• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum mu sapık yoksa ben mi pimpirikliyim?

İlk işe başladığımda ki bu işi bana babam bulmuştu bir hafta sonunda sapık patron odanın kapasını kilitlemişti , ve sapık,sapık konuşmaya başlayınca ona tekme atmamla anahtarı elinden alıp odadan kaçmıştım , asla bu konuda babama açıklama yapamadım olan biteni ağlayarak anneme anlattım patron kel di bu olaydan sonra bütün kel erkeklerden nefret ettim , patron babama ne dedi biliyormusun? Kızın bana asıldı demiş , sonra annem ofisine gitti adamı herkesin önünde rezil etti , ben kızı biliyorum sen kızıma neden iftira atıyorsun dedi uzun zaman utancımdan babamın yüzüne bakamadım ama annem beni panter gibi savundum babam ofise gitseydi herhalde adamı öldürürdü

Bilmiyorum kurumsal şirketlerde böyle seyler olmaz genelde gerci konu sahibi kurumsal degil falan demis sonradan ama.Yine de inandırıcı değil benim icin fazla hikayesel bilemiyorum

Bu kadar abuk subuk laflar hic duymadim.
Ama kurumsal bir yerde calisiyorum. Meslek lisesinden bu yil mezun olan bir cocuk suan sirketimizin muhasebe uzmani.

Henuz resit degil agustosta resit olacak.
Yani guzel diye tanidik diye ise alim kurumsal yerlerde de oluyor malesef. Yardimcisi da bogazici mezunu. Tabi ki yardimcisindan is ogrenmeye calisiyor.

Adam dümdüz sapık, aklı sıra size zarf atıyo, bence alttan almayın ve tavrınızı net bir şekilde belli edin. Rahatsız olduğunuzu anlasın pislik.

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Çok fazla olduğu için tek tek alıntılayamadım kusruma bakmayın.

Dediğim gibi sözde yöneticilik ama kurumsal bir şirket değil. 7-8 çalışan var zaten. Ofisin kapatıp açması bile bende.

Fake olup olmadığını kanıtlamaya uğraşmak istemiyorum. İnanmayanlar yazmamakta ve yöneticiye şikayet etmekte özgürler.

Keşke konu fake olsaydı. Keşke zaten yeterince zor bir hayatım varken hayatımı düzene sokmak umuduyla girdiğim ilk işim böyle çıkmasaydı. Emin olun sizden çok ben bu konunun fake olmasını isterdim.

Karantinaya alınasıca öküz; tabi ki sapık!!! Aklınca nabız yokluyor, yol yapıyor. Güya dediklerini yaptığında "zamanında söyledim. niyetim kötü değil" diyecek :sinirli::sopa:

patron kel di bu olaydan sonra bütün kel erkeklerden nefret ettim
Bu kısıma katılıyorum.... İki kere taciz yaşadım ikisi de kel'di... Hepsi öyle demiyorum asla ! ama bunlarda ayrı bir ruh hali var bilemedim...

İğrenç pis sapık. İş ilişkisini geçtim insan nasıl 3 gündür tanıdığı bi kadına "istesem kucağıma oturturum" gibi bir cümle kurabilir resmen sözlü olarak tacize uğruyorsunuz. Bence yarın işe dahi gitmeyin, adam katıksız sapık karşısına geçip istifa ediyorum dediğinde ne yapacağı belli olmaz

Ben açlıktan ölsem dahi o iş yerinde durmazdım,istifa ederdim. Göz göze gelmek ve bana bakması bile midemi bulandırırdı.

Bu adam kesinlikle sapık ...işine baksın... bazı durumlarla ilgili konuşup normellestirmeye çalışması ,ortam hazırlaması ...belli belli bu bildiğin sapık... Dikkatli ol ve en kısa sürede işi bırak. .peze....k.

Bildiğiniz sapık iste daha beyinden emin olamıyorsunuz?

Adam yarın öbür gün tunigine dokunduğunda nasıl tepki vereceğini biliyor öncesinde yolunu yapıyor işte tam iğrençlik abidesi.

Sen çık ordan hiç güvenli değil.

Bir de patavatsiz falan demişsin adam kurnazım diye geçinen sapık.

Bildigin sapik bu ya..

Ya bırak işi
Yada tavrini koy yüz bulsa ne yapacak dusunemiyorum bile..
Bi daha sakın benimle bu şekilde konusmayin de . He sululuk yapmaya devam ederse işi birakiyorum de.

Konustugu şeylere gulseniz falan ne anlamlar cikarir kimbilir Sakın ha ciddiyetinizi bozmayin

Bildigin sapik bu ya..

Ya bırak işi
Yada tavrini koy yüz bulsa ne yapacak dusunemiyorum bile..
Bi daha sakın benimle bu şekilde konusmayin de . He sululuk yapmaya devam ederse işi birakiyorum de.

Konustugu şeylere gulseniz falan ne anlamlar cikarir kimbilir Sakın ha ciddiyetinizi bozmayin

Ben de yarın ikinci dediğinizi yapmayı düşünüyorum. Eğer devam ederse çeker giderim. O kadar açıkta da değilim çok şükür.

Ayy gulsemmi aglasammi oldu vallahi:KK35: laflara bak ya resmen sapik geri zekali birde kullandigi cümlere bak,:işsiz::KK62: yok elim degerse yok her yerini gordüm burdan oraya atlaysasim geldi:rolleyes:vallahi,ordan hemen kac bence heleki paraya ihtuyacim var surekkli dersen muhtac der ileri gider yada iyu bir tavir veya iyice boz manyayi :KK62:allabindan bulsun pislik adam

Back
X