Haklısın ama benim bu zamana kadar hiç iş tecrübem olmadı bilgim yok bi daha böyle bi fırsat karşıma çıkmaz diye korkuyorum kim alır ki bilgisi olmayan birisi işe . Alanlarda böyle farklı düşüncelerle çıkıyor
Yanlış anlamazsan, bu adam hangi şehirde yaşıyor? Cevap vermek istemeyebilirsin tabi.. Yakın bir arkadaşımın da buna çok benzer birşey gelmişti başına. Ondan soruyorum.
Haklısın ama benim bu zamana kadar hiç iş tecrübem olmadı bilgim yok bi daha böyle bi fırsat karşıma çıkmaz diye korkuyorum kim alır ki bilgisi olmayan birisi işe . Alanlarda böyle farklı düşüncelerle çıkıyor
böyle çıkıyolar diye bunu kabullenmek zorunda değilsin, ayrıca tüm patronlar öyle değildir herkesi genelleme pekala kendine göre biş bulursun emek çekersin ama sonunda olur
valla adamın günahını almayayım ama türk filmlerindeki nuri alço'yu anımsattı bana. kendine dikkat et, hayallerime kavuşucam derken, hayallarinden olmayasın!
Ben aslında ünv öğrencisiyim öğretmen adayıyım .. Ama istediğim öğretmen olmak değilde beni hayatta rahat ettirecebilecek bi meslek ..Kaydım şuanda donuk büyük ihtimal tekrar devam edicem bırakcam bu işi çünkü artık korkmaya başladım Takıntı haline gelmesinden..
Ne güzel söyledin! Tecrübesiz olduğun ve hayatı tanımadığın için seni kullanmayı düşünüyor zaten. Belki çok açıkça olacak ama, seni yatağa atmak için bu şekilde davranıyor olabilir. Seni elde edince işin büyüsü bozulabilir.. Ben de şuan 25 yaşındayım, senin yaşındayken benim de azdı iş tecrübem. Ama bir yerlerden başladım.. Herkes bir yerlerden başlıyor, kimse işi öğrenmiş olarak doğmuyor, zamanla sabırla başka işlerde yükselebilirsin, sadece sabret.. Şuanda adamın seni birden yükseltme fikri cazip geliyor sana.. Ama çok yanlış. Bu anlattıklarından korktum ben açıkçası.. Tecrübesizsin, belli ki adam gözünü de boyamış, bu durum çok tehlikeli.. Şuanda sen zayıfsın, o güçlü.. Kariyer yapıcaksın diye başına işler açabilirsin. Bu forumda bile neler okuyoruz, neler görüyoruz..Allah korusun.
Hoşuma gitmek mi ne kadar zor benim için başkasını severken istemediğim bir erkeğin ilgisine mecbur kalmak ... Kalbim başkasında olup ta sürekli etrafımdaki o insanın benimle evlenmek istdiğini söylemesi... Miğdem bulanıyor hoşuma gitmiyor ..
Evet Gözümü boyamadı desem yalan olur sonuçta hep hayallerini kurduğum bi hayatında içinde oldum birden güçlü olmak istiyorum ezilmek istemiyorum kimsenın karşısında o yuzden onun yanındayım o yuzden kariyerim olsun diye yırtınıyorum :S:S Sizi korkuttuğu gibi benide korkutmaya başladı zamanla çünkü benim istediğim dışında ailesinin içine kadar soktu annesini getirdi yanıma ne olduğunu bile anlamadım
pardon ama adam senle zorla evlenecek değil yaa..kararı sen vereceksin başkasını seviyorsan ve bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorsan patronun seni silah zoruyla mı nikah masasına oturtacak anlamadım? evlilik için çok gençsin heleki 8 yaşında birinin sorumluluğunu almak çok zor yani konunun o kısmı baştan olmaz görünüyor sen işine bak bence ağırlığını koy işinede devam et kimse sen istemeden birşey yapamaz ...baktan olmuyor ayrılırsın başka iş mi yok
Kesinlikle ama hayatıma müdahalesi oluyor .. Kıyafeet alıp geliyor diyorum istemiyorum kız arkadaşıma alamıycam da kime alcam diyo.. diyorum ben senın kız arkadaşın değilim gerekirse kendim alırım lütfen sınırları geçmeyelim diyorum o zaman tamam diyor iki gün sonra başka bişeyle karşıma çıkıyor çok inatçı pes etmek nedir bilmiyor
Şimdiden seni takıntı haline getirmişse, ileride hiç bırakmaz kurtulamazsın. Adam çok üstüne düşüyorsa, bu zaten normal bir durum değil.. Anladığım kadarıyla ona bağımlı ve kendisine muhtaç olmanı istiyor. Bunu elde ettiği zaman, her istediği yaptırır sana üstünde baskınlık kurar. Kimseye bağımlı olmadan kendi ayakların üzerinde durmalısın. Daha 20 yaşındasın, önünde kocaman bir hayat var. Fikirlerin mutlaka değişecektir. Benim bile 2 sene önceki düşüncelerimle şuanım arasında öyle fark var ki... Çok pişman olabilirsin. Bazen hayırlı sandığımız olaylar, hayırsız çıkabiliyor.. İş işten geçmeden, yolunu başka yönde çiz, uzaklaş derim ben..
Elinin Tersiyle, Silkele Sana Aldıklarını..
Bak O Gururu İncinince Tekrar Gelir mi?
Ya da Sıkı Bir Tokat Patlat..
Kıvılcımlar Çıkar Suratından..
Elinin Tersiyle, Silkele Sana Aldıklarını..
Bak O Gururu İncinince Tekrar Gelir mi?
Ya da Sıkı Bir Tokat Patlat..
Kıvılcımlar Çıkar Suratından..
bakın bana şuanda attığı mesajı yazıyorum.. (Anlatamam Yapamam Edemem bunların hepsi tarih olacak yaparım ederim söylerim anlatırım alacak yerlerini hatta kendine güvenen akıllı girşimci insanları seçmesini bilen hatta kullanmasını bilen bir kadın çıkacak ortaya az kaldı...) durduk yere attı şuanda bir dk önce
Başkasını Severken, Başkasının İlgisine Mecbur Kalmak Derken..
Bir de Sevgilin mi Var?
Mideni de Bulandırıyorsa; Gururlu Bir Genç Kız Gibi Ceketini Alıp Yoluna Devam Edeceksin..
Sen Neler Hissediyorsun ?
Sen Ne Düşünüyorsun ?
Bilmiyorum Ama Yazdıklarından Yola Çıkarak, Muallakta Kaldığını Düşünmekten İnan ki Kendimi Alamıyorum..
Belki Seni Yanlış Anlamışımdır.. Bilmiyorum..
Yanlış Anladıysam da Kusuruma Bakma..
bakın bana şuanda attığı mesajı yazıyorum.. (Anlatamam Yapamam Edemem bunların hepsi tarih olacak yaparım ederim söylerim anlatırım alacak yerlerini hatta kendine güvenen akıllı girşimci insanları seçmesini bilen hatta kullanmasını bilen bir kadın çıkacak ortaya az kaldı...) durduk yere attı şuanda bir dk önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?