ay nasıl denkgeldi...ben bugun kızımı parka goturdum..benım bulundugum yer cokta varlıklı ınsanların yasadıgı bir semt degil...ınanın parkta ıkı bayan oturmus...cocuklarını gorsenız ..perısan sekılde...ust bas...kendileride oyle sayılır....ama ellerınde telofon acmıslar ınstegramı bu dedıgınız hanım efendı karnavalamı festıfalemı ne gitmiş onun resimlerine bakıyorlardı....ne kadar acı degilmi...Artık, kadınlar paraya ve güce daha da tapar hale geldi... Minik Şeyma olma hayali toplumun zihnine zerk edildi bir kere... Geçmiş olsun herkese... Bu son tahlilde sizin de tam suçunuz değil aslında biliyor musunuz, hepimizin algıları ile oynandı bir kere... Kimse rutin hayatından memnun değil... Eşler hep yavan artık zihinlerde... Varsa yoksa "ya ben de Şeyma olabilirsem" umudu... Varsa yoksa yırtma telaşı... Kendinize de dürüst olun lütfen...O adam sıradan bir iş arkadaşınız olsa ve de güç / para / kariyer onun elinde olmasa ve size o hali ile öpücük atsa, basardınız feryadı... Ama şimdi öyle mi? Patron be patron... Vaaaay... İşin kötüsü de şu, Şeyma olamayacak bir çoğu bu insanların... Ne yuvalar yıkılacak da ne hanımlar sırf bu zihniyet değişimi sebebi ile açta açıkta bir başına kalacak... Yol yakınken aklınızı başınıza devşirin ne olur, bu olayı silin zihninizden... Gerekirse iş değiştirin ama kendinize bunu etmeyin... Allah huzur ve akıl sağlığı versin tez vakitte... Size de, tüm bu açmaza düşenlere de, düşme potansiyeli olanlara da...
Karakter meselesi, aslalar değil.Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
ay nasıl denkgeldi...ben bugun kızımı parka goturdum..benım bulundugum yer cokta varlıklı ınsanların yasadıgı bir semt degil...ınanın parkta ıkı bayan oturmus...cocuklarını gorsenız ..perısan sekılde...ust bas...kendileride oyle sayılır....ama ellerınde telofon acmıslar ınstegramı bu dedıgınız hanım efendı karnavalamı festıfalemı ne gitmiş onun resimlerine bakıyorlardı....ne kadar acı degilmi...
Sizi kınıyorum[/QUOTE
Yapmayın lütfen hemcinsi olarak biz bunu dersek ne yapmalı bu kadın
Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş lütfen ama
Kafada nasil aldatiliyor??
Hiç bir beklentin olmasa adama bunu yansitmasan davranışlarınla mimiklerinle ondan hoşlandığını belli etmesen adam sana öpücük atmayı aklindan geçiremezdi3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?