Patronumu düsünmeden edemiyorum

Evet hakli olabilirsiniz ama isten cik disinda bir oneri yok ki haklisiniz cikmali ama ciksa baska yerde ayni seyi yasamayacagi ne malum zor bir konu ama risk alip cikmali yoksa kendini kaptirabilir.

Konu sahibinin eski konularını olursanız zaten eşiyle evlendiginden beri çok sorunlu bir evliliği olduğunu anlarsınız, bu patron işi biraz bahane olmuş sanırım.

Evet hakli olabilirsiniz ama isten cik disinda bir oneri yok ki haklisiniz cikmali ama ciksa baska yerde ayni seyi yasamayacagi ne malum zor bir konu ama risk alip cikmali yoksa kendini kaptirabilir.

Cunku soyut seyler insanlarin elinde degil ondan tek somut oneri isten cik oldu.
Dusunme,kendini kaptirma deriz ama bu asamayi gecmis engelleyemiyor ki bu konuyu acmis.
Dogru,siz de haklisiniz. Baska yerde ayni seyi yasayabilir o yuzden evliligini kendi icinde cok iyi dusunmeli ama burda kaldikca kontrol edilemeyen dusunceler kontrol edilemeyen eylemlere de donusebilir mazallah..

İşten çıktı diyelim. Yeni işinde de başka birine kapılırsa, ilgisi hoşuna giderse ne olacak? Ya da kendini eve mi kapatacak, herhangi birinin ilgisi hoşuna gidebilir sırf patronu değil. Problem işi değil, problem evliliği. Bunu çözmesi lazım önce.

Ben de ayni soyledim ama bu sorunu cozerken patronun yaninda olmasi zorlastirmaz mi bilemedim.

Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın diye düşünüyorum.

Haklısınız birbirimize destek olmak için varız. Ama aynı şekilde bir konu açıldığında erkeklere abanıldığında bir sıkıntı olmuyor. Bizim cinsiyetçiliğe ( kadınlar birbirini tutsun erkekleri gömelim vs. ) değil taraf tutmaya değil biraz vicdana değinmemiz lazım bana kalırsa. Hatta o vicdana hepimizin ihtiyacı var yarın ne olacağını bilemiyoruz. Fakat konu sahibine kendi üslubuyla cevap verdiğimi düşünüyorum şahsen. Elbette insanız hatalarımız olur yardım isteriz fakat önerilerimiz konu sahibini tatmin etmiyor sanıyorum. Daha çok kendine bir çıkış yolu arıyor. Rabbim insana irade vermiş çok şükür buna karar vermeyi bize bahşetmiş. Kalbimle beynim arasında kaldım demekle sıyrılamayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendimiz kullanamıyorsak o iradeyi, Allah'a sığınmayı tavsiye ediyorum. Saygılar.

Reactions: Den
Yani biurda size ne yorum yapılmasını istersiniz kim yaptığınızı onaylar yada alkışlar hayaldede olsa eşinizi aldatma yolunda ilerliyosunuz aynı şeyi kocanız size yapsa ne hissedersiniz önce hayaller kirlenir sonra reele dönüşür bir an önce işten ayrılın yoksa sonunuz iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…