliycam şimdi...

sakın inanma! işten cıkman iyi olur. hatta sen işten ayrıl. uckuru düşük pezoşlar..nefret ediyorum bu tiplerden soyları kurusun inşallah..

Ayrı yaşadığına inanma. Böyle gerzek yalanlarla elde tutmaya çalışıyorlar ya ne kadar komik.
Karısından sıkılmış heyecan arıyordur sadece. Tipik sadık olmayan açgözlü doyumsuz yalancı erkek modeli.

Sen tavrıni takın. Çalıştığınız yerde çok fazla baş başa kalıyorsaniz zor ama kalabalık bir iş yeriyse Boz at bi şey yapamaz bidaha imalı konusursaniz isi bırakacağım de net olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…