patronum beni azarladı !!!

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
halbuki hiçbişey yapmamıştım. bir matematik hesabı istedi, anlayamamış yaptığım şeyi, yanlış bile değildi halbuki. sırf onun dediği şekilde yapmamışım diye azarladı beni, ne oluyor size bugün, bu kadar basit bişeyi karmakarışık ettiniz sabahtan beri bununla uğraşıyoruz diye kızdı. normalde hep onore ederdi beni, her yerde anlattığını övdüğünü söylerdi yaptıklarımla ilgili. ilk defa azar işittim hem de haketmediğim halde çok üzüldüm gururum incindi abartmış da olabilirim ama başıma sancılar girdi üzüntüden

paylaşmak istedim sadece...

Çalışma hayatında yenisiniz sanırım. Boşverin takılmayın stresini size yansıtmıştır.

sende ona bagirsaydin
su hayatta en nefret ettigim sey haksizlik neolursa olsun ezdirme kendini.hickimsenin sana stres topu muhamelesi yapmasina izin verme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Azarlamamış. Kızmış. Dediği gibi basit bir şeyi karmakarışık hale getirip zaman harcattıysanız, şikayet etmekte haklı diye düşünüyorum. Bundan sonra daha dikkatli davranırsınız. Bana da iş hayatında yeniymişsiniz gibi geldi. Her zaman övgü alamazsınız, bazen eleştiri de alacaksınız. Bunları kabullenin. İş hayatında bu kadar çıtkırıldım olmak iyi değildir. Abartmışsınız.

Son düzenleme:
Belki de başka bir şeye kızmıştır takılmayın , iş hayatında olur böyle şeyler.

nıye azarlatıyorsn kendını ustelık hıcbırseyde yapmadm dıyorsn bukdr pasıf olmayın canım benım patronum benı azarlasa anında cevabını alır hatta bır keresınde iş giriş çıkış saatlerıme takmıstı uymazsa sana başka bırını bulalım dedı bende tamam dedm eşimle konusııyım haber verırım eşimde bulsun o zmn dedı patrona söyledım başka bırını bulun dıye bır saat konustu ıkna etmek ıcın ustune zam yaptı maaşıma halada çalısıyorum benı cıkarsa zor bulur benm gıbı elemanı sen o işe muhtaçsan o adamda senın gıbı personele muhtaç

aslında 3 yıl çalıştım aynı şirkette, evlilik nedeniyle ayrılmıştım. beş ay sonra tekrar aradılar gel diye, şartlarımı iyileştirdiler döndüm ben de. pek yeni sayılmam yani. ben fazla hassas davrandım sanırım, neyse telefonda iletişim kuramadık pek, ilk gördüğümde öcümü alırım ben ondan dediğiniz gibi

teşekkür ederim moral verdiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…