Patronumu düsünmeden edemiyorum

Rica edicem ama eşinize söyler misiniz bir an önce sizi boşasın.

Bunu bi erkek yapsaydı kk kadınları "boşan" derken, bu kadın için "işi bırak" falan demiş. Kocanızın güvenini yıkmışsınız, lütfen eşinize söyleyin sizi boşasın.

Ben birazdan uçurulurum kesin zaten Banlanmayanlar safları sıklaştırsınlar anaciiiim, ortalığı boş bırakmayalım espriler konusunda
konuyu kaynatmayıp hemen güzel bi yorum yapmak istiyorum :)
bu tarz şeyleri hep erkeklermi yapacak?????

Kocamı seviyorum ama başkasına aşığım diye birşey yok !.

Kocana karşı herşey bitmiş arayış içindesin ama bu durumda dürüst olman gerekir ki git kocanla konuş boşanacaksan boşan kimi seversen sev.

Ama bu durumda kimsenin seni anlamasını bekleme.

Adam sana rahatlıkla öpücük yollayabiliyor demekki sen buna müsaade ediyorsun , yoksa patronum bana öpücük gönderecek bende evli olduğum halde uçuşa geçicem yok öyle bir dünya.
Herşeyden önce gururum vicdanım buna müsaade etmez.

Bugün sarhoşken öpücük atmasini hayal edersiniz,yarın yanlışlıkla elinize dokunduğunu,öbür gün sirtinizi sivazladigini...
Bu hissettikleriniz bir anda kesilmeyecek,artarak devam edecek biliyorsunuz değil mi ?

Hayranlık,beğenme,icinde kelebekler uçması falan, cinsel bir çekimi ister istemez getirecektir,getirmiş de zaten."Uzaktan aşığım" diye bir şey yok.İnsan aşık olduğu kişiyi arzular,yakın olmak ister,ten teması ister.Sarhoşken attığı öpücüğü bile hayal etmeniz bunun kanıtı.

Evliliginizden vazgecmek istemiyorsaniz yapmanız gereken o işten ayrılmak,hemde hemen.
Tek iş şansınız orası değildir eminim.

Eşini seven bir insan başkasına karşı böyle birşey hissediyor olamaz.
Başkasına karşı bu tarz duydular hisseden biri eşini seviyor olamaz.
Net.
Kendini de eşini de kandırma.

Adam niye nikahsız yaşıyormuş ki sevgilisi evli mi yoksa. .patron hiç evlilik yapmamış mi? Konu başlığı açan kişi çok çapkın bir bayan..tehlikeli bir durum..gazetelerde 3.sayfa haberi olmazsınız umarım bi gün

Önceki konularınıza baktım ve evliliğinizde aradığınızı bulamamışsınız,mutlu değilsiniz o yüzden başkalarına ilgi duymaya başlamışsınız gibi geldi bana,yani bugün patronunuza,yarın başkasına olabilir bu ilgi,yalnız kalmaktan korktuğunuz içinde boşanma kararı alamıyorsunuz.burdan benim gördüğüm eğer düzeltmeye çalışmazsanız evliliğiniz çıkmaza doğru gidiyor

Aldatmak- aldatmamak kişinin kendisine olan saygısıyla alakalı.

Aslında belki de bizimle eğleniyor bu arkadaş yani maddi olarak kirası yüzünden işini kaybetme korkusu olan kadın yada erkek ev geçindirme derdindedir hangimiz heyecan yada değişiklik ararız ki böyle bir durumda anlamış değilim.

Eleştirdiğiniz anlayışı benimseyen ama bekar olanlar da var yalnız, herkesin evli olduğunu nereden çıkardınız? Herkesin ağırlığını kendi hafifliğiniz ile ölçmeyiniz rica ederim, terazi dahi tartmaz, denk bile değiliz ki sizin gibi düşünenlerle

Bir de bu neyin mutluluğu, halay çeker moda girecek kadar? Kusura bakmayın ama onca yorum arasında en acizi bu olmuş, çok üzüldüm bu gocunma eğilimli durumunuza... Olay kocamı kapacaklardan daha derin bir mevzuu ama tabii bilemedim perspektifi bu kadar olan birine nasıl olacak da anlatacağız meramımızı? İki ayrı dilden konuşan yabancılar gibiyiz zira... Sizin anladığınız dilden anlatsak, o zamanda ban yeriz çünkü anlaşabilmemiz için sizin tarzınızla konuşma başlatmak lazım. O da hem vakit kaybı hem de seviyeyi malum mertebeye çeker... O yüzden çözüm bulamadım. Size bu coşku dolu halayınızda bol performans diliyorum.

şimdi sen güldüm diye beni de azarlarsın. Ama güzel yazmışsın cevabını fazlasıyla aldı üye.
Bu üyenin cevabını okuyunca ablam ne relaksmıs dedim tam cevap yazacaktım sizin yazınızı okudum süper

Benim arkadaşım tek başına yaşıyordu ailesi yardım da etmiyordu zaten lise mezunu olduğu için( ki şimdi üni. mezunları bile zor iş buluyor ) iş bulması çok zor oluyordu bildiğiniz aç açıkta kalıyordu işsizken .Kirasını ödeyemiyordu evine gittiğimde birgün hasta aç bilaç yatarken bulmuştum ve işe girdi evli adamla ilişki yaşadı işten atıldı aylar sonra zor bela iş buldu yine evli adamla ilişkiye girdi bin kere uyardım ilkinde de çok kızdım ama bırakmadım elini acıyordum çünkü ikinci kez aynı şeyi yapıp birde bana kendi evimde utanmadan çemkirince evimden kovdum hayatım da ilk defa böyle bir şey yaptım ama pişman değilim bana diyor ki sen beni kınıyorsun ya aynı şeyleri yaşıycaksın emin ol ben de ben senin gibi vicdansız değilim çok beklersin dedim çıldırdı bağırıp çağırdı bende direk evimden gidermisin lütfen bir daha da beni arama bitti konu sahibi de aynı tarz yazınca o gün geldi aklıma elimde değil

Yok estağfurullah bu arada ne azarı, haddime değil Sadece o kadar karşıt görüş bildilerenler var, ama yanlışımız ama doğrumuz var karşılıklık elbette, sonra o kadar insan arasından biri kalksın, o kadar karşılıklı ve değerli görüşü "şeftalin gibin kocamüü alacükler" seviyesine indirsin, benim işte orada dimağım duruyor. Bazen gerçekten konuşmamak en iyisi şu hayatta... Nasılsa anlamıyorlar ki

Çok sağolun bu arada güzel yorumunuz için de

Mahalleye dul kadın gelince eyvah kocamızı elimizden alacak diye taşlayanları gördüm çünkü burada. Konudaki yorumum da ortadadır, tasvip etmediğim de. Evet halay çekerim, neden biliyor musun? Çünkü bu zihniyet asla kazanamayacak. İstismarcıya, tecavüzcüye, caniye daha hoş bakan zihniyet asla kazanamayacak. El ele tutuşanları görüp laf söyleyen, ama çocuk istismarına tanık olup susan ( geçtiğimiz günlerde açılmış konudur, nerdeyse benden başka şikayet eden olmadı) zihniyet kazanmayacak.
Peygamberlerin öldürüldüğü, kız çocukların diri diri gömüldüğü ya da pazarlarda satıldığı dönemleri bu günlere yeğleyenler..
Benim konuya yaklaşımımı bilmeden de kendi kendini bir yerlere koymuş yine. Anlama problemi de mevcut. Muhatap olmak kabahat. Selametle...

Konuyu tasvip etmedim. Aldatma konularına da karşıyım. Kesinlikle affedilmemesi gereken konu olarak görürüm. Forumlarda da tavrım ortadadır bu konulara. Benim tepkim, tecavüze, istismara ses çıkarmayıp bu konularda içinden canavar çıkanlar. Bunların kanını biliyorum. Dediğim gibi, geçenki istismar konusunda benden başka şikayet eden olmadı nerdeyse. Vakit ayırıp cevap vermek kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…