- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.518
- 133
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor.
Kimse yokken otoparkta yapmis o hareketi. Ay nasi okuosunuz konuyu yavrucum simdi gencler bi alem valla nasi öfkeli nasi fevrisiniz boyle.
gülmekten çatlıycam ben bugün buradaGençler derken siz 75+ yaşındasınız sanırım teyzecim. Teyzecim şimdi biz ister istemez konu sahibinin ilk beyanını dikkate alıp cevap verdik, orada da 30 kişilik bir yemekte oldukları yazıyor. Dolayısı ile sonradan farklı bir detay verilmediyse (ki tüm konuyu o kadar dikkatli takip edemeyiz) ilk beyan esastır. Verildi ise siz de alıntı yapabilirseniz aydınlanalım. Bir de otoparkta göz kırpmalar serbest mi? Gençleri (!) madem güzel (!) yollara sevk edeceğiz bu ulvi amaçta sizin değerli desteklerinizi rica ediyoruz. Yeter ki öfkeli, fevri olmasınlar, onun yerine geniş, esnek ve rahat olsunlar. Yuvalardan kolayca vazgeçelim, akıllarımız bulansın, ama yeter ki öfkeli ve fevri olmasınlar, mazallah. :)
gülmekten çatlıycam ben bugün burada
azar işitmeyelimde :))))gülmekten çatlıycam ben bugün burada
azar işitmeyelimde :))))
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Süper, demek eşin seni heyecanlandıramıyor artık.
Muhtemelen evlenince mallaşan adamlardandır eşin ki bu şekilde bir duygusal boşluk oluşturmuş içinde.
o 30 kişilik yemekte,elin adamının evli bir kadın olarak ve hatta kadın olarak aleni bir şekilde,en basit haliyle öpücük attığını diğer 28 kişi gördü mü.Ya da sorumu şöyle değiştiriyorum o ucuz hareketi o 28 kişiden kimse mi görmedi?3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
SüperSüper, demek eşin seni heyecanlandıramıyor artık.
Muhtemelen evlenince mallaşan adamlardandır eşin ki bu şekilde bir duygusal boşluk oluşturmuş içinde.
İnsanları yargılamadan bir sebepleri dinlenmeli önce.
Ben eşini sevdiğini düşünmüyorum. Alışkanlık olabilir.
Evet anlıyorum sizi ama kendi yaptığı yada yapacağı hataları sende yaparsın diyerek üstünden atıp vicdanını rahatlatan insanlara zere acıyamıyorum birde sadece burda okuduklarım değil çevremde çok yakınım iki kadın bunları yaptı bizzat şahit oldum ve biri akrabam olduğu halde iletişimi kestim .Hadi erkeklerin nefsi yok çok zayıflar iradesizler bilmem ne diye yıllardır eleştiriyoruz lanetler okuyoruz ben anlamıyorum kadınlara ne oluyor birde anne olan kadınları hiç anlamıyorum varsa bir problem ayrıl boşan aldatmak nedir ?
Kurban olduğum Allah direk sizin gibi insanları hedef alan bir virüs göndersede hepiniz yeryüzünden silinip gitseniz!
İşten ayril3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
İnsanın karakteriyle alakali sevgiyle degilSaçmalamayın kendinize gelin insan birini severken başka birinden hoşlanmaz benim eşim 4 yıl oldu öleli birine bakmayı bırak aklımdan bile geçirmedim eşinizi sevmiyorsunuz
Beklentim yok diyon ama gayette var... Elinde olmayan şey senin suçun değil. . Ama elinde olmayanı yaşamak elinde olan birsey ki bu da senin suçun. .3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
☺BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLURUM TEŞEKKÜRLER
Bircok cevap yazdim bazi yorumlara sira gelmedi maalesef. Bulmam lazim sorunu tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?