- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
Ne otoparkı yahu :)Kimse yokken otoparkta yapmis o hareketi. Ay nasi okuosunuz konuyu yavrucum simdi gencler bi alem valla nasi öfkeli nasi fevrisiniz boyle.
KENDİSİNİ TANIMIYORUM FAKAT YAZDIKLARINDAN ÇIKARTTIĞIM AYIBININ FARKINDA OLUŞU ANLATILMASI LÜZUMSUZ BİR MEVZU KENDİSİ YAPMASI GEREKENİ BİLİYOR AMA PAYLAŞMIŞ BURDADA BAZI HANIMLAR PANTER GİBİ KÜKREMİŞ LÜZUMSUZ MUHABBETLER.
Evet öyle olmuş siz uyarınca farkettim... Umarım böylesi daha iyidir..
Kurban olduğum Allah direk sizin gibi insanları hedef alan bir virüs göndersede hepiniz yeryüzünden silinip gitseniz!
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Uyardığınız için ben teşekkür ederim alışık olmadığım uygulamalar işim gereği benim caps lock hep açık ve büyük harfleri yadırgamıyorum :) ondan sanırım her ortamın düzenine uyan tiplerdenimdir. Kuralları ve onlara uymayı seven uysal tipim sanırım :)Çok teşekkürler... Kusura bakmayın bazen burada bazı üyeler bilgi paylaşımına karşı çok agresif ve tutucu olabiliyorlar, sizin de mesajınız tekrar öyle gelince, bir an acaba? dedim. Sonuçta büyük harf / küçük harf kullanımları tüm online yazışmalarda evrensel bir anlayış olarak uygulanıyor, uyulmasında fayda varHem de yazım dili olduğu için yanlış anlamaları da ortadan kaldırmış oluruz
Yaşadıklarını kolay paylaşabilen bir yapım yok ama benim demek istediğim sırtını sıvazlayalım değil, daha incitmeden uyaralımdı yanlış anlaşıldım sanırım yada kendimi ifade edemedim.Aldatılmanın acısını hiç yaşamadınız sanırım burda çoğu kadının derdi yarası bu işten çıkayım gibi bir cümlesi yok konu sahibinin ve o pişmanlığı biz göremiyoruz yapması gerekeni biliyor evet ama yapmayacak yazdıklarından çok net anlaşılıyor bu burdaki çoğu kadının derdi bu yanlışı yapmasını engellemek bizde onun kötülüğü için konuşmuyoruz ne diyelim olur öle şeyler takılma mı diyelim ? ben yumuşak konuşmanın tam tersi yüreklendirmek olduğu kanısındayım eskiden ben de herkesin aklı fikri var banane derdim ama bu yanlışı yapanlar birde seninde başına gelir anlarsın tarzı cümleler kurabiliyorlar konu sahibinin asıl bunu yazmasına sinir oldum ben ikide bir büyük konuşmayın sizinde başınıza gelebilir yazması çok irite etti beni .
Sanırım biraz heyecan arıyorsun? Eşini seviyorsun ama patronunun ilgini çekiyor,sana öpücük yollaması hoşuna gidiyor o halde eşinden yeterli derecede ilgi mi görmüyorsun? Bence işten çıkman geçici bir çözüm olur. Senin eşine sadık kalma gibi bir problemin var. Patronunu begenebilir,ona hayranlık duyabilirsin ama bu hayranlik,beğeni eşine verdiğin değerin önüne geçmesine izin vermen anlamına gelmiyor. Eşinle bolca vakit geçirmeye çalış, patronunun sadece patronun olduğunu ve onunda bir sevgilisinin olduğunu aklından çıkarma. Buna göre hareketlerine yön ver. Her öpücük atana, devamli bir arada bulundugumuz erkeklere gönlümüz kaysaydi ohoo evlenmeyelim o zaman.3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Yalnız konu sahibi nerde yazdı kaçtı biz birbirimizi yiyoruz burda :)
Öpücük attıysa, adam senin hoşlandığını anlamış zaten...Eşine anlatsana patrondan hoşlandığını, bakalım o ne diyecek :)3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Yaşadıklarını kolay paylaşabilen bir yapım yok ama benim demek istediğim sırtını sıvazlayalım değil, daha incitmeden uyaralımdı yanlış anlaşıldım sanırım yada kendimi ifade edemedim.
Allah seniKurban olduğum Allah direk sizin gibi insanları hedef alan bir virüs göndersede hepiniz yeryüzünden silinip gitseniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?