Patronumu düsünmeden edemiyorum

Ya gercekten anlamiyorum nasıl bir kapasiteye nasıl bir nefse sahipsiniz bunu eşiniz yapsa ne hissederdiniz?bn söyliyimmi nefsine hakim olamayan pisliğin tekiyle evliyim ve boşanmak istiyorum derdiniz. Şeytana uyma nefsine hakim ol yuva kurmak kolay değil yuva bozmak ta öyle sonunda pişman olacağınız şeylere kalkışmayın isterseniz bir kendinize gelin eşinizin yerine koyun kndinizi...!!! Ha bide dediniz ya konu başlığından utandım vs bla bla bla daha çok utanacak şey yapmadan o iş yerinden çıkın bence. Bizden utandin bu konuyu yazarken ya eşinizin yüzüne bakarken? Onunla aynı yataga girerken ? Eşinizden utanmiyomusunuz bence kendinize gelin..

Son düzenleme:
Bir de bazilari adama yuz vermesen opucuk atmaz diyorsunuz.
Arkadaslar o kadar kisi is yerinde taciz ediliyor.
Burda konu acanlar oldu is disinda karsindakiyle konusmadigi halde ugrayanlar var sozlu veya fiziksel ugrayabiliyorlar.

Sozlu veya fiziksel tacize davranisa herkes maruz kalabilir gonullu oldugu anlamina gelmez.

Adam ilgisini fark ettigi icin bole birsey yapmis diyenlerdenim ben. Taciz oluyor evet ama bu tacizden daha cok flortoz bi hsreket ki cogu kisi bunu demek istedi bence

Adam ilgisini fark ettigi icin bole birsey yapmis diyenlerdenim ben. Taciz oluyor evet ama bu tacizden daha cok flortoz bi hsreket ki cogu kisi bunu demek istedi bence

Flortoz tavir bile karsilik vermeseniz yapilabiliyor.
Ben zaten bu konu hakkinda konusmadim sanki yorum yazanlar her turlu kadina suc atan tayfa vardir o tarzda yorumlari hosuma gitmedi.

Allah iyiliğini versin..
Su da mı içmesek?
Hükümet bu işe el atsın barajlara şap katsın..
Valla ne iyi olur, Tüm dünyanın suyuna atsınlar hatta, biraz insanların kafasına kan gitsin,her soruna çözüm bulurlar. Bak o zaman dünyada açlık, küresel ısınma, cinsiyet eşitsizliği kalıyor mu?

Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)

Başka bir iş bularak ödenir kira bence. Ama itiraf edin ki sizin oradan ayrılmaya niyetiniz yok..

İnsanlar sarhoşken niyetlerini açık ederler. Patron yakında reele dökerse karşılık vermeniz an meselesi..
Aldatmalar hep bu duygu yoğunluğu, heyecanlarla başlar zaten..

Allah şaşırtmasın. Bizim tek faydamız seçenek sunmak. Kabul edip harekete geçmek sizin tercihiniz tabi..

İşten çıkmanı tavsiye ederim . Bu patrondan hayır gelmez ... Hayatın alt üst olur . Uzaklaşırsan eminin bu hoşlantı kesilir .

Eski konulara bakarsanız anlarsınız, 3 sene olmuş, sürekli eşim böyle dedi, eşim şöyle yaptı, diye eşinizle ilgili onlarca dert konusu açmış. Yani ortalıkta mutlu ve oturmus bir evlilik yok zaten.

Ben işten ayrılın demiştim ama eski konularını görünce eşinizle mutlu olmadığınızı ,beyninizin ve duygularınızın kaçacak bir liman aradığını düşünüyorum. Işten ayrilsaniz bile bu sefer başka kişilerden etkileneceksiniz. Eşinizi seviyor olabilirsiniz ama arada aşk ve arkadaşlık yok. Evliliginizi gözden geçirin bence. Mutlu değilseniz zorla sürdürmenin anlamı yok.

Ya birde 30 kişinin bulunduğu bir masada ve sizin evli olduğunuzu bilirken bu kişi göz kırpıp öpücük attığında nasıl iğrenmek yerine hoşlanıyorsunuz bundan ?
Namus bekçiliğiyle işim yok bunu baştan belirteyim fakat karşılıklı duygular beslediğiniz bu kişi bile sizi onca insanın içinde zor duruma sokmaktan kendini gri koymuyorsa diyecek pekte birşey yok.
Hoş zaten karakter zafiyeti olmayan adam da elin evli barklı kadınının peşine düşmez ya neyse
Boşanın eşinizin günahına girmeyin en azından

Kira derken sadece kiradan bahsettmedim tabiki. Hayatimi yasantimi karsilayan bir para kazaniyorum. Esimin parasiyla gecinmiyorum. Isten cikmak maalesef söylendigi kadar kolay degil. Ayrica %90 yorumlarda yazmadigim seyler iddia edildi.
Geçim kaygısı olan insanın
Kira derdi , düşüncesi telaşı olan insanın
Kısacası ihtiyaç sahibi insanın böyle çiğliklerle işi olur mu ?
Görünen şu ki sen günah çıkartmaya çalışıyorsun ama keşke bu bahaneler yetse vicdan muhasebeni tertemiz kapatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…