Patronumu düsünmeden edemiyorum

Kınamıyorum çünkü bugün sana yarın bana. Kendinizi toplayın. Işinize odaklanın. Yapmayın. Sonu kötü bu işin. Yuva yıkmaya değmez. Olmazsa işten ayrılın.

Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
peki kim ne yazsa çözüm değil anlaşılan peki sizin çözümünüz ne...
Bakın nasıl bir ateşin içindesiniz farkında mısınız...
Bu adam sizin gibi kaç kişiye öpücük atıyordur...
Kendinizi özel hissetmeyin silkeleyin kendinizi patronunuz diye üstün görüyorsun sanırım ve ilgi duyduğunu sanıyorsun bence dışarıda her hangi biri olsaydı yine ilgi duyarmıydın merak ediyorum...

Benimde 2014 te başlamış ve 2017 de evlilik ile devam eden bi birlikteligim var. Ve bırakın birinden etkilenmeyi, birine erkek gözü ile görmüyorum bile. Şimdi birini sevmek ayrı birine aşık olmak ayrı. Siz kocanızı seviyor olabilirsin ama aşık kesinlikle değilsin. Ben simdiki eşim ile tanışana kadar bu farkı anlamamıştım sende anlamıyorsun. Ben hala heyecanlanıyorum. Sizin ilişkinizde bir sıkıntı var bi daha düşünün derim...

Libidonuzla değil beyninizle hareket etmenizi tavsiye ederim.

Eşiniz için ne kadar kötü bir durum.... O sizi düşünerek eve geliyor siz başka bir erkeği....

O değil de eşinizle ilgili bir sürü konunuz var. Bu evliliği devam ettirme ısrarı neden?

Bu konudan rahatsızlık duyup gerçekten vicdan yapan insan o iş yerinden açlıktan ölceğini bilse çıkardı.Sizde çok rahatsız değilsiniz bence...

Konu sahibi siz de aklınızı başınıza toplayın. Koskoca kadınsınız ergenler gibi ondan etkilendim bana öpücük attı gibi laflar yakışmıyor. Madem böyle bir durum var bir kere neden adamla içkili bir mekana yemeğe gidiyorsunuz. İstediği kadar iş yemeği olsun. Gitmeyiverin. Ha adam öpücük attı neden haddini bildirmiyorsunuz? Siz de bildiğiniz istemem yan cebime koy yapıyorsunuz. Kocanız aynısını yapsa, işyerindeki kadın ona öpücük atsa, o kadınlar etkilenip sürekli aklından çıkartmayaıp düşünse siz ne hissederdiniz?

Ay bide kocamı seviyorum diyor pardon kocanızı nasıl seviyorsunuz bir çiçeği bı böceği sever gibi mı hey allahım ya

Bence sizin o adama karşı birşeyler hissediyor oluşunuzun tek nedeni o adamın "patron" oluşu... Yani sadece statüsünden dolayı ona karşı birşeyler hissediyor sanıyorsunuz kendinizi... Maddi sıkıntınız da bunun etkeni tabiiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…