Patronumu düsünmeden edemiyorum

İçinde kelebekler ucusuyor patronunu görünce.Eşini de görünce arılar vızılıyordur içinde.Gidişatın kötü önlemini al.

Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor.

Kimse yokken otoparkta yapmis o hareketi. Ay nasi okuosunuz konuyu yavrucum simdi gencler bi alem valla nasi öfkeli nasi fevrisiniz boyle.

Gençler derken siz 75+ yaşındasınız sanırım teyzecim. Teyzecim şimdi biz ister istemez konu sahibinin ilk beyanını dikkate alıp cevap verdik, orada da 30 kişilik bir yemekte oldukları yazıyor. Dolayısı ile sonradan farklı bir detay verilmediyse (ki tüm konuyu o kadar dikkatli takip edemeyiz) ilk beyan esastır. Verildi ise siz de alıntı yapabilirseniz aydınlanalım. Bir de otoparkta göz kırpmalar serbest mi? Gençleri (!) madem güzel (!) yollara sevk edeceğiz bu ulvi amaçta sizin değerli desteklerinizi rica ediyoruz. Yeter ki öfkeli, fevri olmasınlar, onun yerine geniş, esnek ve rahat olsunlar. Yuvalardan kolayca vazgeçelim, akıllarımız bulansın, ama yeter ki öfkeli ve fevri olmasınlar, mazallah. :)

gülmekten çatlıycam ben bugün burada

Süper, demek eşin seni heyecanlandıramıyor artık.

Muhtemelen evlenince mallaşan adamlardandır eşin ki bu şekilde bir duygusal boşluk oluşturmuş içinde.

İnsanları yargılamadan bir sebepleri dinlenmeli önce.

Ben eşini sevdiğini düşünmüyorum. Alışkanlık olabilir.

Süper, demek eşin seni heyecanlandıramıyor artık.

Muhtemelen evlenince mallaşan adamlardandır eşin ki bu şekilde bir duygusal boşluk oluşturmuş içinde.

Aldatılan kadınların hepsi bu yoruma göre "mallaşan" kadınlar o zaman... Mesela bizim üst kat komşumuz vardı, pırlanta gibi bir kadın, 45 yaşında, her akşam yemekleri eksik olmaz, kendisi fit, 2 evlat sahibi. Onlar da harika çocuklar. Ama eşi... aaa... Aldattı kadını? Heyecan mı duymuyormuş ne? Öyle bir şeyler demiş... Olay büyüyünce şiddet girdi işin içine... O zaman anlamamıştım bakın, ufaktım. Meğerse şimdi görüyorum büyük resmi, kadın evlenince mallaşmıştır. A aa? Tabii yaaa...

Bir de süper olan nedir? Girişte "süper" demişsiniz ya, ciddi ciddi merak ettim, yazımdan anlaşılmıyor ya bazen. Misal, "eşinin heyecanlandırmaması mı" süper ya da adamın mallaşması mı süper? Süper olan ne? (Polemik için sormuyorum bu arada hemen belirteyim, sadece yoruma böyle coşkulu bir giriş yapmanızın motivasyonunu merak ettim.)

o 30 kişilik yemekte,elin adamının evli bir kadın olarak ve hatta kadın olarak aleni bir şekilde,en basit haliyle öpücük attığını diğer 28 kişi gördü mü.Ya da sorumu şöyle değiştiriyorum o ucuz hareketi o 28 kişiden kimse mi görmedi?
Bir erkek böyle bir ucuz hareketi pervasızca yapma hakkını ve yüzünü nerden buluyor

Süper

Mallaşan (bkz aldatılan kadınlar ,uzaklaşan eşler)

Dinlemek ?

Eşini sevdiğini düşünmüyorumuşsun öyleyse düşünme yetin var demek

Sen yazdıklarının açılımını anlayabilmek için şöyle uzuunnn uzuunn düşünerek oku bakalım

Al benden de o kadar... Çok yakın bir akrabamız, iki çocuğu olduğu halde sevgili yapmış, evine almış o küçük çocuklar da evdeyken... ah ahhh! Hakikaten ahir zamandayız, hakikaten...

İşten ayril

Beklentim yok diyon ama gayette var... Elinde olmayan şey senin suçun değil. . Ama elinde olmayanı yaşamak elinde olan birsey ki bu da senin suçun. .

Tamam da siz evli olmasaydınız bile o adamdan hayır gelmeyecekti ki
Evliyim diomuş uzun süreli çıktığı varmış
Sarhoşken öpücük atmalar falan...
Gören de aklı selim biri sanar
Kocanıza yazık
İşten ayrılın

hanı bazı arkadaslar demısya buyuk konusmayalım felan...tabıkıı buyuk konusmamalı hayatta fakat burda yazılan ben patronumdan bır anlık etkılendım..ama cok pışmanım denılse olabılır...karşı tarafın bekar olmasının not duşulmesı....opucuklu gulucukten sonra ıcımde kelebekler ucuyor tabırıı...sureklı aklımda denılmesı bir anlık gaflet gibi durmuyor

Bazıları da kendine pay çıkarmış. Ayy ben ne mükemmel ne harika biriyim demeler, bunlar yeryüzünden silinse bilmem neler. İş yeryüzünden silinmeye gelse, kimler kimler yaşıyor ohooo. Ama bu tarzın korkusu, gözü dışarda olan kocaları. Bunlar yeryüzünden silinse de kocamız bize kalsa diyorlar da yine kalmaz üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…