Patronuma Yanlışlıkla Mesaj Atmam ve Diğerleri

Evet ölü taklidi yapsamda kurtulamazdım
Neyseki annemi devreye sokup babam mesajı okumadan silmiştim

ben de onu planlamıştım ama hesap uymadı.

dediğim gibi kapandı gitti de insan kötü oluyor diğer tüm şeylerle birleşince.

+1

İlişkin hakkında konuşmak haddime değil ama yine de yazmak isterim, belki yardımcı olur yazdığım.

Bu anlattıklarından okuduğuma göre, pek sevgili ilişkiniz yokmuş gibi gözüküyor. Yani bir insan sevgilim dediği kişiyle yediğini içtiğini afedersin bazen sıçtığını bile paylaşır. Ama beyefendi tatil planını bile seninle paylaşmak yerine, sosyal medyada başkalarıyla paylaşmayı tercih ediyor. Onun için o sosyal medyadaki sanal kişilerden farkın yok sanırım şu an.

Bir sevgilim vardı, öyle aşık değildim, uzak ilişkiydi zaten, hayır diyemediğimden beraber olmaya başlamıştık. Ne içimden mesaj atmak geliyordu, ne bir şey paylaşmak. O yazmasa 2-3 hafta, 1 ay belki yazmazdım, sonunda zaten haksızlık ettiğimi anlayıp bitirmiştim. Senin sevgilin de o eski ben gibi şu anda. İnsan sevdiğinden, isterse fizanda olsun, ayrı kalmak istemez en azından mesajlarda. Sevgilimle evlerimizin arasında 20-30 dk mesafe var, mesajla konuşmadığımız dakika yok.

Sen forumda görüp, okuduğum kadarıyla; güçlü, bazen hırçın, kadınların ezilmesine, aptal aşık olmasına asla tahammülü olmayan birisin. Kendine gerçekten böyle bir sevgiliyi yakıştırıyor musun ? Uzak ilişki elbet yürütülür, bir sürü insan vardır bu şekilde devam eden. Ama gerçekten senin için o kişi mi uzaktan ilişkiyi yürütmek için çaba göstereceğin ?

Umarım anlatabilmişimdir kendimi seni kırmadan.

Zaten sizin konulara yaptığınız yorumları beğenirim ve saygı çerçevesi içinde bulurum hep. Patrona giden mesajdada bir sorun yok bence. Birde dürüstce söylemeniz gayet yerinde ve iyi olmuş. Saygısızca farklı bişey yazdaydınız o zaman daha farklı olabilirdi tabi.

teşekkür ederim öncelikle.

dediğim gibi daha önce uzak mesafe yaşadım. az buçuk nasıl yürütülür biliyorum. ama karşımdaki yaşamamış, doğal olarak bilmiyor. ilişkiyi yaşayış tarzımız da farklı. kötü niyetli biri de değil. bazı konularda birbirimize uymaya çalışıyoruz. o yüzden tolere etmeye çalışıyorum şimdilik.

belki şu ana kadar beni ben yapan karakterime haksızlık ediyorum şu an için ama.

bilmiyorum.

İyi niyetle veya bir anlık sinirle de olsa arkadan konuşmamak gerektiğini hatırlatan bir mesaj olmuş aslında sizin için. Dediğiniz gibi daha kötü şeyler de yazıyorsanız ucuz atlatmışsınız. Ben de kötü niyetim olmadan bir arkadaş hakkında x şöyle yaptı derken karşımda görmüştüm arkadaşı selam verdim ama acaba duydu mu diye içim içimi yedi. Kötü birşey de söylemiyordum ama ne gerek vardı. Bir daha da o duruma düşmek yerine susmayı tercih ediyorum ama tabiki biz kadınlar duygusal olarak anlatmak istiyoruz en azından eve gidince anlatın veya yazın derim belki de zaten siniriniz geçmiş olacak ve konu kapanacak :) Adet döneminde adaçayı, papatya favorilerim sakinleşmek için. İlişkiniz uzun mesafe olsa da dediğiniz gibi paylaşılabilir mesajla veya telefonla, kova veya yay burçları pek özgürlüğe düşkün oluyorlar bu burçlardan mı acaba diye düşündüm :)

Patron olayına pek takılmadım, ki senin laf sokuşlarını da biliyorum canını sıkan bir şeye daha farklı şeyler yazabilirdin, hatta bu hafifinde hafifi olmuş
Ama bu asma kilit sevgili hayatında 'sevgilim var' dedirtmekten başka bir işe yarıyor mu?
Belki de tüm bu iç sıkılmalarının nedeni bu bey olmasın ?

O zaman diğerlerini de dert etme. Sıkıntı görünmüyor aslında ama karşı tarafın mizacına da kalmış

boşver olur böyle şeyler.. zaten bagırıp cagırmasını sizlere def duyurmuş. o da yaptıgının yanlış oldugunu farkında demek ki inan o adamda utanmıştır. müdür oldugu için caktıramaz

Adam takmamış gibi gözüküyor. Siz de hiç bozuntuya vermeyin
Ama sevgili meselesi garip geldi gibi. Sevgiliden çok ayda yılda bir yolda denk gelip zorla konuşmak zorunda olduğumuz eski arkadaşlarla nasıl bir ilişkimiz varsa ona benziyor. Pek sevgili ilişkisi göremedim ben

bende durumumuz buna benzer bişey gibi dedim ona. yooo dedi. başlarda böyle değildi gerçi. bi soğuk bi sıcak. ayh ne bileyim. normalde burda olduğu gibi çat çat konuşurum hayırdır diye de bu ilişkide kaşrımdakinden çekiniyo gibiyim. aşamadığım bi duvar var.

Ben yıllar önce o zaman msn vardı
Arkadşla dertleşiyorum msn de :)
Pc patrona ait ama :)
Baya bi saydırmıştım adama
okudu ve kovuldum :)
Sonra iyine işe aldı :)

benim mesaj attığım program da lan massenger msnin benzeri. şirket içi bilgisayarlarda kurulu. patrona kurmayalım yanlışlıkla yazarız demiştik. ilk kurban ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…