- 29 Ağustos 2014
- 5.706
- 18.072
- 448
- 33
Kendime inanamıyorum, öpücuklu aldatmali konuyu kacirmisim.
Peki sey oldu mu,
Kinadiginiz basiniza gelmeden olmezsiniz falan dedi mi konu sahibi asdfgh
peki kim ne yazsa çözüm değil anlaşılan peki sizin çözümünüz ne...Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
Benimde 2014 te başlamış ve 2017 de evlilik ile devam eden bi birlikteligim var. Ve bırakın birinden etkilenmeyi, birine erkek gözü ile görmüyorum bile. Şimdi birini sevmek ayrı birine aşık olmak ayrı. Siz kocanızı seviyor olabilirsin ama aşık kesinlikle değilsin. Ben simdiki eşim ile tanışana kadar bu farkı anlamamıştım sende anlamıyorsun. Ben hala heyecanlanıyorum. Sizin ilişkinizde bir sıkıntı var bi daha düşünün derim...3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Allah rahmet eylesin canım.. Çok üzüldüm..Saçmalamayın kendinize gelin insan birini severken başka birinden hoşlanmaz benim eşim 4 yıl oldu öleli birine bakmayı bırak aklımdan bile geçirmedim eşinizi sevmiyorsunuz
Benim icin çıta bu ifade, o da soylendiyse isler yeteri kadar cigrindan cikmis demektir
Dedi dedi,başkaları da dedi,kınamıyoss o yüssden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?