Patronuma aşık oldum

valla ister kız ister çatla ister patla. zinanın dik alasını yapıp bide yardım istiyosun. yuva yıkanın yuvası olmaz bkere ben bişey demiyorum allah bilir napıcağını. nefret ediyorum şu evli adamlarla birlikte olan kadınardan. yazık karısına valla. bu dünyada olmasada diğer dünyada zinanın cezası bi yana o kadıncağızdan çekeceğin var. hamile kalırsan nolurmuş nolucağını sölerdim sanada neyse.

canım sen en basından hata yapmıssın .hadı dıyecegım kı ; evlı oldugunu bılmıyordun kandırdı senı dıyecegım ama ,adamın evlı oldugunu bıle bıle

bu hataya kalkısmıssın kı uzulerek soyluyorum kı ; en basından dusunecektın bunu .haketmıssın demek ıstemıyorum hıc bır kadına

bunu cumleyı layık gormuyorum ama ,erkekler acımasızdır canım o adam sana bunu dıyecektır yanı "hakettın bılıyordun evlı oldugumu zorlamadım senı "dıyecek .

Yuva yıkanın da yuvası olmaz ,keske 5 dakıkalık zevkın ugruna yıkmakla mesgul oldugun yuvayı da dusunseydın .

Bılıyorum cok kızıyorsun bana ama, ınan ben de cok kızıyorum evlı barklı adamlarla ılıskı yasayıp da cozum arayanlara.

Uzgunum senı tatmın etmedım yorumumla .

Bu arada canım ,harflerı yutmadan yazarsan senı anlamak da gucluk cekmeyız :34:

anlıyoorum sizi hakettim ben evet zaten grevde değğilim artık.bu psilji çok başka bişeyy :((

çok terbiyesiz bir insansın
allahtan korkunda yok senin.
aynısı senin başına gelse kocan senin aldatsa .sana herşey reva.
dalga mı geçiyorsun bizle ..:4::4::4::4:
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına .
şunu untma hiçbir zaman hayatın normal olmayacak.. yuva yıkan pis kadın olarak anılcalsın hep.
yazık yazık o anaya babaya yazık nasıl bakıyorsun onların yüzüne:41::41::41:

konu sahıbı buyuk bır hata yapmıs ,asla hos gorunur bır davranıs degıl kesınlıkle benım de kebul edecegım onaylayacagım bırsey degıl .

ama bazen soylenılen soze degıl de nasıl soylendıgı cok onemlı oluyor .

o yuzden burada kımseyı "terbıyesız "gıbı usluplar kullarak yaftalamaya gerek yok dıye dusunuyorum .:34:

bile bile böyle bir yola sürüklenmek senin hatan hatanı kınamak ayıplamak bizlere düşmez ama şayet dediğin gibi hamile kalırsan da bu işe bulaşan bir insan onu da baştan düşünmeliydi yani.

sevda65 ; canım yasın kac pekı ?

hanı yasının verdıgı cahıllıkle mı kandın ne yaptın ?

valla ister kız ister çatla ister patla. zinanın dik alasını yapıp bide yardım istiyosun. yuva yıkanın yuvası olmaz bkere ben bişey demiyorum allah bilir napıcağını. nefret ediyorum şu evli adamlarla birlikte olan kadınardan. yazık karısına valla. bu dünyada olmasada diğer dünyada zinanın cezası bi yana o kadıncağızdan çekeceğin var. hamile kalırsan nolurmuş nolucağını sölerdim sanada neyse.

hıslerıme tercuman olmuşsunn bışey yazmama gerek bıle kalmamışş..

Profilinizi ve yazdiginiz mesajlari inceledim sizinle ilgili kanim.

1.Birlikte oldugunuz kisi ye hamile olabileceginizi söylemissiniz o da sizi basindan atmak istemis.
2. Sizi hic rahatsiz etmemis onun evli oldugu
3. Hamile kalmaktan korkuyorsunuz cünkü yanlizsiniz ve erkek arkadasiniz öyle bir destek vermemis size.

olurda hamile kalırsan ne olacak adam karısını boşayıp senimi alacak ???
ya ALLAH aşkına şöle konular açmayın bide dürüst çaresiz kız ayağına yatmayın yaaaa :47:
aşık oldum çaresizim onu çok sewiyorum tek sahibim....eeeeeee
ama adam ewli...
yemin ederim kan beynime sıçradı....
sen o adamın metresisin güzelim başkada bişeyi olamazsın....
o yüzden aklını başına al uzak dur yuva yıkma....
adam şuanda karıısnın koynunda mışıl mışıl uyuyor....
senin gibi kadınlar oldukça etrafta bizler pençelerini çıkarıp öle dolaşmak zorunda kalıyoruz etrafta...

Evet 20 yaşndaym ben

20 yasın da aklı basın da yetıskın bır bıreysınız .herseyden once bır kadınsınız .

kadın kadının dusmanı degıl de destekcısı olmalı degıl mı ama !

neden empatı kurmadın ! hem kendıne zarar verdın hem de bır baska yuvaya !

bak burada hergun baska kadınlar yuzunden yıkılan yuvaları okuyoruz

pekı yıkılan yuvaların kadınlarının ne gunahı var!

cok uzuluyorum neden ,bır kadının dusmanı neden bır kadın !

keske bırazcık elınızı vıcdanınıza koysaydınız ,hadı kendınızı dusunmedınız

onurununuzu gurununuzu aılenızı hadı hıc kımseyı dusunmedınız dıyecegım ama

bır baska kadının gunahı ne ! hanı dyecegımkı yasınız kucuk aklınız ermedı

kandırıldı cahıllık yaptı ,ama 20 yas cok da kucuk bır yas degıl canım .

en guzel cagların da yasadıgın strese bak ,degdı mı pekı !

o kadar bekar yakışıklı dururken ne gerek var canım,teslim oldunsa oldun altın yere düşsede pul olmaz senin sahibinmiş gibi hissedip bağlanma aşk değil, o işyerinden çık başka bir iş bak hem günah iki kişisinin arasına girilmez adam ne hikaye anlatırsa anlatsın eşine yapılan bu hareket yere göğe sığmaz .. emininm bundan daha değerli ve akıllı bir insansın sen yazık etme kendine,milyonlarca şansın varken çürük elmayla uğraşma üstelik başkasına ait

o kadar bekar yakışıklı dururken ne gerek var canım,teslim oldunsa oldun altın yere düşsede pul olmaz senin sahibinmiş gibi hissedip bağlanma aşk değil, o işyerinden çık başka bir iş bak hem günah iki kişisinin arasına girilmez adam ne hikaye anlatırsa anlatsın eşine yapılan bu hareket yere göğe sığmaz .. emininm bundan daha değerli ve akıllı bir insansın sen yazık etme kendine,milyonlarca şansın varken çürük elmayla uğraşma üstelik başkasına ait

Cürük elma lafini sevdim <<<<<<<

Cürük elma lafini sevdim <<<<<<<

evet adam çürük elma işte aklıma başka bir tabir gelmdi valla,herkes kıza ateş püskürmüş ama peki o adam kaç yaşında sizce bu kız tazecik 20 sinde kestirdi gözüne kanına girdi pislik herif karısınada yazık bu kızada ,yapıcı yorumlarla yol göstermek lazım

çok terbiyesiz bir insansın
allahtan korkunda yok senin.
aynısı senin başına gelse kocan senin aldatsa .sana herşey reva.
dalga mı geçiyorsun bizle ..:4::4::4::4:
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına .
şunu untma hiçbir zaman hayatın normal olmayacak.. yuva yıkan pis kadın olarak anılcalsın hep.
yazık yazık o anaya babaya yazık nasıl bakıyorsun onların yüzüne:41::41::41:
bişey yazmayacaktım ama dayanamadım
kimsenin başına gelmesini dilemem ama böyle kişilerin başına gelsin

nasıl bır cahıllıktır bu .Hadı aşıktınız (kı ben aşık oldugunuz düşünmüyorum hayranlık vs..)gözünüz kördü ,kimseyı düşünmeden yaptınız bir hata.Tutmuşsun o kısıyle bırde cınsel bırlıktelık yaşamışsın (kı evlılık öncesı cınsellıgı önemseyen bırı degılım )kendını kullanılmıs hıssetmedın mı ya adam resmen evlılıgıne heycan yaratmak adına senle yatmış :Senın bır gecelık kaçamaklardan ne farkın kaldı ? Yazık günah degıl mı karısına aklım almıyor sende ılerıde yuva kurmayacak mısın başına gelse düşün bir dünyan başına yıkılır.Bu aşamadan sonra o kısyle baglarını koparmalısınız yok benım ılkım ,sahıbım gıbı aptalca şeyler düşünüp kendınızı daha fazla degersızleştırmeyın bır kadın olarak ...

Gecenin köründe böyle bir konu açılıyor,konu sahibi iki satır yazıyor ve çekiliyor.konu akıllara zarar bir aldatma ve üyelik yeni.ayrıca arkadaş olarak eklemekte sakınca görmüyor beni!konunun özüne gelirsek,bu konu seni yatağndan bu saatte kaldıracak kadar rahatsız etseydi şimdi çoktan işten çıkma planları yapardın burda insanları meşgul etmek yerine!:ssz:

Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim:((

Evli bir adamdan "kazara hamile kalmak" sorumluluğunu alabildiyseniz, basınıza geleceklere de katlanırsınız.

Sizin durumunuzdaki insanların cümlelerinde tek bir vicdan kırıntısı görmemek beni kahrediyor. Yaşadıklarınızı sevgi, aşk kisvesi altına saklamak çare olmaz size.

Keşke konunuz "evli bir adama aşık oldum, bu yanlıştan kurtarın beni" olsaydı. Siz hala hamile kalırsam ne yaparım diyorsunuz :S Git aldır kardeşim. Ne diyelim ki biz sana.

Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim:((

kazara hamile kalmak ne demek ya? korunursun,kazaya davetiye çıkırmazsın.burada akıl vermeyle olacak iş mu bu? adam evli,sen belirli yaşa gelmiş bir insansın,Allah herkese akıl vermiş onu kullanmayı dene bence artık.o işi de patronunu da bırak hemen.kim senin tek sahibin o kısmı anlamadım ama hiçbir insan diğerinin sahibi değildir,evcil hayvan mıyız ki bizi sahiplensinler!

iste biz de boyle sadece kendini dusunen insanlarin icinde bulundugu bi dunyada yasiyoruz.
"kazara hamile kalir miyim?" dusuncesi bu iliskiyi devam ettireceginizin gostergesi.
siz kendinizi dusunurken,yikabileceginiz yuvanin, yok edeceginiz baska hayatlarin farkinda bile degilsiniz.
ne diyeyim?
Allah islah etsin.

Back
X