Patronum .. Hayatım ... Duygularım .. !

Bir adam sana gençlik iksirim olacaksın diyorsa bunun dostane olmadığı gayet açıktır daha da açığını söylemiyim ceza alırım..o 35 yaşında bir kurt olarak senin zaaflarını ele geçirmiş bunu kullanıyor..ayrıca ben boşanmış olduğundan bile şüpheliyim şu an..

arada ''aşk'' yoksa hiç olurmu bu ilişki
para pul bir yere kadar
tamam tabiki maddiyatta önemli ama parası var diyede kendimden 15 yas büyük bir adamla asla evlenmem

Son düzenleme:
iyi o ozaman, bu kadar tavsiye almışken ve bunca insan sana vakit ayırmışken, kararını açıkla da konuştuklarımız havada kalmasın,

Adamın gönderdiği mesaja ben burda sinirlendim duramıyorum, sen nasıl duruyorsun... Onunki masum sevgi aşk falan değil, bu apaçık belli canım. Hakiketen, bukadar yoruma bir kararın oluşmadı mı artık?..

bu konu bence fazla uzadı, aklı selim her insan zaten aynı şeyi söyler ve söyledi bu durumda, şu kadar konuşmadan sonra şunu yapar bunu yapar gereksiz, konuya dair son mesajım

"her insan hakettiği biçimde yaşar" iyi geceler

Acımasız yorum yapmayın lütfen sevdalısı falan Benim tek isteiğim ailemi ve kendimi daha iyi şartlarda geçindirmek ... !!

Acımasız yorum mu ???

ilk mesajında ".Hep istemişimdir elit kültürlü insanların içinde yaşamayı lüx semtlerde oturmayı vs." yazan kimdi ??..:26:.

Acımasız yorum mu ???

ilk mesajında ".Hep istemişimdir elit kültürlü insanların içinde yaşamayı lüx semtlerde oturmayı vs." yazan kimdi ??..:26:.

EVET istiyordum yalan değil samimi bi şekilde söyledim. ondan sonraki yazımı okumamışsın demek ki .. orda da Aslında lüx hayatın bana göre olmadığını kıyafet almanın bile heyecanı kalmadığını anladım yazan da benimm ....'

Neyse inanın herkeze çok teşekkür ediyorum bana vakit ayrıdınız gerçekten aslında kafamda hiç bir fikrim yoktu ne yapacağıma dair bazı ablaların arkadaşların yazdığı mesajlar gerçekten bana fikir verdi.. Hepinize teşşekür ediyorum tekrar en kısa zamanda burdan iş yerimde son noktamı koyduğumuda belirtmek için sabırsızlıkla bekliycem o günü .. Mübarek günde allah razı olsun

Gayet iyi okudum..Öncelikle şu aksi tavrını bırak..Ben senin o patronundan da büyüğüm yaş itibariyle..Senin yaşıtın değilim...
Herkes sana birşeyler söyledi...Ders çıkardıysan gerekeni yaparsın kendin için...

arkadaşım konuyu paylaştıysan ufacık bi eleştirim var sana.ben 24 yasındayım akıl vermek değil kesinlikle.biraz özentin var ve şuan şatafatlı görünen hayat oldunlaştığında pişmanlığa uğratabilir seni.biz burda ne desek boş çünkü kimse bu durumu onaylamaz sende eleştirildiğinde atağa geçersin.en iyisi ailenle konuş.onlarda aklı başında bireylerse tabiki bu durumu onaylamazlar.ailen engellese bile iş gene sende biter ve olgun düşün yol yakınken vazgeç.zaaflar için seni kullanmasına izin verme kendine yazık edersin.işsiz kalma korkun var ama mutsuz,pişman olmaktan iyidir.gençsin sana iş mi yok?yazık etme lütfen kendine

O gün neden uzak? Son noktayı koyduğunu ve birdaha gitmeyeceğini şuanda belirtebilirdin? Herneyse, tercih senin tabiii.. Sen işten ayrılmayı beklerken, eğer adam gene aklını çelerse "zamanında uyarılmadım" deme.. Sonuçta bukadar insan aynı fikirdeyken, bir bildikleri vardır... Ama gerçekten arkana bile bakmadan ayrılırsan işten, işte ozaman en iyisini yaparsın ve Allah hayırlısıyla yolunu açık etsin...

Son düzenleme:

Benden büyük birisine saygımda büyüktür emin ol burda kimse kimseyi tanımıyor sizde bi büyük olarak rrencide ederek ders vermeye çalışmayın .. Yorumların için teşekkür ederim ablacım .. Şunu söyliyim çalışıyorum o iş yerinde çünkü ben o işe annem çalışmasın diye girdim ve o yuzden katlanıyorum eve ikinci bi maaş girmesi gerekiyor ben çıkarsam annem işe girecek o yuzden orda dduruyorum .. iş bulmak zor tercübesiz birisi için her neyse gecenın bu saatinde daha fazla sizleri yormak istemiyorum Sağolun yinede bu kulubun faydalı olcağını biliyordum... :)

kendime bi iş ayarlamam lazım çıkmam için .. çok sağol guldnnn yorumların için :))

Senin ilk mesajındaki cümle üzerine yorum yaptım..Kendimden bir şey katmadım..Daha sonra bu durumun sana göre olmadığını düşünmüş olabilirsin ama kafanın ilk etapta karışmasına sebep ilk baştaki fikirlerin değil miydi ?? Rencide etmek aklımdan bile geçmez........Umarım kendin için en hayırlısını yaparsın.....

Teşekkür ederimm

Patronunun yanında ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama öğretmenlik öyle güzel bir meslek ki eğitimini tamamla bir an önce.. karşına sana layık ne beyfendiler çıkar..bende senin gibi tek maaşlı memur ailenin kızıyım..maddi zorlukla ve yoksun yaşadım ee haliyle ister istemez etrafta özendiğim şeyler oldu ama öğretmen olmaktan vazgeçmedim zorluklarla okudum geçen ay atandım..2 yıldır hayatımda mühendis bir aday da var gönlüme göre sözlüm..işin garibi o zengin biri..daha şimdiden yaşamadığım birçok şeyi yaşattı bana..hem böyle içim sızlamadan gurur duya duya kimseden gizlemeden..
Sana da söylüyorum ablan olarak acele etme, içine sinmeyen hiç bişeye devam etme.. inan ki yürekten söylüyorum hayatta hiç birşey huzurundan önemli değil..

kendime bi iş ayarlamam lazım çıkmam için .. çok sağol guldnnn yorumların için :))

İş ayarlamaya çalışırken, adam aklını çelmesin. Çünkü, seni göndermemek için elinden geleni ardına koymayacaktır dikkat et. Ben olsam böyle bir durumdayken, hemen ayrılırdım beklemezdim, durumu da aileme izah ederdim. Hiçbirşeyden korkma. Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar.. Her neyse, Allah hayırlısını versin, kendine iyi bak canım...

benimde bu durum midemi bulandırdı en kısa zamanda işten çıkmanı öneririm...
patron niyeti bozmuşsa arkana bakmadan kaçmalısın o iş denilen yerden....

eğer ki bu adamla hayatını birleştirirsen,birgün ayrılacağın ihtimali de çok yüksek olucaktır cnm bunuda düşün.

Çok çok tşk ediyorum öylede zaten ilk gün bırakmak istedim işi patronlarım çok sinirli bağarıp duruyorlardı ordaki bayanlar beni benimsemedi yaptığım işleri begenmediler ilk gün istemediler hiç bende dayanamadım yemek bile yiyemeden çantamı alıp çıkıyorken beni işe alan patronum durdurdu bırakmadı beni başka bi ofise aldı ben asistanlık yapıyorum yani keşke o gun çıkıp gitseymişim:S neyse en azından birilerine anlattım derdimi içimde büyüyordu sürekli izliyeceğim yol söyledikleriniz üzerine kuruldu emin olun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…