Patronum .. Hayatım ... Duygularım .. !

gbgbgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
53
0
36
Almanya
Merabalar Daha öncede konu açmıştım sevgilimden ayrıldıkdan sonra kendimi toparlayamadım kafamı dağatmak için bi iş ilanına başvuruda bulundum bir şirkete hiçbir bilgim olmamasına ramen beni işe aldılar yapabildim de 3 ortaklar patronlarımdan birisi benimle daha bi farklı ilgilendi beni işe alan patronum sonradan anladım ki benden etkilenmiş ..Hep istemişimdir elit kültürlü insanların içinde yaşamayı lüx semtlerde oturmayı vs. bu fırsat karşıma çıktı ama yapamıyorum.. Neyse patronum İş dünyasında tanınmış birisi ayrıca çok kültürlü bilgili birisi önceleri bana beni yetişreceğini söylemişti ingilizce konusunda iş dünyası konusunda seni öyle bi yetiştircem ki bu piyasada senınle yaırşcak kimse olmıycak benim kopyam olcaksın falan hayatını kurtarıcam senın dedi toplantılara katıldık çok kaliteli ortamlara girip çıktım istediğim hayata yavaş yavaş kavuşuyordum beni ingilizce kurslarına gönderdi yabancı müşterilerle tanıştırdı arkadaş bile yaptı bisürü hediyeler aldı gözümü neye diksem alıp getirdi önüme serdi sonradan annesine bahsetmiş beni ve hayatına sokmak istedi benden 15 yas büyük ayrıca evlenmiş boşanmış ve 8 yasında bir kız çocuğu var ben 20 yasındayım... durumu çok iyi hep hayallerini kurduğum bi hayat sunuyor bana kariyer olarak yaşam standartı olarak. Benim babam memur dar gelirli bir aileyiz sülalemdeki herkez gıpta ediyor ne kadar şanslı olduğumu düşünüyor çünkü bizim sülalede önemli mevkiyelere gelen kimse yok. Onun yaşam tarzı ise her genç kızın hayallerini kurduğu bi hayat.Rahat maddiyatı düşünmeyen bi hayatım olacak kabul edersem ama bi yandan kariyerim bi yandan hayatım ve duygularım ona birşey hisetmiyorum bana sölediği seni yetiştirdikden sonra beni bırakmıyacaksın hep yanımda olacaksın senı kendim için yetiştiricem demesi kafamı karıştırdı ona bağlı kalmamı istiyor. Ne yapmalıyım sizce ben daha 20 yasındayım o 35 yasında ben 8 yasındaki bi kıza annelik yapmaya hazır değilim o sorumluluğu kaldıracak güçte değilim ama o işe ihtiyacım var sürekli yanında gezdiriyor beni yanından ayırmıyor farkına varmadan ailesinin için soktu. Ailem bilmiyor benimle farklı ilgilendiğini sadece bana gelecek sunduğunu biliyor bu yüzden de ona karşı çok iyiler böyle ne yapacağımı şaşırdım okul konusunda bana çok yardımcı oluyor insanın hayatına kaç defa böyle fırsat geçer diye düşünüyorum . İşi bıraksam aptallık olur bırakmasam hayatıma müdahalesi olacak .... Yardım lütfen

Sevmiyorsan devam etmek zorunda değilsin hem henüz çok gençsin gözün gönlün başkasına kayabilir.
Kendini 8 yaşındaki bir çocuğa ve olgun bir erkeğe adasan bile yapamayabilirsin.
Bir süre sonra o para o lüx sıkar seni, heyecan aramaya başlarsın...
Boğulursun...
Sırf para içinde o işe devam etme. Sana yapmak istemediğin şeyleri yaptırıp mecbur bıraktırabilir.
İnsanoğlunun işine belli olmaz.
Kendini ve sonra aileni düşün.
İş her zaman bulunur hayat bir kere, sen değerlisin iş ve kariyer değil...

öncelikle 20 yas evlenmek icin erken diye düsünüyorum
kimi insanlar mantik evliligi yapar kimi insanlar ask..
ama buna karar vermede bir asamada gerceklesir 20 yasinda bana göre mantikta askta tam oturmamistir..
bugün o ihtisama kapilip onunla birlikle olabilirsin ama yarin ne olacak...
keske hayatta insanlar karsilik beklemeden birseyler verseler,is alaninda sizi sirf bir beklentisi olmadigi icin bir yerlere getirseler
ama malesef günümüzde cok zor..
eger burdan alacagin cevaplar kararini etkileyecekse ben kesinlikle yakinlik kurma derim..
insan sirf para pul adina sevmedigi,duygusal anlamda hicbir sey hissetmedigi biriyle olmamali,ilerde bunun bdelini agir ödersiniz..
bence insan evlenirken söyle bir düsünmeli ben bu insanla ayni yataga girecem icin aliyor mu?
insan sevmedigi biriyle ne icin olursa olsun evlenmemeli,yarin baskasina asik olup Allah korusun aldatabilirsin ki bu cok kötü birsey herks icin
o yüzden tavrini koy sadece is alaninda birseyler ögrenmek istedigini belirt olmuyorsa birak ..

Son düzenleme:
seni kendim için yetiştiricem ne demek ? yaş farkını falan geçtim de bu laf hiç normal gelmedi bana.

inanın buraya samimi bi şekilde yazdım İşin içine girdikçe sizinde dediğiniz gibi aslında o lüx hayata ayak uyduramadığımı görüyorum artık benim için bir kıyafet almanın heyecanı bile kalmadı . Ben zaten başkasını seviyorum sevdiğimde başkasını çok fazla boşluktayım o boşluğu bu işle doldurmak istedim karşıma farklı bi seçenek çıktı aklım çok karışık kurtulamıyorum patronum aradığında cevap vermezsem olmuyor işten çıkmama ailem müsade etmiyor bazen kaldıramıyorum bu durumu geceleri ağlamakdan artık göz pınarlarım kurudu .. Annem benimle gurur duyuyor kızım kimseye muhtaç olmıycak beni kimseye muhtaç bırakmayacak diye arkadaşlarına beni övüp duruyor onun hevesini yarıda bırakamıyorum öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor herşey benim istediğim dışında gerçekleşti defalarca dedim benim için iş önemli kariyerim önemli önceliğim bu diye elmayla armutu karıştırmam o başka bu başka diğip beni yine susuturuyor çaresizim

seni kendim için yetiştiricem ne demek ? yaş farkını falan geçtim de bu laf hiç normal gelmedi bana.

Yani iş dünyasında ondan başka kimseyle çalışmama müsade etmiyecek sadece onun elinin altında olcam öğrediklerimi başka yerlerde değildi onun işleri için kullanmamı istiyor ..üzerimde yükleri hafifletceksin falan diyor

çaresiz olma maddi açıdan rahat edeceğim diye genç yaşta sevmediğin biriyle sakın evlenme sen daha çok gençsin sonra pişman olursun nerden biliyorsunki zamanla sen çalışarak daha güzel bir hayata sahip olmayacağını

"Lüks hayat her genç kızın hayali" demişsin... Yanılıyorsun, benim böyle hayallerim yok ve ben de zengin biri değilim... Hayatta herşey para demek değil. Ayrıca, anlattıklarından, bu adama güvenmedim "seni kendim için yetiştireceğim, benim kopyam olacaksın" ne demekmiş bunlar? Şimdi gözünü boyamak istiyor olabilir, ileride işin boyutu değişebilir. 20 yaşındasın, boşanmış ve çocuklu adamla evlenmeyi ve hayat kurmayı içine sindirebilecek misin? "Sindiririm" diyorsan, evlen.. Ama ben olsam sindiremezdim.. Sırf kariyer yapıcam diye, sevmediğim bir adamla gelecekte ne olacağı belirsiz bir ilişkinin içine atmazdım kendimi...

yani kendi hayatını para uğrunda mı satıcaksın ? 20 yaşında 35 yaşında bir adamla evleneceksin kendin daha çocukken 8 yaşında bir kız çocuğunun sorumluluğunu alacaksın..vs....

ya cidden bazen tıkanıp kalıyorum tamam işine devam et de ne evlenmesi be güzelim...benim evli arkadaşlarım hep der ya senle yaşıt olsun ya da 2 yaş büyük olsun..2 gün sonra senin düşüncelerin ona çocukça gelicek senden hep kızıyla ilgilenmeni isteyecek..
hem devlet memuruna dar gelirli gözüyle bakılmasını da anlamıyorum asgari ücretle çalışanlar ölsün o zaman....

Ailene neden anlatmıyorsun durumu? Adamın sana yaklaşma tarzını izah et, ve onu istemediğini belirt.. Başka yerlerde de kariyer yapabilirsin çalışabilirsin, kendini geliştirebilirsin.. Dünyanın sonu değil sonuçta.

Tamam anladık, parasız olmuyor da parayla saadet te olmuyor be güzelim!
Bak hayat standardı gerek cevresi, maddi durumu vs. hep istedigin gibi ama birsey hissetmiyorsun!
Hersey para, mal, mülk, elit insanlarla dolu bir cevre demek degildir!

Lüx hayattan kastım yani her genç kız rahat bi hayat sürmek ister demek istedim orda kirayı faturaları düşünmeden evliliğini yürütmek ..

Lüx hayattan kastım yani her genç kız rahat bi hayat sürmek ister demek istedim orda kirayı faturaları düşünmeden evliliğini yürütmek ..

şu an lüx sayılabilecek bir hayatım var evler arabalar işyerleri falan filan,ama mutlumuyum cık ! hayır değilim işte değilim olmayınca olmuyor........

Yanlış anlamazsan, bu adam hangi şehirde yaşıyor? Cevap vermek istemeyebilirsin tabi.. Yakın bir arkadaşımın da buna çok benzer birşey gelmişti başına. Ondan soruyorum.

bak canım yorum yapanların hepsi aynı şeyi söylüyor bence acele etme tekrar düşün hata yapma

Arkadaşım kusura bakma ama bunun tek sorumlusu sensin, "gözümü neye diktiysem aldı " falan çok hoş tavırlar değil, o sendeki bu meyili zaten görmüş, niyeti nedir bilemem, ama o tür adamların çok samimi olduklarında inanmam, senden hevesi de kısa sürede geçecektir, aklını başına al, ailene bi de benim söylediklerimi anlat bakalım onu çok sevecekler mi, onun etrafında her zaman 20 lik kızlar olur, rahat bir yaşam sürmek istiyor olabilirsin bunu herkes ister , ama kendi dengin ve seni seven başkabi adam bulabilirsin,para sevdasından vazgeç

Sen Ona Mecbur Kalasın..
Ona Hep Bir Minnet Duy...
O Patronunu Yüz Üstü Bırakma Diye Her Dediğin Oluyor..

Çünkü Seni Kariyer İçin Değil, Çocuğuna Anne Olman İçin Yetiştiriyor..
Hayatını Mahvetme..
Daha Gencecik 20 Yaşındasın..
Hayatının Baharındasın..

Senin Yerinde Olsam Çıkardım, Çalıştığım İşyerinden..
Ama Anladığım Kadarıyla Senin de Hoşuna Gitmiş Bu Durum..
Belki Hiç Evlenmemiş Olsa, Çocuğu Olmasa Evlenecek Gibi Hissettim..
Çok İyi Düşün, Herşey Dışardan Göründüğü Gibi Değildir..

Haklısın ama benim bu zamana kadar hiç iş tecrübem olmadı bilgim yok bi daha böyle bi fırsat karşıma çıkmaz diye korkuyorum kim alır ki bilgisi olmayan birisi işe . Alanlarda böyle farklı düşüncelerle çıkıyor

para,pul ve baskalari icin kendi hayatindan vazgecme...baskalari mutlu olacak ama sen mutsuzsan ne fayda...

Hoşuma gitmek mi ne kadar zor benim için başkasını severken istemediğim bir erkeğin ilgisine mecbur kalmak ... Kalbim başkasında olup ta sürekli etrafımdaki o insanın benimle evlenmek istdiğini söylemesi... Miğdem bulanıyor hoşuma gitmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…