Sizi tanımıyorum ama içimden bir ses o Ablanın çokta samimi olmadığını söylüyor.Sonuçta siz herkesin için de izin almayacaksınız değilmi? Gerçek sebep yerine uydurulmuş bahane arasında ne fark var ben anlamadım?
Yani polis birini yolcu etmek ot b..k oluyor ama başka bahane olmuyor ne alaka? Hem neden milletin ağzına sakız olacaksın? Kürtajmı olacaksın sanki?
Senin o ablan bence çokta abla gibi samimi gelmedi bana.Gereksiz bir kıskançlık seziyorum.Madem gerçeği söyleme başka bahane bul diyor Abla hanım söylesin o halde milletin ağzına sakız olmadan ve patronun izin verecek BAHANEYİ....
Ben senin yerinde olsam bildiğim yoldan şaşmam olacağı ne varsa olsun.Yalanla bu iş olmasın.Ne biliyorsun diyelim sen yalanla izin aldın ve o abla gerçeği patrona yumurtlayıvermiş ve senin adın işyerinde yalancı diye çıkmış. Ben iş ortamında kimseye güvenmem herkes birbirinin ayağını kaydırma patrona yalakalık yapma peşinde.
Patrona doğruyu anlatırken istesem size yalanda söyleyebilirdim ama kişiliğim ve Vicdanım yalan söylememe müsaade etmiyor ve bana iş imkanı verip ekmek kazandıran işverenime böyle birşey yapamam diye de ekle