- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
Evet ölü taklidi yapsamda kurtulamazdım
Neyseki annemi devreye sokup babam mesajı okumadan silmiştim
+1Patrona mesaj fena değil aslında
X bey demişsiniz en azından
Direkt adını yazabilirdiniz, daha kötü olurdu.
Ama şu "yanınızdan ayrıldığında kendi hayatına devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili" kafamı kurcaladı. Kendinize layık gördüğünüz sevgili böyle biri mi?
İşte değil de sevgilide sıkıntı var bu mesajda.
kızlar teşekkür ederim.
eskiden iş yerinde hata yapınca ağlardım. şimdi amiyane tabirle k.şarlandım sanırım.
adetim normal geçer aslında ama sanırım hastalıkla birleşince -zaten duygusal olarak da güçsüz bi dönemdeyim- o yüzden zorluyor biraz.
sevgili olayı bambaşka bi konu. yazsam şimdi ohoooo. bi de nickimi gördü. pek stalkera benzemiyor gerçi buraları okuduğunu da sanmam ama.
uzak işte. hoş, eğitimli, kültürlü, saygılı biri. ama bağımsız. ben zaten hayatına devam etmesin demiyorum. ama üniversitede de varzı uzak mesafe. 3 sene sürdü. onda mesela 3 4 ay görüşmesek bile birbirimizin hayatının içindeydik. bunu hissediyodum. ama şimdi hissedemiyorum ki daha sık görüşebiliyoruz.
mesela bi örnek vereyim. biz farklı bi internet sitesinde de yazıyoruz. zaten ordan tanıştık. orda yaza sürekli tatil planı yapıyor. şuraya mı gitsem, nereye gideyim vs tarzı duyurularını görüyorum. bunları benle paylaşmıyor. daha önce sitem ettim. peşine takılacak halim yok ama önce senden duymak isterim diye. ya da arkadaşları ile buluşuyor saatlerce yazmıyor. zaten yanında biri varken sürekli benle mesajlaşacak hali yok ama saatlerce hiç yazmamak normal değil bana göre.
büyük konuştum sanırım. bi daha askerliğini yapmamış olanla, uzak olanla asla demiştim. içine düştüm.
İlişkin hakkında konuşmak haddime değil ama yine de yazmak isterim, belki yardımcı olur yazdığım.
Bu anlattıklarından okuduğuma göre, pek sevgili ilişkiniz yokmuş gibi gözüküyor. Yani bir insan sevgilim dediği kişiyle yediğini içtiğini afedersin bazen sıçtığını bile paylaşır. Ama beyefendi tatil planını bile seninle paylaşmak yerine, sosyal medyada başkalarıyla paylaşmayı tercih ediyor. Onun için o sosyal medyadaki sanal kişilerden farkın yok sanırım şu an.
Bir sevgilim vardı, öyle aşık değildim, uzak ilişkiydi zaten, hayır diyemediğimden beraber olmaya başlamıştık. Ne içimden mesaj atmak geliyordu, ne bir şey paylaşmak. O yazmasa 2-3 hafta, 1 ay belki yazmazdım, sonunda zaten haksızlık ettiğimi anlayıp bitirmiştim. Senin sevgilin de o eski ben gibi şu anda. İnsan sevdiğinden, isterse fizanda olsun, ayrı kalmak istemez en azından mesajlarda. Sevgilimle evlerimizin arasında 20-30 dk mesafe var, mesajla konuşmadığımız dakika yok.
Sen forumda görüp, okuduğum kadarıyla; güçlü, bazen hırçın, kadınların ezilmesine, aptal aşık olmasına asla tahammülü olmayan birisin. Kendine gerçekten böyle bir sevgiliyi yakıştırıyor musun ? Uzak ilişki elbet yürütülür, bir sürü insan vardır bu şekilde devam eden. Ama gerçekten senin için o kişi mi uzaktan ilişkiyi yürütmek için çaba göstereceğin ?
Umarım anlatabilmişimdir kendimi seni kırmadan.
kova veya yay burçları pek özgürlüğe düşkün oluyorlar bu burçlardan mı acaba diye düşündüm :)
O zaman diğerlerini de dert etme. Sıkıntı görünmüyor aslında ama karşı tarafın mizacına da kalmışson cümleden ötürü sevgiliye takıldınız biliyorum. ama şimdi o derdi hayatımın merkezine alırsam çıkamam. kendisinin de benim hayatımın merkezinde olmak gibi bi isteği yok bence. o yüzden diğer dertlere odaklanıp onlara üzülmek mantıklı geliyo şu ara.
boşver olur böyle şeyler.. zaten bagırıp cagırmasını sizlere def duyurmuş. o da yaptıgının yanlış oldugunu farkında demek ki inan o adamda utanmıştır. müdür oldugu için caktıramazherkese merhaba,
pazartesi sendromunu hala atlatamadım. açıkçası spresifik bi derdim yok. dertleşicem sadece.
dün işle ilgili bi sıkıntı oldu patronla aramda. hatam olduğunu düşünmüyorum, zaten aşırı bi tepki de almadım.
beş on dk sonra da patronun bağıra bağıra telefonda konuştuğunu duydum. birini azarlıyodu sanırım. şirket içi yazışmalarda bi program kullanıyoruz. oradan 'X bey çok sinirli' yazıp iş arkadaşıma göndereceğime direkt patrona gönderdim. LOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında. bitince yanına gittim. pc kapalıydı. alabilir miyim dedim. niye dedi. bişeye bakıcam dedim. neye dedi. bişey gönderdim size yanlışlıkla iptal etcem dedim :/ ölü taklidine devam etseydim keşke. okudum onu ben, önemli değil dedi. kusura bakmayın dedim, çıktım.
hem utandım. hem üzüldüm. iyi ki daha kötü bişey yazmamışım ama. hani saygısızlık etmem sonuçta büyüğüm vs ama atıyorum evde işler yolunda değil heralde filan da yazabilirdim. düşünemiyorum o zamanki halimi.
bu ara işle ilgili değişiklikler oluyor. bunaldım çok.
dün regl oldum. üstüne bi de üşütmüşüm. her tarafım ağrıyor.
10:00 için bi inş. mühendisini görüşmeye davet etmiştik. 10:56 oldu hala gelmedi patron, adam karşımda ağaç oldu. ayıp bence bu. adama 10 dakikada bir kusura bakmayın, bekletiyorum ama diyorum. elimde değil yani.
özel hayat desen, uzak mesafe ilişkisi ve yanımdan ayrıldığında kendi hayatında devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili...
Adam takmamış gibi gözüküyor. Siz de hiç bozuntuya vermeyin
Ama sevgili meselesi garip geldi gibi. Sevgiliden çok ayda yılda bir yolda denk gelip zorla konuşmak zorunda olduğumuz eski arkadaşlarla nasıl bir ilişkimiz varsa ona benziyor. Pek sevgili ilişkisi göremedim ben
Ben yıllar önce o zaman msn vardı
Arkadşla dertleşiyorum msn de :)
Pc patrona ait ama :)
Baya bi saydırmıştım adama
okudu ve kovuldum :)
Sonra iyine işe aldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?