- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
herkese merhaba,
pazartesi sendromunu hala atlatamadım. açıkçası spresifik bi derdim yok. dertleşicem sadece.
dün işle ilgili bi sıkıntı oldu patronla aramda. hatam olduğunu düşünmüyorum, zaten aşırı bi tepki de almadım.
beş on dk sonra da patronun bağıra bağıra telefonda konuştuğunu duydum. birini azarlıyodu sanırım. şirket içi yazışmalarda bi program kullanıyoruz. oradan 'X bey çok sinirli' yazıp iş arkadaşıma göndereceğime direkt patrona gönderdim. LOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında. bitince yanına gittim. pc kapalıydı. alabilir miyim dedim. niye dedi. bişeye bakıcam dedim. neye dedi. bişey gönderdim size yanlışlıkla iptal etcem dedim :/ ölü taklidine devam etseydim keşke. okudum onu ben, önemli değil dedi. kusura bakmayın dedim, çıktım.
hem utandım. hem üzüldüm. iyi ki daha kötü bişey yazmamışım ama. hani saygısızlık etmem sonuçta büyüğüm vs ama atıyorum evde işler yolunda değil heralde filan da yazabilirdim. düşünemiyorum o zamanki halimi.
bu ara işle ilgili değişiklikler oluyor. bunaldım çok.
dün regl oldum. üstüne bi de üşütmüşüm. her tarafım ağrıyor.
10:00 için bi inş. mühendisini görüşmeye davet etmiştik. 10:56 oldu hala gelmedi patron, adam karşımda ağaç oldu. ayıp bence bu. adama 10 dakikada bir kusura bakmayın, bekletiyorum ama diyorum. elimde değil yani.
özel hayat desen, uzak mesafe ilişkisi ve yanımdan ayrıldığında kendi hayatında devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili...
Patron meselesini çok seyapma. Allahtan kötü bir şey yazmamissin :)) adam kendi kendine gülmüştür bence okuyunca.herkese merhaba,
pazartesi sendromunu hala atlatamadım. açıkçası spresifik bi derdim yok. dertleşicem sadece.
dün işle ilgili bi sıkıntı oldu patronla aramda. hatam olduğunu düşünmüyorum, zaten aşırı bi tepki de almadım.
beş on dk sonra da patronun bağıra bağıra telefonda konuştuğunu duydum. birini azarlıyodu sanırım. şirket içi yazışmalarda bi program kullanıyoruz. oradan 'X bey çok sinirli' yazıp iş arkadaşıma göndereceğime direkt patrona gönderdim. LOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında. bitince yanına gittim. pc kapalıydı. alabilir miyim dedim. niye dedi. bişeye bakıcam dedim. neye dedi. bişey gönderdim size yanlışlıkla iptal etcem dedim :/ ölü taklidine devam etseydim keşke. okudum onu ben, önemli değil dedi. kusura bakmayın dedim, çıktım.
hem utandım. hem üzüldüm. iyi ki daha kötü bişey yazmamışım ama. hani saygısızlık etmem sonuçta büyüğüm vs ama atıyorum evde işler yolunda değil heralde filan da yazabilirdim. düşünemiyorum o zamanki halimi.
10:00 için bi inş. mühendisini görüşmeye davet etmiştik. 10:56 oldu hala gelmedi patron, adam karşımda ağaç oldu. ayıp bence bu. adama 10 dakikada bir kusura bakmayın, bekletiyorum ama diyorum. elimde değil yani.
özel hayat desen, uzak mesafe ilişkisi ve yanımdan ayrıldığında kendi hayatında devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili...
Bu derde güldüm istemsizLOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında.
herkese merhaba,
eski şirketimde 900 çalışan vardı
işe yenı giren bir iş güvenlikçi vardı 45-50 yaslarında bey:))
her cuma firmanın revirinden sağlıklı çalışma koşulları ıle ılgılı bır mail yayınlanırdı ; tüm beyaz yaka personeli to da olurdu,
ccde de genel mudur yonetım kurulu , ağır toplar vs :)
Bu işe yeni giren kanı kaynayan bey ; revirdeki hemşire bayandan gelen maile ,
biz sizinle bir bütün olabilsek daha saglıklı kosullarda calısırızyazmış ve mailin tümünü yanıtlamaya basmış:))))
bizim ofis 20 kişi falandı ama tüm fabrıkada o anda kahkahalar kopmustu, bu bey hariç tabi , o hala sadece o bayana yolladıgını sanıyordu.
sizinki daha masummuş , dert etmeyin :)
Ayy ne zor bir durum bende sevgilime atacagim mesajı babama atmıştım
Evet ölü taklidi yapsamda kurtulamazdımohaaaa
bu daha kötüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?