Patronumu düsünmeden edemiyorum

Kimse yokken otoparkta yapmis o hareketi. Ay nasi okuosunuz konuyu yavrucum simdi gencler bi alem valla nasi öfkeli nasi fevrisiniz boyle.
Ne otoparkı yahu :)
Ben gayette iyi okudum
Ama siz o kadar iyimser bakıyorsunuz ki bizler gözünüzde direk geri kafalı olarak şekilleniyoruz .
Burada çok rastgeldim . Aldatılan kadın olunca o erkeğin postu yüzülüp çarmığa gerildiğini ama aldatan kadın ise " ilgisiz kaldı , boşluğa düştü " bahanelerden bahane beğeniyorsunuz .
Diğer yandan yavrucum vs . bu kadar samimiyeti verdiğimi sanmıyorum size

Aldatılmanın acısını hiç yaşamadınız sanırım burda çoğu kadının derdi yarası bu işten çıkayım gibi bir cümlesi yok konu sahibinin ve o pişmanlığı biz göremiyoruz yapması gerekeni biliyor evet ama yapmayacak yazdıklarından çok net anlaşılıyor bu burdaki çoğu kadının derdi bu yanlışı yapmasını engellemek bizde onun kötülüğü için konuşmuyoruz ne diyelim olur öle şeyler takılma mı diyelim ? ben yumuşak konuşmanın tam tersi yüreklendirmek olduğu kanısındayım eskiden ben de herkesin aklı fikri var banane derdim ama bu yanlışı yapanlar birde seninde başına gelir anlarsın tarzı cümleler kurabiliyorlar konu sahibinin asıl bunu yazmasına sinir oldum ben ikide bir büyük konuşmayın sizinde başınıza gelebilir yazması çok irite etti beni .

Acilen işi bırakırsanız bunun adı, gönül kayması, duygusal boşluk, anlık hata vs olabilir.
Ama hangi sebeple olursa olsun iletişimde olmaya devam etmenin adı aldatma.
Nooption sormuş,cevabınızı göremedim. Ya boşanacaksınız ya işinizi bırakacaksınız. Hangisi daha zor geliyorsa, ona göre verin kararınızı.
Ama aldatmanın lekesini bulaştırmayın kendinize.

Evet öyle olmuş siz uyarınca farkettim... Umarım böylesi daha iyidir..

Çok teşekkürler... Kusura bakmayın bazen burada bazı üyeler bilgi paylaşımına karşı çok agresif ve tutucu olabiliyorlar, sizin de mesajınız tekrar öyle gelince, bir an acaba? dedim. Sonuçta büyük harf / küçük harf kullanımları tüm online yazışmalarda evrensel bir anlayış olarak uygulanıyor, uyulmasında fayda var Hem de yazım dili olduğu için yanlış anlamaları da ortadan kaldırmış oluruz

Ben de eski konulara baktım , çünkü bu tarz durumlar duygusal boşluktan oluyor, siz evliliğinizde mutlu değilsiniz. Herkes yazmış zaten seçenekler ortada...

Uyardığınız için ben teşekkür ederim alışık olmadığım uygulamalar işim gereği benim caps lock hep açık ve büyük harfleri yadırgamıyorum :) ondan sanırım her ortamın düzenine uyan tiplerdenimdir. Kuralları ve onlara uymayı seven uysal tipim sanırım :)

Bence evliliginde heyecan yok başka yerlerde o heyecanı tamamlamaya çalışıyorsun ama sonu iyi değil ve aldatmaya kadar gider ki aynısını eşin yapmış olsa ne yapardin o da ayrı mesele bide patronunun birlikte olduğu insana karım demesi nikahlı olsun olmasın onu sahiplendigini gösterir

Yaşadıklarını kolay paylaşabilen bir yapım yok ama benim demek istediğim sırtını sıvazlayalım değil, daha incitmeden uyaralımdı yanlış anlaşıldım sanırım yada kendimi ifade edemedim.

Kendine saygın varsa o işten çık, patronun az zampara değil bence , hiçbir söz vermeyerek kadınları hayatında tutma ustası olmuş

Sanırım biraz heyecan arıyorsun? Eşini seviyorsun ama patronunun ilgini çekiyor,sana öpücük yollaması hoşuna gidiyor o halde eşinden yeterli derecede ilgi mi görmüyorsun? Bence işten çıkman geçici bir çözüm olur. Senin eşine sadık kalma gibi bir problemin var. Patronunu begenebilir,ona hayranlık duyabilirsin ama bu hayranlik,beğeni eşine verdiğin değerin önüne geçmesine izin vermen anlamına gelmiyor. Eşinle bolca vakit geçirmeye çalış, patronunun sadece patronun olduğunu ve onunda bir sevgilisinin olduğunu aklından çıkarma. Buna göre hareketlerine yön ver. Her öpücük atana, devamli bir arada bulundugumuz erkeklere gönlümüz kaysaydi ohoo evlenmeyelim o zaman.

Öpücük attıysa, adam senin hoşlandığını anlamış zaten...Eşine anlatsana patrondan hoşlandığını, bakalım o ne diyecek :)

Yaşadıklarını kolay paylaşabilen bir yapım yok ama benim demek istediğim sırtını sıvazlayalım değil, daha incitmeden uyaralımdı yanlış anlaşıldım sanırım yada kendimi ifade edemedim.

Evet anlıyorum sizi ama kendi yaptığı yada yapacağı hataları sende yaparsın diyerek üstünden atıp vicdanını rahatlatan insanlara zere acıyamıyorum birde sadece burda okuduklarım değil çevremde çok yakınım iki kadın bunları yaptı bizzat şahit oldum ve biri akrabam olduğu halde iletişimi kestim .Hadi erkeklerin nefsi yok çok zayıflar iradesizler bilmem ne diye yıllardır eleştiriyoruz lanetler okuyoruz ben anlamıyorum kadınlara ne oluyor birde anne olan kadınları hiç anlamıyorum varsa bir problem ayrıl boşan aldatmak nedir ?

Esiniz size karsi nasil su an?dogru degil yaptiginiz en kotu ese bile bu yapilmaz bence simdi ola bilir bisey yapmiyorsunuzdur ama hisslerinizi idare edemeyib yeni adimlar ats bilirsiniz .bu yuzden bosanin sonra istediginuzu yapin.yok ben mutluyum diyorsaniz patronunuzdan uzak durun issiz kalmaj bahane .is ugruna esinizdenmi olucaksiniz?

Misal o adamin cazibesine dayanamayip birseyler yasadiniz sonuç; sizin özsayginizi yitirmenize ve psikolojik hastaliklar edinmenize yol açar.Hemen uzaklasin
Ruhsal sagliginiz için.

İşten ayrılmak en mantıklısı .
Bu arada sen eşini sevmiyorsun kendini kandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…