Mutsuz bir evliligi ve ilgisiz agresif bir kocasi olan bir kadın.Aslında belki de bizimle eğleniyor bu arkadaş yani maddi olarak kirası yüzünden işini kaybetme korkusu olan kadın yada erkek ev geçindirme derdindedir hangimiz heyecan yada değişiklik ararız ki böyle bir durumda anlamış değilim.
Yok estağfurullah bu arada ne azarı, haddime değil Sadece o kadar karşıt görüş bildilerenler var, ama yanlışımız ama doğrumuz var karşılıklık elbette, sonra o kadar insan arasından biri kalksın, o kadar karşılıklı ve değerli görüşü "şeftalin gibin kocamüü alacükler" seviyesine indirsin, benim işte orada dimağım duruyor. Bazen gerçekten konuşmamak en iyisi şu hayatta... Nasılsa anlamıyorlar ki
Çok sağolun bu arada güzel yorumunuz için de
Tabiri Caizse Boşanmakta her baba yiğidin harcı değil ben çevremden de biliyorum ki kadın yada erkek kimi boşanırsam maddi açıdan zorlanıcam keyfim yerindediye boşanmıyor (parası cebime canı cehenneme) psikolojisin de kimi de şimdiye kadar edindiğim mal bölünecek ne gerek var diye boşanmıyor...Mutsuz bir evliligi ve ilgisiz agresif bir kocasi olan bir kadın.
Ben olsam durum buralara geldikten sonra bosanırım.
Evet halay çekerim, neden biliyor musun? Çünkü bu zihniyet asla kazanamayacak. İstismarcıya, tecavüzcüye, caniye daha hoş bakan zihniyet asla kazanamayacak. El ele tutuşanları görüp laf söyleyen, ama çocuk istismarına tanık olup susan ( geçtiğimiz günlerde açılmış konudur, nerdeyse benden başka şikayet eden olmadı) zihniyet kazanmayacak.
Peygamberlerin öldürüldüğü, kız çocukların diri diri gömüldüğü ya da pazarlarda satıldığı dönemleri bu günlere yeğleyenler..
Benim konuya yaklaşımımı bilmeden de kendi kendini bir yerlere koymuş yine. Anlama problemi de mevcut. Muhatap olmak kabahat. Selametle...
Tamam fakat bu görüşünüzü buradaki yorumcular için genelleyip cevap vermişsiniz.İster istemez belki ayni kulvarda olduğunuź kisilerden bile tepki aldıniz.Sizin düşüncesizde ki insanlar kalender olur ön yargılı olmaz en azından ben öyle insanların içindeyim öyle biliyorum.Konuyu tasvip etmedim. Aldatma konularına da karşıyım. Kesinlikle affedilmemesi gereken konu olarak görürüm. Forumlarda da tavrım ortadadır bu konulara. Benim tepkim, tecavüze, istismara ses çıkarmayıp bu konularda içinden canavar çıkanlar. Bunların kanını biliyorum. Dediğim gibi, geçenki istismar konusunda benden başka şikayet eden olmadı nerdeyse. Vakit ayırıp cevap vermek kabahat.
Bosanabilirim diye guvenip cocuk bile yapamiyorum yazmis onceki konularinda.Tabiri Caizse Boşanmakta her baba yiğidin harcı değil ben çevremden de biliyorum ki kadın yada erkek kimi boşanırsam maddi açıdan zorlanıcam keyfim yerindediye boşanmıyor (parası cebime canı cehenneme) psikolojisin de kimi de şimdiye kadar edindiğim mal bölünecek ne gerek var diye boşanmıyor...
hıııııı enteresan yeni olduğum için çok vakıf değilim siteye. O zaman desenize bu hatun bizimle bayağı bir eğleniyorBosanabilirim diye guvenip cocuk bile yapamiyorum yazmis onceki konularinda.
Evet yeryüzünden silnmesi gereken çok insan,çok kötülük yaşıyor.O da Allah ın taktiri.Ama bence siz elma ile armutu karıştırmışsınız.Mahalleye dul kadın gelince eyvah kocamızı elimizden alacak diye taşlayanları gördüm çünkü burada. Konudaki yorumum da ortadadır, tasvip etmediğim de. Evet halay çekerim, neden biliyor musun? Çünkü bu zihniyet asla kazanamayacak. İstismarcıya, tecavüzcüye, caniye daha hoş bakan zihniyet asla kazanamayacak. El ele tutuşanları görüp laf söyleyen, ama çocuk istismarına tanık olup susan ( geçtiğimiz günlerde açılmış konudur, nerdeyse benden başka şikayet eden olmadı) zihniyet kazanmayacak.
Peygamberlerin öldürüldüğü, kız çocukların diri diri gömüldüğü ya da pazarlarda satıldığı dönemleri bu günlere yeğleyenler..
Benim konuya yaklaşımımı bilmeden de kendi kendini bir yerlere koymuş yine. Anlama problemi de mevcut. Muhatap olmak kabahat. Selametle...
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Konuya yorumları şimdiden tahmin edebiliyorum hazırlıklı ol
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?