seni kendim için yetiştiricem ne demek ? yaş farkını falan geçtim de bu laf hiç normal gelmedi bana.
inanın buraya samimi bi şekilde yazdım İşin içine girdikçe sizinde dediğiniz gibi aslında o lüx hayata ayak uyduramadığımı görüyorum artık benim için bir kıyafet almanın heyecanı bile kalmadı . Ben zaten başkasını seviyorum sevdiğimde başkasını çok fazla boşluktayım o boşluğu bu işle doldurmak istedim karşıma farklı bi seçenek çıktı aklım çok karışık kurtulamıyorum patronum aradığında cevap vermezsem olmuyor işten çıkmama ailem müsade etmiyor bazen kaldıramıyorum bu durumu geceleri ağlamakdan artık göz pınarlarım kurudu .. Annem benimle gurur duyuyor kızım kimseye muhtaç olmıycak beni kimseye muhtaç bırakmayacak diye arkadaşlarına beni övüp duruyor onun hevesini yarıda bırakamıyorum öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor herşey benim istediğim dışında gerçekleşti defalarca dedim benim için iş önemli kariyerim önemli önceliğim bu diye elmayla armutu karıştırmam o başka bu başka diğip beni yine susuturuyorçaresizim
"Lüks hayat her genç kızın hayali" demişsin... Yanılıyorsun, benim böyle hayallerim yok ve ben de zengin biri değilim... Hayatta herşey para demek değil. Ayrıca, anlattıklarından, bu adama güvenmedim "seni kendim için yetiştireceğim, benim kopyam olacaksın" ne demekmiş bunlar? Şimdi gözünü boyamak istiyor olabilir, ileride işin boyutu değişebilir. 20 yaşındasın, boşanmış ve çocuklu adamla evlenmeyi ve hayat kurmayı içine sindirebilecek misin? "Sindiririm" diyorsan, evlen.. Ama ben olsam sindiremezdim.. Sırf kariyer yapıcam diye, sevmediğim bir adamla gelecekte ne olacağı belirsiz bir ilişkinin içine atmazdım kendimi...
Lüx hayattan kastım yani her genç kız rahat bi hayat sürmek ister demek istedim orda kirayı faturaları düşünmeden evliliğini yürütmek ..
Ailene neden anlatmıyorsun durumu? Adamın sana yaklaşma tarzını izah et, ve onu istemediğini belirt.. Başka yerlerde de kariyer yapabilirsin çalışabilirsin, kendini geliştirebilirsin.. Dünyanın sonu değil sonuçta.
Sen Ona Mecbur Kalasın..
Ona Hep Bir Minnet Duy...
O Patronunu Yüz Üstü Bırakma Diye Her Dediğin Oluyor..
Çünkü Seni Kariyer İçin Değil, Çocuğuna Anne Olman İçin Yetiştiriyor..
Hayatını Mahvetme..
Daha Gencecik 20 Yaşındasın..
Hayatının Baharındasın..
Senin Yerinde Olsam Çıkardım, Çalıştığım İşyerinden..
Ama Anladığım Kadarıyla Senin de Hoşuna Gitmiş Bu Durum..
Belki Hiç Evlenmemiş Olsa, Çocuğu Olmasa Evlenecek Gibi Hissettim..
Çok İyi Düşün, Herşey Dışardan Göründüğü Gibi Değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?