Patronumu düsünmeden edemiyorum

patronunuza aşık oluyorsunuz insan bir çiçeği böceğide sevebilir, sevmeninde derecesi vardır demekki kocanıza aşık değilsiniz ve sizin için vazgeçilmez biri değilki bir bakış bir öpücük sizi bu kadar etkilemiş..
ya işi bırakın ya da kocanızı başka yolu yok

Allah akıl fikir versin utanç verici...

Su an ruhsal olarak bir bosluktasiniz eşinizle aranizda problemlerinizmi var bilmiyorum ama çok kötü bir durum bu
Bence işten çıkın işler daha sarpa sarmadan önemli olan sizinde istememeniz eğer bile isteye yapiyosaniz allah akıl fikir versin diyorum.
Bir kadının yuvasını yine bir kadın yıkar iğneyi önce kendinize batirin sonra çuvaldızı başkasına

sizin evliliğiniz önceki konularınızdan da anlaşıldığı gibi bitmiş zaten. İlgisizlik ,şiddet hepsi var. Şimdi de bu konunuz. Niye sürdürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Ne var sizi bağlayan bu evlilikte...Boşanın bitsin gitsin

Ilgisiz ve siddet gosteren bir es.... siz de uzaktan opucuk veren patronunuzla ilgi acliginizi giderdiginizi saniyorsunuz. Oysa patronunuz evli olmayip beraber yasadigi kadina karim diye dursun, sizin gibi kimbilir daha kimlere opucuk gonderiyordur.
Konu sahibi ve tum genc kizlarimiz,
Sevgi diye servis edilen iliskilere, gercekte tika basa hormonla dolu adamlara inanip kalbinizi altin tepside sunmayin!!!

Patronun öpücük atmasından sonrasını okumadım bile.iki evli insan birbirine öpücük atıyor....

Beni bu güzel havalar mahvetti,
böyle havada istifa ettim evkaftaki memuriyetimden.
tütüne böyle havada alıştım,
böyle havada aşık oldum;
eve ekmekle tuz götürmeyi böyle havalarda unuttum;
şiir yazma hastalığım hep böyle havalarda nüksetti;
beni bu güzel havalar mahvetti.

orhan veli kanik

Geldi bahar aylari,gevser gonul yaylari ...

Salla beni sevgilim,
Gönül salıncağında

Mart(!) kapıdan baktırır,
Kazma kürek yaktırır

Alp er tunga öldi mü
İsız ajun kaldı mu
Ödlek öçin aldı mu
Emdi yürek yırtılur

Her seyi gectim burda insanlarla dalga geçmeye calisman cok acinasi. Alkis mi tutacakti insanlar? Isine yarayan yorumu alirsin gerisini okur gecersin.

Bu arada mesai bittiiii... Birazdan servisi, konu sahibini de eve bırakınca... Burası şenlenir... meraklardayız değil mi Hazır mıyız

Öncelikle birini sevip sevmediğini anlayabilmen lazım .. Bu yazdıklarına bakılırsa eşini sevmiyorsun .. Eşini seven insan etrafındakilere bakmaz ... Sevmiş olsan bi erkeğin sana öpücük atması hoşuna gitmez daha sayıcak bi sürü var .. İşin sonu pek de iyi görülmüyor..

Bence bunlar duygu olarak normal.Ama siz evlisiniz ve kendinize hakim olmak zorundasınız.

Kafası Güzelken öpücük atmasını belirtmenizin sebebi aslında o da benden hoşlanıyor ama bir ilişkisi var diye kendini bastırıyor, kafası güzelkende kendine hakim olamayıp bana öpücük attı diye mi düşünmeniz? Bence siz çözüm aramaya değil ayıbınıza kılıf uydurmaya gelmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…