- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.133
- 133
konuyu kaynatmayıp hemen güzel bi yorum yapmak istiyorum :)Ben birazdan uçurulurum kesin zatenBanlanmayanlar safları sıklaştırsınlar anaciiiim, ortalığı boş bırakmayalım espriler konusunda
Önceki konularınıza baktım ve evliliğinizde aradığınızı bulamamışsınız,mutlu değilsiniz o yüzden başkalarına ilgi duymaya başlamışsınız gibi geldi bana,yani bugün patronunuza,yarın başkasına olabilir bu ilgi,yalnız kalmaktan korktuğunuz içinde boşanma kararı alamıyorsunuz.burdan benim gördüğüm eğer düzeltmeye çalışmazsanız evliliğiniz çıkmaza doğru gidiyor3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Aldatmak- aldatmamak kişinin kendisine olan saygısıyla alakalı.Ya adam sadık bi eşi hak etmio eski konulara bakinca. O adam gayet boynuzlanmayi hak edio. Ve cogu zaman da hayat bize hak ettiklerimizi yasatio.
Sevildiğini ilgi gördüğünü düşünen hangi kadin kocasindan baskasindan hoslanir? Sorunlu iliskisinden bir kacis yolu bulmuş işte kendince. Adama ne demeli seviosa ilgilensin gotunu donmeseydi. O da çıkarcı her türlü işi halloluo bu kadin sayesinde ondan kaybolan hislerini çaktırmadan bi kenarda duruo. Konussa kabullense rahatı bozulacak çünkü.
Ayol heyecan duydugu herif yanindayken seni beni ne etsin :))))Yalnız konu sahibi nerde yazdı kaçtı biz birbirimizi yiyoruz burda :)
Aslında belki de bizimle eğleniyor bu arkadaş yani maddi olarak kirası yüzünden işini kaybetme korkusu olan kadın yada erkek ev geçindirme derdindedir hangimiz heyecan yada değişiklik ararız ki böyle bir durumda anlamış değilim.Evet anlıyorum sizi ama kendi yaptığı yada yapacağı hataları sende yaparsın diyerek üstünden atıp vicdanını rahatlatan insanlara zere acıyamıyorum birde sadece burda okuduklarım değil çevremde çok yakınım iki kadın bunları yaptı bizzat şahit oldum ve biri akrabam olduğu halde iletişimi kestim .Hadi erkeklerin nefsi yok çok zayıflar iradesizler bilmem ne diye yıllardır eleştiriyoruz lanetler okuyoruz ben anlamıyorum kadınlara ne oluyor birde anne olan kadınları hiç anlamıyorum varsa bir problem ayrıl boşan aldatmak nedir ?
Bazıları da kendine pay çıkarmış. Ayy ben ne mükemmel ne harika biriyim demeler, bunlar yeryüzünden silinse bilmem neler. İş yeryüzünden silinmeye gelse, kimler kimler yaşıyor ohooo. Ama bu tarzın korkusu, gözü dışarda olan kocaları. Bunlar yeryüzünden silinse de kocamız bize kalsa diyorlar da yine kalmaz üzgünüm
Eleştirdiğiniz anlayışı benimseyen ama bekar olanlar da var yalnız, herkesin evli olduğunu nereden çıkardınız? Herkesin ağırlığını kendi hafifliğiniz ile ölçmeyiniz rica ederim, terazi dahi tartmaz, denk bile değiliz ki sizin gibi düşünenlerle
Bir de bu neyin mutluluğu, halay çeker moda girecek kadar? Kusura bakmayın ama onca yorum arasında en acizi bu olmuş, çok üzüldüm bu gocunma eğilimli durumunuza... Olay kocamı kapacaklardan daha derin bir mevzuu ama tabii bilemedim perspektifi bu kadar olan birine nasıl olacak da anlatacağız meramımızı? İki ayrı dilden konuşan yabancılar gibiyiz zira... Sizin anladığınız dilden anlatsak, o zamanda ban yeriz çünkü anlaşabilmemiz için sizin tarzınızla konuşma başlatmak lazım. O da hem vakit kaybı hem de seviyeyi malum mertebeye çeker... O yüzden çözüm bulamadım. Size bu coşku dolu halayınızda bol performans diliyorum.
Aslında belki de bizimle eğleniyor bu arkadaş yani maddi olarak kirası yüzünden işini kaybetme korkusu olan kadın yada erkek ev geçindirme derdindedir hangimiz heyecan yada değişiklik ararız ki böyle bir durumda anlamış değilim.
şimdi sen güldüm diye beni de azarlarsın. Ama güzel yazmışsın cevabını fazlasıyla aldı üye.
Bu üyenin cevabını okuyunca ablam ne relaksmıs dedim tam cevap yazacaktım sizin yazınızı okudum süper
Mahalleye dul kadın gelince eyvah kocamızı elimizden alacak diye taşlayanları gördüm çünkü burada. Konudaki yorumum da ortadadır, tasvip etmediğim de. Evet halay çekerim, neden biliyor musun? Çünkü bu zihniyet asla kazanamayacak. İstismarcıya, tecavüzcüye, caniye daha hoş bakan zihniyet asla kazanamayacak. El ele tutuşanları görüp laf söyleyen, ama çocuk istismarına tanık olup susan ( geçtiğimiz günlerde açılmış konudur, nerdeyse benden başka şikayet eden olmadı) zihniyet kazanmayacak.Eleştirdiğiniz anlayışı benimseyen ama bekar olanlar da var yalnız, herkesin evli olduğunu nereden çıkardınız? Herkesin ağırlığını kendi hafifliğiniz ile ölçmeyiniz rica ederim, terazi dahi tartmaz, denk bile değiliz ki sizin gibi düşünenlerle
Bir de bu neyin mutluluğu, halay çeker moda girecek kadar? Kusura bakmayın ama onca yorum arasında en acizi bu olmuş, çok üzüldüm bu gocunma eğilimli durumunuza... Olay kocamı kapacaklardan daha derin bir mevzuu ama tabii bilemedim perspektifi bu kadar olan birine nasıl olacak da anlatacağız meramımızı? İki ayrı dilden konuşan yabancılar gibiyiz zira... Sizin anladığınız dilden anlatsak, o zamanda ban yeriz çünkü anlaşabilmemiz için sizin tarzınızla konuşma başlatmak lazım. O da hem vakit kaybı hem de seviyeyi malum mertebeye çeker... O yüzden çözüm bulamadım. Size bu coşku dolu halayınızda bol performans diliyorum.
Konuyu tasvip etmedim. Aldatma konularına da karşıyım. Kesinlikle affedilmemesi gereken konu olarak görürüm. Forumlarda da tavrım ortadadır bu konulara. Benim tepkim, tecavüze, istismara ses çıkarmayıp bu konularda içinden canavar çıkanlar. Bunların kanını biliyorum. Dediğim gibi, geçenki istismar konusunda benden başka şikayet eden olmadı nerdeyse. Vakit ayırıp cevap vermek kabahat.şimdi sen güldüm diye beni de azarlarsın. Ama güzel yazmışsın cevabını fazlasıyla aldı üye.
Bu üyenin cevabını okuyunca ablam ne relaksmıs dedim tam cevap yazacaktım sizin yazınızı okudum süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?