Kadin daha cok aldatiyor istatistigi mi yapilmis KK da hayat buradan ibaret degil. Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardir diye bir soz var.Tabi ki de herkes kendinden sorumlu canım ama kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor denmeye başlandı kk da gördüğümüz kadarıyla da öyle zTen
Genel olarak anılıyor
Yoksa tabi ki namusuyla çalışan kadın var
Allah hepsini ıslah etsin inşallahKadin daha cok aldatiyor istatistigi mi yapilmis KK da hayat buradan ibaret degil. Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardir diye bir soz var.
Ama sunu biliyorum aldatan erkeklerin esleride, aldatmaya cok meyilli oluyor.
Bu konuyu nasıl " haketme " meselesine bağladınız ?
Zira hayatta , ortada çok kaypaklık var.
Birinin bir şeyi haketmiş olması için leş biri mi olması gerekir ?
Bu kadar leşse zaten neden boşanmıyor ?
İşten çıkma meselesini bile kiraya bağlayan birinin ihtiyaç sahibi olduğunu bile düşünmem ben .
Amaç heyecan .
Zaten hala kocamı seviyorum diyor anlattığınız kadar da haketmiyor konu sahibine göre
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Aldatmanın yanlış olduğu bilmek bunu olabildiğince kendinden uzaklaştırmak istemek gibi algılıyorum ben bu kadar sert yorumlarıHANIMLAR BİRBİRİMİZE KARŞI DAHA SAKİN DAHA ANLAYIŞLI TAVIRLAR BÜRÜNMELİYİZ BENCE SORUN OLMAYAN BİŞEYİ SORUN OLARAK GÖRMÜŞ VE PAYLAŞMIŞ BAYAN ARKADAŞIMIZ ELİ MAŞALI ANNELER GİBİ ACIMASIZ YORUMLAR NEDEN. SORUN DEĞİL ÇÜNKÜ YAPILACAK GAYET AÇIK SANIRIM KENDİSİDE BU YAŞTA BİR HEVES İÇİN EVLİLİĞİNİ YIKACAK DEĞİL İŞTEN AYRILACAK AMA BU KADAR AŞAĞILAYICI BU KADAR ALAY EDİLECEK YORUMLAR GERÇEKTEN HOŞ DEĞİL YARGILAMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL RABBİM YARGILASIN SİZ DAHA KİBAR DİLLE DAHA SEVECEN DAHA ABLA KIVAMINDA OLABİLİRİZ.
İş bulamayan her kadında patronu tarafından yapılan her tacize boyun eğmeli o zaman .Sen çalışan biri misin bilmiorum ama is bulmak zor ya neye baglayacak? Seviyor sanio kendini çünkü takıntı haline getirmis. Daha iyi bi firsat ciksa ve guvenilir olsa aninda gider. Henuz kendi de bilmio.
HANIMLAR BİRBİRİMİZE KARŞI DAHA SAKİN DAHA ANLAYIŞLI TAVIRLAR BÜRÜNMELİYİZ BENCE SORUN OLMAYAN BİŞEYİ SORUN OLARAK GÖRMÜŞ VE PAYLAŞMIŞ BAYAN ARKADAŞIMIZ ELİ MAŞALI ANNELER GİBİ ACIMASIZ YORUMLAR NEDEN. SORUN DEĞİL ÇÜNKÜ YAPILACAK GAYET AÇIK SANIRIM KENDİSİDE BU YAŞTA BİR HEVES İÇİN EVLİLİĞİNİ YIKACAK DEĞİL İŞTEN AYRILACAK AMA BU KADAR AŞAĞILAYICI BU KADAR ALAY EDİLECEK YORUMLAR GERÇEKTEN HOŞ DEĞİL YARGILAMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL RABBİM YARGILASIN SİZ DAHA KİBAR DİLLE DAHA SEVECEN DAHA ABLA KIVAMINDA OLABİLİRİZ.
hemen işi bırak3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
KENDİSİNİ TANIMIYORUM FAKAT YAZDIKLARINDAN ÇIKARTTIĞIM AYIBININ FARKINDA OLUŞU ANLATILMASI LÜZUMSUZ BİR MEVZU KENDİSİ YAPMASI GEREKENİ BİLİYOR AMA PAYLAŞMIŞ BURDADA BAZI HANIMLAR PANTER GİBİ KÜKREMİŞ LÜZUMSUZ MUHABBETLER.Kiramı sizmi ödeyeceksiniz gibi birşeyler yazmış ya ne işten ayrılacak yakını filanmısınız nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz .Zaten konu sahibinin derdi akıl almak değil evli bir kadın yaşadığı bu heyecanı kimseye anlatamıyor ama illa anlatmak istediği için buraya yazdı derdi işten çıkayım kocamı düşüneyim değil yani niyeti baya bir bozmuş acımasız konuşmayalım da yarın bugün bu tarz bir kadın bizim eşimize de göz diksin ya da sizin eşiniz o zaman da böyle hoşgörülü konuşabilirmisiniz acaba
HERKES AYIBININ FARKINDA ANLADIĞIM KADARIYLA ARKADAŞTA FARKINDA AMA BİZ SEVİYORUZ YARGILAMAYI MAALESEF...Aldatmanın yanlış olduğu bilmek bunu olabildiğince kendinden uzaklaştırmak istemek gibi algılıyorum ben bu kadar sert yorumları
Hani ne gerek var bu kadar fevri çıkışa tanımıyoruz nihayetinde karşıdakini
KENDİSİNİ TANIMIYORUM FAKAT YAZDIKLARINDAN ÇIKARTTIĞIM AYIBININ FARKINDA OLUŞU ANLATILMASI LÜZUMSUZ BİR MEVZU KENDİSİ YAPMASI GEREKENİ BİLİYOR AMA PAYLAŞMIŞ BURDADA BAZI HANIMLAR PANTER GİBİ KÜKREMİŞ LÜZUMSUZ MUHABBETLER.
BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLURUM TEŞEKKÜRLERForumlarda büyük harfle yazı yazılmaz... Nezaket kuralıdır, bilginize. İstisnai durumlar hariç; -örneğin TBMM olarak kullanmak dışında, büyük harfle yazmak "bağırmak, öfke, kabalık" anlamına gelir online kanallarda. Böyle hem çok okunaksız olmuş hem de çok itici algılanıyor yazdıklarınız, farkında değilseniz bilginiz dahilinde olsun...
Şeytan vesvese veriyor işşte.O işten çık ve eşine bağlılığını arttır.Yoksa sevgilis olduğu halde bir kadına öpücük atan erkek adam değildir bana göre.Böyle adamlardan uzak durun bilakis.Ruhunuzu da kirletmeyin.Duygularımız birgün eylemlere dönüşebilir ,işten çıkmak en mantıklısı çünkü vesveseler artarak gelecektirBen adamla birseyler yasamak istiyorum demedim. Sadece aklima girdigini anlattim. Yakinlasma gelmiyor icimden. Sadece uzaktan bir hayranlik. Ve buna anlam veremiyorum
İş bulamayan her kadında patronu tarafından yapılan her tacize boyun eğmeli o zaman .
Tamam bu konu ondan farklı fakat iş bulmak zor diye de her şeye müsamah gösterilmemeli .
30 kişinin olduğu bir masada öpüşmeli şekilde çekinmeden ilerleyen bir flörtleşmede kimse " kocası bunu mutlu edemiyor , hakediyor " diye iyi niyetli bir yaklaşım göstermez .
Haketmek başka birşey yani .
Kimse sadakatsizliği haketmez .
Mutsuz insan boşanır
Alışkanlık gösteren insansa gözü dışarda eylemini göstermemeli
İki iki dört .
BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLURUM TEŞEKKÜRLER
Evet öyle olmuş siz uyarınca farkettim... Umarım böylesi daha iyidir..Rica ederim, büyük harf klavyenin Caps Lock tuşuna basılarak açılıp kapanabiliyor, cevabınızda tekrar büyük harf görünce, onun da bilgisini paylaşmak istedim, tabii inceden bir alay yok ise. Umarım yoktur, çünkü o zaman sizi üzülerek teşekkürünüzün inceliğinden alıp bilgisizliğin sığlığına göndereceğim, ama olumlu düşünmek istiyorum. Sanırım kapatamadan yazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?