Patronumu düsünmeden edemiyorum

Artık, kadınlar paraya ve güce daha da tapar hale geldi... Minik Şeyma olma hayali toplumun zihnine zerk edildi bir kere... Geçmiş olsun herkese... Bu son tahlilde sizin de tam suçunuz değil aslında biliyor musunuz, hepimizin algıları ile oynandı bir kere... Kimse rutin hayatından memnun değil... Eşler hep yavan artık zihinlerde... Varsa yoksa "ya ben de Şeyma olabilirsem" umudu... Varsa yoksa yırtma telaşı... Kendinize de dürüst olun lütfen...O adam sıradan bir iş arkadaşınız olsa ve de güç / para / kariyer onun elinde olmasa ve size o hali ile öpücük atsa, basardınız feryadı... Ama şimdi öyle mi? Patron be patron... Vaaaay... İşin kötüsü de şu, Şeyma olamayacak bir çoğu bu insanların... Ne yuvalar yıkılacak da ne hanımlar sırf bu zihniyet değişimi sebebi ile açta açıkta bir başına kalacak... Yol yakınken aklınızı başınıza devşirin ne olur, bu olayı silin zihninizden... Gerekirse iş değiştirin ama kendinize bunu etmeyin... Allah huzur ve akıl sağlığı versin tez vakitte... Size de, tüm bu açmaza düşenlere de, düşme potansiyeli olanlara da...

ay nasıl denkgeldi...ben bugun kızımı parka goturdum..benım bulundugum yer cokta varlıklı ınsanların yasadıgı bir semt degil...ınanın parkta ıkı bayan oturmus...cocuklarını gorsenız ..perısan sekılde...ust bas...kendileride oyle sayılır....ama ellerınde telofon acmıslar ınstegramı bu dedıgınız hanım efendı karnavalamı festıfalemı ne gitmiş onun resimlerine bakıyorlardı....ne kadar acı degilmi...

Hiç birşey yuvanızdan daha önemli degil
Isı hemen bırakın
Evde helalin varken dışarısı neden kuzum
Anlaşılan bi boşluğa düşmüşsün hepimiz insaniz şaşar beşer
Hatanın farkına varmışsın ve pişmanlık duyuyosun bak ne güzel
Daha başlamadan bitir canım
Yatağına girdiğin zaman eşine sıkıca sarıl ve olumsuz düşünceleri bi köşeye at
Isı de kesinlikle bırak

Çoook hem de çok... Denk geldikçe, o gözlerdeki parlamayı gördükçe içim cızzz ediyor... Çok fena bir algı yaratıldı... Daha bu yılın başında bir aile tanıdığımızın kızı 8 yıllık gül gibi işini, evli patronu ile yakınlaştığı için, işten çıkartılarak kaybetti... Sebep de patronla zaman içinde yakınlaşması daha doğrusu yakınlaştığı sanrısına kapılması ve bir gün böyle flörtöz bir konuşma esnasında "ben ikinci kadın olmaya razıyım" demesi ve bunun üzerine patronun bunu hadsizlik olarak algılaması ve başka sebepler türeterek kısa sürede kızın işten çıkarılmasına vesile olması... Ve bu kızımız maalesef son 1-2 senedir Şeyma'yı takip eder, şaka ile karışık her mecliste ondan dem vurur... Bir nevi onun için rol model olmuş... Bunun dışında ne örnekler aktarabilirim size bizzat kendimin denk geldiği... Yazık çok yazık... Nene hatunlardan gelinen noktaya bak... Kadınları çok yıprattılar çok

Buraya böyle itiraflar gelince aklıma direk o patronun sevgilisi burada bunu okuyup yorum yapanlardan birimi diye düşünüyrm istemsizce hanımm kovun o iblisleri yuvanıza dönsün aklınız

Napalim alkış mi yapalım. Evliyken böyle şeyleri doğru bulmuyorum yapması gereken şey o isten ayrılmak.

Kesinlikle kabul edilemeyecek birşey eşinizi severken patronunuz beslediğiniz ask gecici bir hevestir..hayatınızı evliliğini düşünerek hareket edin..başka iş bakıp eşinizle mutlu olmaya bakın. .

Patron çapkın sen onun için önemli biri değilsin evine kocana bak midyada pirince giderken evdeki bulgurdan olma

Allah eslerimizi boylelerinden korusun siz firsat vermeseniz goz kirpmaya cesaret edebilir miydi acaba? Bazilari calismaya diye cikip esini aldatiyor evli erkekleri bastan cikariyor en basta hemcinslerimizin hatasi karsi tarafa o cesareti siz veriyorsunuz edebinizle calisin Allah askina.

Tamam insanlık hali aklınız kayıyor olabilir,belki ilgi görmek yada gizliliğin verdiği o heyecanda hoşunuza gidiyor amenna ,buraya kadar tamam ama cidden ne yapmanız gerektiğini nasıl bilmiyorsunuz anlamadım?
Eşiniz biriyle flörtleşse,uzaktan öpücük atmalar falan olsa işin içinde ama seni seviyorum diye eklese ne yaparsınız?
Bakın ikinizinde hayatında eşleriniz/eş adaylarınız var onlara bunu yapamazsınız.
Hakkınız yok.
Secenekler belli,işten ayrılmak.
Ha ben bu adamla denemek istiyorum derseniz boşanırsınız adamla ne yaşamak istiyorsanız yaşarsınız ama adam karım dediği sevgilisinden sizin için ayrılır mı bilemem.

Adam ilginizi fark etmiş. Öpücükler falan filan. Muhtemelen gönül eğlendirme olarak görmüş.
Biz ne desek boş. Gönlünüzün kayması normal, eşimi seviyorum demeniz hiç inandırıcı değil. Gönül kaydıysa bi zahmet boşanın ondan sonra ne yaparsanız yapın.
Allah sonunuzu hayır etsin.

Hiç bir beklentin olmasa adama bunu yansitmasan davranışlarınla mimiklerinle ondan hoşlandığını belli etmesen adam sana öpücük atmayı aklindan geçiremezdi

Ha o öpücük atti ortamındaki o 30 kişiden bir kişi bile fark etmedi mi durumu
Yahut sen fark edilir diye korkmadin mi
Eger hic korkmadiysan boşa adamı da senden kurtulsun

Patronunuz tam bir pislik, beraber olduğu kadına karım demesinden belli. Bir de sonuna kadar delikanlı olur böylr tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…