- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın diye düşünüyorum.
Hakikaten ben de onu merak ediyorum.Bide marifet gibi buraya yazıyorsunuz
Aaa nikinizi gorunce bi gulme geldivalla benim bildigim tek bir madam bovary var, o da flaubert'in yarattigi
Kadin ve ihanet deyince benim aklima uc isim geliyor: madam bovary, anna karenina ve lady chatterley. Bilmiyorum bu nikler de sitede var mi
Kitabı okudum okumasına da burada tıpkı onun gibi yazınca kitap karakteri gelmedi aklıma
Aldatma evet ama fiziksel degil sadeceO da aldatma degil mi o zaman o kisiyi sevmedigin anlamina gelir.
Erkeklere abanilmasi ayrı bir konu.gerektiğinde abanilmasin demiyorum mesela ortada şiddet haksızlık olduğu zaman bunun telafisi yok.O ayrı bir konu.Haklısınız birbirimize destek olmak için varız. Ama aynı şekilde bir konu açıldığında erkeklere abanıldığında bir sıkıntı olmuyor. Bizim cinsiyetçiliğe ( kadınlar birbirini tutsun erkekleri gömelim vs. ) değil taraf tutmaya değil biraz vicdana değinmemiz lazım bana kalırsa. Hatta o vicdana hepimizin ihtiyacı var yarın ne olacağını bilemiyoruz. Fakat konu sahibine kendi üslubuyla cevap verdiğimi düşünüyorum şahsen. Elbette insanız hatalarımız olur yardım isteriz fakat önerilerimiz konu sahibini tatmin etmiyor sanıyorum. Daha çok kendine bir çıkış yolu arıyor. Rabbim insana irade vermiş çok şükür buna karar vermeyi bize bahşetmiş. Kalbimle beynim arasında kaldım demekle sıyrılamayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendimiz kullanamıyorsak o iradeyi, Allah'a sığınmayı tavsiye ediyorum. Saygılar.
Destek olamadiniz sonuçta?? Bu yol işe yaradı mı peki?Rastgele alintiladiklarinizin icindeki mesajlardan biri bana ait.
Dolayisiyla soyledikleriniz beni de kapsamis oluyor. Nerede saygisiz bir cunle gordunuz?
Siz nasil dusuncelerinizi yaziyorsaniz bizler de yaziyoruz. Burda kimsenin ahlak anlayisini sorgulamadim. Siz neden kendinizi kattiniz,anlayamadim.
Konu sahibinin dusunceleri yanlis. Yasadiklari bunu dogru kilmiyor,kendi de zaten yanlis oldugunun farkinda ve bu durumdan rahatsiz olmus. Siz konu sahibini ne baglamda savundunuz ? Burda insanlar, isten cik uzaklas, kendi icinde evliligini dusun dedi. Ben bunda ne bir saygisizlik ne bir anlamsizlik goruyorum.
Kadinlarin birbirinin destekcisi olmasi demek yapilan her seyi yanlis da olsa savunmak demek degil bazen destek olmak; soylenmeyeni, yuzlesilemeyeni acikca ifade edebilmektir. Ben sahsim adina konu sahibini yargilamak yerine ona "destek"olmayi kendi bakis acimla gorusumle belirttim.
Sizin de bu bakis acisina saygi duymaniz gerek,duymuyorsunuz demiyorum,duymaniz gerek.
Son olarak bazen cozum serttir,tokat gibi carpar ama bin turlu bahaneden daha "destek" dir.
Saçmalamayın kendinize gelin insan birini severken başka birinden hoşlanmaz benim eşim 4 yıl oldu öleli birine bakmayı bırak aklımdan bile geçirmedim eşinizi sevmiyorsunuz
Destek olamadiniz sonuçta?? Bu yol işe yaradı mı peki?
Ayrıca siz nasıl yorum yapıyorsanız ben de tabi ki kendimi katabilirim, yorum yapabilirim.sen akrabası mısın yorum yapıyorsun sen de benim gibi yorum yapan birisin. Sen nasıl yapiyorsan saygı da istiyorsan ben de kendimi katarim ben de yorum yaparım yani doğal olarak.
Seviyor da olabilir ama diper şahıstan ne istediğine ne beklediğine bağlı durum ay valla iki kötü konuşsakHakikaten ben de onu merak ediyorum.
Burda erkek ihanetleri ile boğuşurken bir de böyleleri gelir arada,taşlanmak için.
Ve bazen ne ilginçtirki taşlamaz bazı kk hatunları.Anlamaya çalışır :)
Valla hiç anlaşılacak hali yok.
Eşini sevmiyor ve zihninde aldatmaya başlamış,fırsat bulunca fiili olarak da aldatacak.
Off neyse.
Allah ıslah etsin.
Kocasının gözünü açsın diyelim.
ben yazdıklarımda birsey goremıyorum...bu hanımefendının eşide aynı seyı yapsa esınede aynı seyı yazardım...eger erkegı haklı gorup bayana yuklensek amenna diyecegım..Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?