Patronuma Yanlışlıkla Mesaj Atmam ve Diğerleri

Bence patron kısmında dert edilecek birşey yok, muhtemelen regl ve hastalık birleşince combo olmuş ve hassaslaşmışsınız. Sevgili konusu çok merkezi bir dert olmasın demişsiniz ama insanın aklını hep bir kenarda kurcalayan büyük-küçük her sorun sıkıntıdır. Benim için de özgürlüğüm esastır ama ayrık olmak başka birşey. Yüzyüzeyken de bu konuyu konuşursunuz,
insanlar konuşa konuşa nasılsa. Bence arkadaşlarla birkaç akşamlık yemekler ve eğlenceler veya ufak bir tatil çok iyi gelir

Ne alaka şimdi insanları açtığı eski konulardan vurmaya çalışmak? Ki sizin konunuzun eleştirileri çok farklı, kendinizi bu şekilde aklamaya çalışmayın.

Sen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes

Üşenmediniz mi ya bu konuyu bulup cevap yazmaya ,boş vakit çok zannimca

kac kere soyleyecek kiz dini nikahli kocasi nisanlisi deil

Ne olmus? captain ailesinden gizli, kendisinden 10 yas buyuk bir adamla imam nikahli dost hayati mi yasamaya baslamis? Biz neyi kacirdik?
Gayet olagan kucuk bir sorununu anlatmis kiz.

Banli uyenin eski konusuna girip satasmak oldukca basit ve ucuz gorunuyor buradan. Bir sure cevap gelmeyecek tabii ooh miss...

Ayağı olan yazabilir mi peki

senin hayatınla bu konuda anlatılan dert aynı mı sence?
bu kadar mı kıyas yeteneğin?

kızlar, yokluğumda beni savunduğunuz için teşekkür ederim. gerçekten ibretlik bi saçmalık yani. banlıyken okuyodum bi yandan, kahkahalara boğuldum alıntı yapmayı unuttuğum varsa kusura bakmasın. hepinizi öpüyorum.

allah kimseyi ilgili kişinin durumuna düşürmesin ne diyeyim. daha fazla tartışma dönmesin diye o kişiyi etiketlemiyorum.

Mune konumu kapatabilir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…