Patronumu düsünmeden edemiyorum

Az dizi izle bence ..hatta hiç izlemesen daha iyi ..şimdi diyeceksin ki ben zaten dizi izlemiyorum (yersem ) orası başka bir dünya ,hayal dünyası ..gerçeğine geri dön ve eşini boşa ..adam bunu hak ediyor ,sadık bir eşi de ..

Eşimi seviyorum ama nasıl başkalarına ilgi duyuyorum diye kendini rahatlatma boşuna. Eşini sevseydin bu ilginin önünü kesmek için en başından işten ayrılırdin. Patronun da ilginin farkında ki sana öpücük atmış .niye başkası değil de sen ? Senden başkasına öpücük attı mı ? Adamın öpücük attığı ağzını başka yerleriyle değiştirir iyi bir modifiye ederdim ,BEN OLSAM !!! Çünkü kocamı gerçekten seviyorum .sevmeseydim de yapardım çünkü evliliğime ve çocuklarıma saygım var ..

daha öncede başka bi arkadaşa yazdım aldatmaya başkasından hoşlanmaya mahal verecek bir durum var ise nefsinize yenik düşebileceğiniz bir durum var ise o ortamı terk edin. geri dönmeyin o ortama o insanlardan uzak durun .
eşinize ihanet etmekten korkmuyorsanız Allah'tan korkun. ve bunları yapın.

Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
Moda oldu artık büyük konuşmamak lazım sınama başına gelir bilmem ne bilmem ne zirvaliklari
Allahını seversen sizin gibi kadınlar yüzünden bizim adımız lekeleniyor yetti be artık
Böyle konular okuyunca kendimden geçiyorum ne utanmaz insanlarsınız bir de konu açıp herkese cevap yetiştirecek cesaretiniz var...
Eşini seviyormuş ama elin adamı ona öpücük atıyormuş hanımefendi de 30 kişinin içinde yapılan bu iğrenç hareketten zevk duyuyormus bir git ya ...
Boşan kocandan yazık günah adama
Senin aklında böyle şeyler olduktan sonra sen işten çıksan da girdiğin her ortamın adamına göz dökersin sorun sende patronda değil !

Esinin sana aynisini yaptigini dusun ne kadarda acitirdi canini degil mi ? İsten cik sonu hic iyi olmaz bir yanlis yaparsan butun hayatin boyunca vicdan azabi cekersin

Eleştiriye açık değilse buraya konusunu yazmayacak yanlış yerin avukatlığını yapıyorsunuz.
Burada bu olaya ' yaa olur böyle şeyler üzmeyin kendinizi vs. vs.' yazılırsa kim kime duma duma
Bende çok fazla üzerine gidilmesi taraftarı değilim ama konuyu okursanız ki bence fake madem bu tarz duyguları var rakı gecesine gitmeyecek yada eşi ile gidecek.
Ve patronunun ilişkisi varmış ve evli değilmiş tamam elinden alabilir ozaman.
Adam karım diyor üstelik,fantaziye bak.
Empati yaparak okumanızı öneririm.
Ben her türlü ilişkiye saygı duyarım taraflar bekar olduğu takdirde.

Eşini seviyorsun ama aşık değilsin olan sadece bu... Ya işinden ayrıl ya eşinden...

Opucukmu atti nasil yani onca insan arasinda haa siz bundanmi hoslandiniz bu hoslanmayi bitirme sebebi olabilir cok komik

Patronda degilmi nasil yaniii evli kadina opucuk atilabilirmi normalmi bu davranis
Ayricaa herkes kendinden sorumlu neden adiniz kotuye cikiyormus namusuyla calisan kadinlar var onlarin adi kotu falan degil.

Yasimi yazmasam 18 yasinda evlenmis 21 yasinda ergenmisin digceksiniz? Yasimi yazmam neden rahatsiz etti anlamadim. Büyük konusmamak lazim buarada.

Bi arkadaşım vardı bir çok kere evli patronlarıyla birlikte olup en sonunda rezil olarak işten atıldı uzun süredir kendisini görmüyorum görmekte istemem bana beni kınıyorsun aynısını sende yaşıycaksın bende görücem demişti beddua eder gibi neden kendinizin zayıf ve vicdansız olduğunu bir türlü kabul etmiyorsunuz aynısı sizinde başınıza gelir cümleleri züğürt tesellisi herkesi kendiniz gibi sanmayın en başta işten çıkın diyor herkes ama bunu yapacağınızı hiç sanmıyorum birlikte olup rezil olmak istiyorsanız devam edin 28 yaşında kadınsınız herhalde aklınız bazı şeylere eriyordur.

Konularına bakip dersime çalışıp geldim simdi hatirladim seni zaten bircoguna yorum yazmisim. İlgisiz, evlenince gozunde ailesi degerlenen, beceriksiz bi koca kisisi var ortada. Hazmedilemeyen siddet olaylari, ustune evliligi tek taurafli kurtarma cabalari... Çok bile dayanmissin aslinda. Senin yerinde olsam bosanir önüme bakardim. Ama olayin icindeyken boyle net olmuo hersey. Genelde aldatip işler boka sarinca bosanilio. Muhtemelen bunu yasicaksin. Uyanik ol eşin bi zarar vermesin sana.

valla hiç önemli bi bilgi değil çünkü başta sen evlisin hatırlatırım

insanlar ne büyük konuşuyor asla yapmam asla olmaz falan diye.
Tabiki inşallahh olmasın.
şu an iki seçenek var; işten çıkmak veya boşanmak.

Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.[/QUOTE]

Bu kelimenizi ne tarafa doğru çekelim ,ne anlayalım peki ?

Yani
böyle bir ilişki yaşayabilirim mi demek istiyorsunuz ?
Ya da adam evli değil ilişkilerini bana rahatlıkla anlatabiliyor mu diyorsunuz!

Elalemin adamının birde
öpücük atması nasıl hoşunuza gitti ,vicdanen RAHATSIZ OLMADINIZ MI ?

Eğer kocanıza haksızlık yapmak istemiyorsanız ,yuvanızı yıkmak istemiyorsanız
AYRILIN oradan ivedilikle!

Patronda degilmi nasil yaniii evli kadina opucuk atilabilirmi normalmi bu davranis
Ayricaa herkes kendinden sorumlu neden adiniz kotuye cikiyormus namusuyla calisan kadinlar var onlarin adi kotu falan degil.

Tabi ki de herkes kendinden sorumlu canım ama kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor denmeye başlandı kk da gördüğümüz kadarıyla da öyle zTen
Genel olarak anılıyor
Yoksa tabi ki namusuyla çalışan kadın var

Ya adam sadık bi eşi hak etmio eski konulara bakinca. O adam gayet boynuzlanmayi hak edio. Ve cogu zaman da hayat bize hak ettiklerimizi yasatio.

Sevildiğini ilgi gördüğünü düşünen hangi kadin kocasindan baskasindan hoslanir? Sorunlu iliskisinden bir kacis yolu bulmuş işte kendince. Adama ne demeli seviosa ilgilensin gotunu donmeseydi. O da çıkarcı her türlü işi halloluo bu kadin sayesinde ondan kaybolan hislerini çaktırmadan bi kenarda duruo. Konussa kabullense rahatı bozulacak çünkü.

Ben de şöyle bir göz göz gezdirdim eski konulara.

Boşan.
Sorunlu bir evliliğin var.
Boşanamıyorsan işten çık.
Kalbin eşine tam manasıyla ait olmadığından başka birinden de hoşlanabilirsin yarın öbür gün.
Bunun önünü kesmek için de eşinle sorunlarını hallet,aile terapisi alın.

Tertemiz iki şık sana.
İşi kaybetmiyim,kocayı kaybetmiyim dersen,ahlakını kaybedersin bu en mühimi.
Seçim yapmalısın.

Bu konuyu nasıl " haketme " meselesine bağladınız ?
Zira hayatta , ortada çok kaypaklık var.
Birinin bir şeyi haketmiş olması için leş biri mi olması gerekir ?
Bu kadar leşse zaten neden boşanmıyor ?
İşten çıkma meselesini bile kiraya bağlayan birinin ihtiyaç sahibi olduğunu bile düşünmem ben .
Amaç heyecan .
Zaten hala kocamı seviyorum diyor anlattığınız kadar da haketmiyor konu sahibine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…