- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Ama Çarşamba hiç gelmemem lazım işe sabah 6 da yola çıkcazPolis cagirdi gitmem lazim deya da git sabah işe dönerken ara kusura bakmayin sabah sabah polislik bi işim oldu da de
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama Çarşamba hiç gelmemem lazım işe sabah 6 da yola çıkcazPolis cagirdi gitmem lazim deya da git sabah işe dönerken ara kusura bakmayin sabah sabah polislik bi işim oldu da de
![]()
Oda 1 gün sürmüyo ki, o gün hiç işyerine uğrayamam sabah yola çıkcaz 6da mahkeme 9 da desem öğleden sonra gel der bu sefer deApartmanda kavga olmuştu 1 ay önce. Beni de şahit diye yazmışlar. İfadeye çağırdı mahkeme oraya gitmem lazım de.
Gittiğin gibi hemen ifade almıyorlar ki...bekliyorsun savcı ne zaman çağırırsa. Bir de çoklu olay. En az 10 kişi ifade verecek bu kavgayla ilgili. herkesi aynı saatte cagiriyorlar bekliyorsun orada.yani 10da cagirdilar diyelim sen anca 3te girersin ifade vermeye.Oda 1 gün sürmüyo ki, o gün hiç işyerine uğrayamam sabah yola çıkcaz 6da mahkeme 9 da desem öğleden sonra gel der bu sefer de
Anladımmm Çok teşekkür ederimGittiğin gibi hemen ifade almıyorlar ki...bekliyorsun savcı ne zaman çağırırsa. Bir de çoklu olay. En az 10 kişi ifade verecek bu kavgayla ilgili. herkesi aynı saatte cagiriyorlar bekliyorsun orada.yani 10da cagirdilar diyelim sen anca 3te girersin ifade vermeye.
Aaaa kız sana laf anlatcam diye kendi yalanima inanacagim ha.
Ailenin ankaraya gitme işini bilmesi lazım tabiki. Katılıyorum yoruma.Sevgilinin ailesi seni taniyormu. Tanistinizmi. Senin ailenin Ankarada oldugundan haberi olacakmi.
Tanismadiysaniz boyle bir kalabaliga girmeyin bence.
Sabah 5 te 6 da bulusun orada vedalasin.
Sonrada isine gidersin
Zaten seni cikarmak icin bahane ariyorlarmis.
Ben yine de açıkca söyle derim.Hanımlar malum bi önceki konumu hatırlıyorsunuzdur bazılarınız,
Sevgilimle ortak karara vardık daha doğrusu ben ona uyum sağlamaya karar verdim sizinde fikirleriniz sayesinde...
Konumu bilmeyenler için özet geçiyorum Çarşamba günü sevgilim Şırnak Cizre ye gidiyor görev için. Kendisi polis memuru ve 3 yıl orda kalacak. Sorun şu ki Çarşamba sabah 6 da Ankara'ya gidecekler ailesiyle ordan binecek uçağa, benimde onu geçirmeye gelmemi istiyor bende çok istiyorum ama o gün için işyerinden izin almam lazım, daha geçen hafta izin aldım patrondan hastayım diyerek zar zor.
Patron da izin konusunu duyunca bi anda surat düşüyo bu işyerine başlayalı 3 ay oldu bide şimdi daha geçen hafta izin aldım bu hafta ne diyebilirim izin alabilmek için ?
Sevgilimi geçirmeye gitmeyi çok istiyorum onu yalnız bırakmak istemiyorum o gün
Patronuna açıkça söyle demeyin çünkü sevgilimin polis olduğunu duyarsa işler kötüye gider zaten işyerinde ki arkadaşlar da söyleme o Zaman yarın öbür gün evlenecek bu işyerinden çıkacak diye işten bile çıkartır diyorlar.
Onun ailesiyle tanışıyorum zaten biz 3 yıldır birlikteyiz ailesini de o Zaman'dan beri tanıyorum onlarda çok istiyorlar gelmemi ama benim ailemin haberi yok şimdi söyle diyeceksiniz bu apayrı bi konu annem sevgilim olduğunu biliyo ama telefonda konuştuğumuz da bile bağırıp çağırıyor babam deseniz o bambaşka izinsiz gitcem kısacasıSevgilinin ailesi seni taniyormu. Tanistinizmi. Senin ailenin Ankarada oldugundan haberi olacakmi.
Tanismadiysaniz boyle bir kalabaliga girmeyin bence.
Sabah 5 te 6 da bulusun orada vedalasin.
Sonrada isine gidersin
Zaten seni cikarmak icin bahane ariyorlarmis.
Ailem bilmiyor çok büyük risk tabi ama izin alma gibi bi durumum yok maalesef anlayışlı bi ailem yokAilenin ankaraya gitme işini bilmesi lazım tabiki. Katılıyorum yoruma.
Habersiz sakin yapma böyle birşey. Kaza olur bela olur yol hali. Buyuk risk.
Bende zaten böyle açıkça söylemeyi düşünüyodum halden anlaması lazım diyordum ama 2 yıldır bu işyerinde çalışan bi abla var sakın öyle söyleme yoksa buradaki herkesin ağzına sakız olursun ota b*ka izin alıyor derler ağızları pis başka bi bahane bul dediBen yine de açıkca söyle derim.
Açıklama da yap ama, aranızda söz kestiğinizi henüz resmi birşey olmadığını 3 yıl mecburi görev için cizreye tehlikeli bir görev için gittiğini de anlat. Ve de ki 3 yıl gibi bir süre içinde evlenme şansınız olmadığını da ekle tabi.
Helaleşmek ve yolcu etmek istiyorum yolcu edince hemen o gün gelip iş başı yapacağını da söyle.
Zaten vatani görev için zorlu bir göreve giden polise saygısı olmayan birinin yanında çalışmam ben.
Sizi tanımıyorum ama içimden bir ses o Ablanın çokta samimi olmadığını söylüyor.Sonuçta siz herkesin için de izin almayacaksınız değilmi? Gerçek sebep yerine uydurulmuş bahane arasında ne fark var ben anlamadım?Bende zaten böyle açıkça söylemeyi düşünüyodum halden anlaması lazım diyordum ama 2 yıldır bu işyerinde çalışan bi abla var sakın öyle söyleme yoksa buradaki herkesin ağzına sakız olursun ota b*ka izin alıyor derler ağızları pis başka bi bahane bul dedi
Şöyle ki ben o ablanın samimiyeti Hakkı'nda zerre kadar şüphe etmiyorum bana ısrarla git ne yap ne et görüş yalnız bırakma diyen birisi sağolsun onun aslında demek istediği şey patronun ağzı sıkı değil herkes kelebek nerde niye izinli diye sorduğunda söyleyebilecek bi İnsan patron senelik izin bile zor veriyormuş burada gördüm ben bunu durum böyleyken sana bundan dolayı izin verdiği Zaman kimse çocuk sıkıntılı bi görev için gidiyo memleketin öbür ucuna diye düşünmez buradakilerin ağzına sakız olursun diyo bu işyerinde hala sevgilim olduğu için ayıplayanlar bile var düşünün artık belki patrona sizin yazdığınız gibi güzel bi giriş yaparsam izin verir ama Ada'mın ruh hali sürekli değişiyor bi bakmışsın ertesi gün herkesin içinde bu konuda benimle dalga geçer anlayamıyorum Cidde'n onun için sağlam bi yalan söyleyeyim diyorum yoksa bende doğruyu söylemek istiyorum tabiSizi tanımıyorum ama içimden bir ses o Ablanın çokta samimi olmadığını söylüyor.Sonuçta siz herkesin için de izin almayacaksınız değilmi? Gerçek sebep yerine uydurulmuş bahane arasında ne fark var ben anlamadım?
Yani polis birini yolcu etmek ot b..k oluyor ama başka bahane olmuyor ne alaka? Hem neden milletin ağzına sakız olacaksın? Kürtajmı olacaksın sanki?
Senin o ablan bence çokta abla gibi samimi gelmedi bana.Gereksiz bir kıskançlık seziyorum.Madem gerçeği söyleme başka bahane bul diyor Abla hanım söylesin o halde milletin ağzına sakız olmadan ve patronun izin verecek BAHANEYİ....
Ben senin yerinde olsam bildiğim yoldan şaşmam olacağı ne varsa olsun.Yalanla bu iş olmasın.Ne biliyorsun diyelim sen yalanla izin aldın ve o abla gerçeği patrona yumurtlayıvermiş ve senin adın işyerinde yalancı diye çıkmış. Ben iş ortamında kimseye güvenmem herkes birbirinin ayağını kaydırma patrona yalakalık yapma peşinde.
Patrona doğruyu anlatırken istesem size yalanda söyleyebilirdim ama kişiliğim ve Vicdanım yalan söylememe müsaade etmiyor ve bana iş imkanı verip ekmek kazandıran işverenime böyle birşey yapamam diye de ekle![]()
Bakın benim ailemi burda yazmaya kalksam sayfalar yetmez benim annem babam Ankara'ya gitmeyi geçtim annem hala bi sevgilim olmasına bile kızıyo 3 yıldır birlikteyiz ben geçen sene söyledim anneme 1 yıldır biliyo ama pişman oldum söylediğime çocuk beni aradığında bile terbiyesizsiniz diyo annem telefonla konuşuyorum diye, çalar çalmaz bu be rahatlık diye saydırmaya başlıyor ben Nasıl diyim anneme babama, işyeri evet sıkıntılı o konuda haklısınız ama makul bi sebep bulursam sonra unutulur diye düşündümYasin daha 20 patronum iki gun sonra unutur diyorsun da patronun senin annen baban degil 2 gun sonra unutsun. Ise gireli 3 ay olmus gecen hafta da izin almissin muhasebe muduru "ciddi iliskisi oldugunu bilseydik ise almazdik" diye bir cumle kurmus sen iki gun sonra unuturlar beni isten cikartacak halleri yok ya diyorsunda isin asli oyle degil. Disarida senin yaptigin isi yapacak ve durmadan izin istemeyecek o kadar cok kisi varki. Ohalde sonsuza kadar surmeyecegine gore.
Hem annen babanin haberi olmamasi ne demek? Basina yolda bir is gelse? Allah korusun kaza felan yapsaniz. Araba bozulsa hesapladiginiz saatte donemezseniz? Ne olacak ailenin sana guveni yerle bir olacak isindende atilirsan artik seni daha cok kisitliyacaklar bize yalan soyledin diye.
Aileye yalan is yerine yalan tehlikeli sularda yuzuyorsun. Onun ailesinin haberi var mi peki senin ailenden habersiz onlarla ankaraya gideceginin?
Bakın benim ailemi burda yazmaya kalksam sayfalar yetmez benim annem babam Ankara'ya gitmeyi geçtim annem hala bi sevgilim olmasına bile kızıyo 3 yıldır birlikteyiz ben geçen sene söyledim anneme 1 yıldır biliyo ama pişman oldum söylediğime çocuk beni aradığında bile terbiyesizsiniz diyo annem telefonla konuşuyorum diye, çalar çalmaz bu be rahatlık diye saydırmaya başlıyor ben Nasıl diyim anneme babama, işyeri evet sıkıntılı o konuda haklısınız ama makul bi sebep bulursam sonra unutulur diye düşündüm
Polislere bi kastı olduğundan değil, ben muhasebe departmanındayım bizim muhasebe müdürü bile benim için ciddi görüştüğü birisi olduğunu bilseydik hiç işr almazdık demiş evlenip gidecek düşüncesiyle, o kadar iş öğretiyoruz sonra çıkacak gidecek biz yine yeni birisini işe öğretmekle uğraşcaz diyormuş
Estağfurullah :)Çok özür dilerim konunuza katkı yapamayacağım için ama merakımdan soruyorum, özel sektörde bekar olmanın, yakın zamanda evlilik yapma gibi bir durumun olmaması falan genellikle işe alınırken bir avantaj mıdır? Ben yeni mezunum ve iş arıyorum da, o yüzden soruyorum bilmediğim için. Konuyu saptırmış olmam umarım :)
Patronun işyerinde ki saçma düşünceli tipler gereksiz insanlar topluluğu vs hiç biri aileni okuduktan sonra bende birşey ifade etmemeye başladı.Madem ailen ve annen böyle biri bence sen uğurlamaya falan gitme otur oturduğun yerde.Bakın benim ailemi burda yazmaya kalksam sayfalar yetmez benim annem babam Ankara'ya gitmeyi geçtim annem hala bi sevgilim olmasına bile kızıyo 3 yıldır birlikteyiz ben geçen sene söyledim anneme 1 yıldır biliyo ama pişman oldum söylediğime çocuk beni aradığında bile terbiyesizsiniz diyo annem telefonla konuşuyorum diye, çalar çalmaz bu be rahatlık diye saydırmaya başlıyor ben Nasıl diyim anneme babama, işyeri evet sıkıntılı o konuda haklısınız ama makul bi sebep bulursam sonra unutulur diye düşündüm