- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Bence keske konu sahibi cozum onerilerine daha acik da olsa ayni zamanda.
Cunku burda ya bosver insanlik hali gecer demeyle gececek bir duygu bu kadar uzun surmez. Kendi de yeterince engel olmaya calismistir diye dusunuyorum. Bence hem yeterli bilgi vermemesi hem de cozum onerilerine kapali olmasi insanlari yanlis dusunmeye sevk ediyor.
Evet hakli olabilirsiniz ama isten cik disinda bir oneri yok ki haklisiniz cikmali ama ciksa baska yerde ayni seyi yasamayacagi ne malum zor bir konu ama risk alip cikmali yoksa kendini kaptirabilir.
Evet hakli olabilirsiniz ama isten cik disinda bir oneri yok ki haklisiniz cikmali ama ciksa baska yerde ayni seyi yasamayacagi ne malum zor bir konu ama risk alip cikmali yoksa kendini kaptirabilir.
Mesela sevisirken kocani degilde patronunu dusunuyon:) ya da hoslaniosun bole
Hangi madam bovary tövbe bismillah??Demek ki heyecan arayisina girmissiniz. Madam Bovary gibi.
İşten çıktı diyelim. Yeni işinde de başka birine kapılırsa, ilgisi hoşuna giderse ne olacak? Ya da kendini eve mi kapatacak, herhangi birinin ilgisi hoşuna gidebilir sırf patronu değil. Problem işi değil, problem evliliği. Bunu çözmesi lazım önce.
Ciddi soyluyorum bazi konulara hayret ediyorum.
Arkadaslar nefesinize yazik,elinize yazik. Konu sahibi !
Burda size insanlar tavsiyede bulunuyor gayet saygi cercevesinde diyorlar ki is degistirin zira yazdiklariniz akillara zarar. Ama siz begenmiyorsunuz, anlamadim sizin esinizi zihninizde aldatmanizin bedeli kira bedelinizden daha mi geride kaliyor?
Sizin kira derdiniz,bu vicdani yukumlulugun altinda ezilmenizden daha mi zor geliyor?
Siz bence buradan,olur oyle sorun degil, normal gibi yorumlar okumak icin acmissiniz konunuzu. Cozum aradiginizi su tepkilerinize bakarak zannetmiyorum.
Eger oyle bir gun gelecekse o gün gelmeden bir gün oncesinde kafama yildirimmi duser yoksa yolda kamyonmu çarpar nasıl olur bilmiyorum ama Allah canımı alsinda o lekeyi alnıma sürmeyeyim, esime karşı o kul hakkına girmeyeyim. Ben buna raziyim.
Madem geçti gitti eşinizle iyisiniz nasıl başka bir adamın öpücük yollamasını hayal ediyorsunuz ya birde işinize gelen şeylere cevap yazıyorsunuz. Yahu geç.Allah aşkıma bir yakınlaşma düşüncem yok ayaklarını adamın öpücük atmasını bile aklından çıkaramayan insan zaten gerçek olsa nasıl olur diyordur adam size yüz verse anında karşılım vereceksiniz işten çıkmamanızfa bu beklentiden. İnsanlara büyük konuşmayın diyeceğinize eşinize saygı duyun daha öncede yazdım görmezden geldin eşin yapsa aklından geçirse düşünse öpücük atsa öğrensen napardın hmm cevap herkes hata yapabilir deyip gayet sakin karşılardın demek ki burdaki cevaplarına bakınca evet cevap???
kusura bakmayında yazan kısı marıfet gibi yazmasın..ozaman..hıç pişman gibi duruyormu...tabıkkı ınsan sasar beser...kımse nefsine guvenemez...kınamamak lazım ama ne diyelım arasıra olur boyle seyler...bos vermı diyelım Allah askına..
Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.Burada insanlar sabahtan beri " evli erkekleri ayartan bekar kızları " okuyor. Ve o erkeklere söylemek istedikleri şeyleri içlerine atıyorlar. Fakat gelin görün ki bu işi ya da benzerini yapmak üzere olan bir kadınla karşılaşıyorlar. Patlama potansiyelimiz yüksek lütfen af buyurun. Eşinizle sorunlarınız olabilir ama ayıp. Acizlik etmeyin. Yardım istediğiniz için açmışsınız konuyu nacizane tavsiyem şudur ki bıçak gibi kesin bu işi. O işten alacağınız maaşla ödeyeceğiniz kira, yarı yolda bırakacağınız eşinizin iki dünyada da gönül sadakasını vermeye yetmez. Ki bu işi nefsinize göre yapacak olursanız mutlaka sonunda madur olacaksınız. Büyük konuşmayın diyorsunuz. Doğru. Haklısınız. Fakat sizde çiğneyemeyeceğiniz lokmayı ağzınıza almayın. O patron sizi suya götürür susuz getirir haberiniz ola. Saygılar.
Ben de ayni soyledim ama bu sorunu cozerken patronun yaninda olmasi zorlastirmaz mi bilemedim.
Aaa nikinizi gorunce bi gulme geldiHangi madam bovary tövbe bismillah??
Aaa nikinizi gorunce bi gulme geldivalla benim bildigim tek bir madam bovary var, o da flaubert'in yarattigi
Haklısınız birbirimize destek olmak için varız. Ama aynı şekilde bir konu açıldığında erkeklere abanıldığında bir sıkıntı olmuyor. Bizim cinsiyetçiliğe ( kadınlar birbirini tutsun erkekleri gömelim vs. ) değil taraf tutmaya değil biraz vicdana değinmemiz lazım bana kalırsa. Hatta o vicdana hepimizin ihtiyacı var yarın ne olacağını bilemiyoruz. Fakat konu sahibine kendi üslubuyla cevap verdiğimi düşünüyorum şahsen. Elbette insanız hatalarımız olur yardım isteriz fakat önerilerimiz konu sahibini tatmin etmiyor sanıyorum. Daha çok kendine bir çıkış yolu arıyor. Rabbim insana irade vermiş çok şükür buna karar vermeyi bize bahşetmiş. Kalbimle beynim arasında kaldım demekle sıyrılamayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendimiz kullanamıyorsak o iradeyi, Allah'a sığınmayı tavsiye ediyorum. Saygılar.Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın.
Kitabi okuyanlar anlar diye kisa orneklemistimBir an bende şok oldum dedim neden böyle birşey yazdı ki
Kitabi okuyanlar anlar diye kisa orneklemistimsizi ilk kez goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?