Patronumu düsünmeden edemiyorum

Mutsuz bir evliligi ve ilgisiz agresif bir kocasi olan bir kadın.
Ben olsam durum buralara geldikten sonra bosanırım.

Aynen..
O kadar yorumdan bunu anlamış sevgili üye ve onun gibiler için acaba konuşmamak mi yoksa sırf böyleleri için yazmak o beyaz ışığı göstermek mi lazım.

Burda yine özgürlüğü, eşitliği başka yöne çekenler Aynı durum kendi erkek kardeşlerine, kendi erkek çocuklarına yapılsa nasıl karsilarlardı? Gelin hanım gitmiş patronuyla bakışmış,içinde kelebekler uçuşuyormuş.Ama beyini de seviyormuş peh peh peh..

Ne Erkeğe bu hareketler yakışıyor ne kadına. Edep diyince bazıları tuhaf bakıyor. Boşan boşan..
Böylelerinin kendilerine azıcık saygıları varsa bosansın.
Evlilikleri çıkar ilişkisine dönüşmesin.

Mutsuz bir evliligi ve ilgisiz agresif bir kocasi olan bir kadın.
Ben olsam durum buralara geldikten sonra bosanırım.
Tabiri Caizse Boşanmakta her baba yiğidin harcı değil ben çevremden de biliyorum ki kadın yada erkek kimi boşanırsam maddi açıdan zorlanıcam keyfim yerindediye boşanmıyor (parası cebime canı cehenneme) psikolojisin de kimi de şimdiye kadar edindiğim mal bölünecek ne gerek var diye boşanmıyor...

Sanırım çok farklı ve benim bilmediğim başka bir arka planı var konunun o halde? Yani o yorumu yapan üyeler ile sizin aranızda? Çünkü ben bu konu başlığı altında istismarcıya, caniye hoş bakan bir zihniyet göremedim açıkçası? Peygamberleri kız çocuklarını da göremedim... Yanlış konularda mıyız diye bir an tereddüt dahi ettim hatta yorumunuzu okuyunca. O kadar abesle iştigal geldi çünkü bir an yazdıklarınız. Sonra dedim herhalde bilmediğim farklı süreçler de var aranızda süregelen. (ki sizde başka konularda yaşadıklarınızı da referans olarak yazmışsınız) Öyle bir durum varsa haklısınız tabii bilemedim, başka anlam çıkarılmıyor yazdıklarınızdan zira çok karman çorman anlatmışsınız, muhtemelen sinirlendirmişler de sizi.

Selamet selami vermişsiniz, almamak olmaz, Allaha emanet olun, size de selametle.

Tamam fakat bu görüşünüzü buradaki yorumcular için genelleyip cevap vermişsiniz.İster istemez belki ayni kulvarda olduğunuź kisilerden bile tepki aldıniz.Sizin düşüncesizde ki insanlar kalender olur ön yargılı olmaz en azından ben öyle insanların içindeyim öyle biliyorum.
İnsanın iç ahlakı vardır konu sahibine o yönde tepki verenleri bile aynı kefeye koymuşsunuz.

Siz zannediyormusunuz patronunuz yıllarca eşim dediği kiz arkadaşın'dan ayrılacak? Onu unutturacak hiç mi başka bayan çıkmadı karşısına? Gerisini siz düşünün artık.Bu yüzden yuvanızı yıkacak kadar gözü kara olmayın lütfen.kolaylıklar dilerim size.

Bosanabilirim diye guvenip cocuk bile yapamiyorum yazmis onceki konularinda.

Bosanabilirim diye guvenip cocuk bile yapamiyorum yazmis onceki konularinda.
hıııııı enteresan yeni olduğum için çok vakıf değilim siteye. O zaman desenize bu hatun bizimle bayağı bir eğleniyor Umarım iyi eğlenmiştir bende salak salak umarım yanlış yapmaz diye kendi kendime klavyenin başında hayıflanıyorum.

Evet yeryüzünden silnmesi gereken çok insan,çok kötülük yaşıyor.O da Allah ın taktiri.Ama bence siz elma ile armutu karıştırmışsınız.
Şimdi son zamanlarda,her olay,her olumsuz şey de,tecavüzcüler şöyle böyle diye feci örneklerle kıyaslamalar yapılıyor.Toplumda daha kötü örnekler var diye,daha az kötü örnekler normalleşmez.
Kimse dört dörtlük değil.Şaşar beşer insanoğlu.Ama burada konu sahibine bir takım çözümler sunulmuş.Nihayetinde acı çekecek olan sensin denmiş.
Konu sahibi ısrarla savunma mekanizması kullanırsa,tabiki insanların tepki boyutları değişkenlik gösterebiliyor..

Gecicidir cnm...Esinle Aran kötüyse bu aralar hoslandigini düsünüyodursun ama degildir. Esinle arani düzelttigine unutursun zaten aklina bile gelmez cünkü mutlu bi kadinin akli baskasina kaymaz bana göre insallah tez zamanda esinle aran düzelir ve bi yanlis yapmaktan kurtulursun...

Kocanda senı ıse guvenerek gonderıyor yazık o adama. esınızı aldatma potansyelı bayagı yuksekmıs sızde. esınızde sızımı aldatıyor ne gıbı bı durum var aranızda esınzıden memnunmu degılsınız nedır? ayrıca onun sevgılsıınden sıze ne sevgılısınden karım yada sevglm dıye bahsetse sızı ne ılgılendırır. evlı barklı kadınsınız patronunuzunda bellıkı hıc ozel hayata saygısı yok laubalı bırı kı sıze sevglısınınden bahsedıyor duzgun bı patron özel hayatını calısanlarına nıye anlatsın gevsek bellıkı sızede opücük saçtıgına göre milletin içinde sizide kendısı gıbı gevek goruyor. tam uymussunuz.allah ıslah etsın. dogru yolu gostersın

Esin böyle bişey yapsa kim bilir ne yaparsın yazık etme yuvana işten çıktım bi xaman sonra geçecektir

kocası eve baksın ekmek alsın diye ağlayanı teskin etmeye çalışırız.kimiside aranıyor işte.patron seni beklıyor bence duygularınız karşılıklı.s

Neresinden tutarsan tut iki ucu ... Değnek misali ne denir ki
Patron anlamış olacak ki kaş göz atıyor...
Umarım eşiniz farkına varır da boşanır sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…