- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Moda oldu artık büyük konuşmamak lazım sınama başına gelir bilmem ne bilmem ne zirvaliklariInan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
Eleştiriye açık değilse buraya konusunu yazmayacak yanlış yerin avukatlığını yapıyorsunuz.Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın diye düşünüyorum.
Patronda degilmi nasil yaniii evli kadina opucuk atilabilirmi normalmi bu davranisModa oldu artık büyük konuşmamak lazım sınama başına gelir bilmem ne bilmem ne zirvaliklari
Allahını seversen sizin gibi kadınlar yüzünden bizim adımız lekeleniyor yetti be artık
Böyle konular okuyunca kendimden geçiyorum ne utanmaz insanlarsınız bir de konu açıp herkese cevap yetiştirecek cesaretiniz var...
Eşini seviyormuş ama elin adamı ona öpücük atıyormuş hanımefendi de 30 kişinin içinde yapılan bu iğrenç hareketten zevk duyuyormus bir git ya ...
Boşan kocandan yazık günah adama
Senin aklında böyle şeyler olduktan sonra sen işten çıksan da girdiğin her ortamın adamına göz dökersin sorun sende patronda değil !
Yasimi yazmasam 18 yasinda evlenmis 21 yasinda ergenmisin digceksiniz? Yasimi yazmam neden rahatsiz etti anlamadim. Büyük konusmamak lazim buarada.
yeni iş bulup çıkın o zamanCevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
Patronda degilmi nasil yaniii evli kadina opucuk atilabilirmi normalmi bu davranis
Ayricaa herkes kendinden sorumlu neden adiniz kotuye cikiyormus namusuyla calisan kadinlar var onlarin adi kotu falan degil.
Bu konuyu nasıl " haketme " meselesine bağladınız ?Ya adam sadık bi eşi hak etmio eski konulara bakinca. O adam gayet boynuzlanmayi hak edio. Ve cogu zaman da hayat bize hak ettiklerimizi yasatio.
Sevildiğini ilgi gördüğünü düşünen hangi kadin kocasindan baskasindan hoslanir? Sorunlu iliskisinden bir kacis yolu bulmuş işte kendince. Adama ne demeli seviosa ilgilensin gotunu donmeseydi. O da çıkarcı her türlü işi halloluo bu kadin sayesinde ondan kaybolan hislerini çaktırmadan bi kenarda duruo. Konussa kabullense rahatı bozulacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?