Patronumu düsünmeden edemiyorum

Evli olman haricinde

Bir kere de ofisboydan, kuryeden, çaycıdan hoşlanın be...

Dimi ama
Mantık şu galiba, zenginsen patronsan cebinden paralar fışkırırken önüne gelene sarkıyorsan çılgın playboy derler, ama fakir çaycı gariban isen sapık derler :) )

1- ya esinden bosan patronla sevgili ol. 2- ya da isinden ayril esinle hayatina devam et. Ikisi bir arada ahlaksizliktan baska bir sey degil. esine de yazik

Son durum nedir ? Patronu öpücük atmaya devam edıyormuymuş ?
Patronu bide nikahsız birine karım diyordu ya başlık sahibi ile medeni hal şartlarını psikolojik olarak esıtlemıs galiba

Patron olsun, cayci olsun evli kadina sarkan net serefsizdir
Arttırıyorum ve diyorumki, vallahi evli kadına sarkan mahluku ve o mahluka yüz veren evli kadını insan olarak dahi görmüyorum. Bu yüzden insan olmayanda doğal olarak şerefde aramıyorum.

Allah'ın sana geliyorum yorumları baştan aşağı atlamadan okudum
Konu sahibine gülen mi dersin dalgaya alan mi dersin yorumlara gel
Kim şu hayatta dört dörtlük eminim ki bazı çocuksu yorumları yazanlar sütten çıkmış ak kaşık değil
Kadın derdini açmış yazılanlara bak
Çok yazıkkk

Şiddet
sevgisizlik
Ilgisizlik
Mutsuzluk vs vs bu tarz sorunlar malesef ki konu sahibini yada bi başka kadını böyle bi kötü olaya sürüklemiş olabilir belki bilemiyorum
bunların hiç biri mazeret olamaz olmamalı da
Kişi evli olmasa dahi eşinden önce kendine yapmamalı yakıştırmamali
Yada eşinin yerine kendini koymalı güven sarsmamalı
Gerçekten çok üzücü böyle olaylar

Kafa karışıklığı, hatalar ve çelişkiler insanlar içindir. Sadece doğru mesajı alabilmek önemlidir. Bu durumun size anlatmaya çalıştığı şey, evliliğinizde yolunda gitmeyen durumlar olduğudur. Bu noktada evliliğinizi değerlendirmek, yapılabilecek iyileştirmeleri düşünmeniz lazım. Birine aşık olmak, heyecan duymak bunlar emek vermeden rahatça kendiliğinden gelişen duygular olduğu için cezbedicidir. Öte yandan azalmış ve yıpranmış duyguları yükseltmek biraz çaba gerektirir. Bu nedenle insana hiçbir şey düzelmezmiş gibi gelir. Fakat kesinlikle öyle değil. Eğer temelinden sarsılmış bir şeyler yoksa halletmek mümkündür.

O nasıl bir patronsa çalışanına öpücük atıyor :S
Alkollü olması bu terbiyesizliğini makul göstermez.
Ayrıca uzun süreli ilişkisi var, nikahsız olmasına rağmen kadına karım diyor.
Farzedelim bekarsınız. Cidden bu kadar kaypak bir herifle yola çıkar mıydınız? Ben çıkmam.

Aklınızı başınıza toplayın. İstifa edin başka iş bulun. İşin sonu yatakta bitecek yoksa.

Samimiyetle alakasi yok hemen umutlanma. Yasin küçüktür diye dedim :) konusmalarina bakilirsa 25 yoksundur.

Arada ilişki yoksa patron ne cesaret öpücük atıyor 30 kişilik yemekte ya bizde çok yemeklere gittik ama daha birbirine öpücük atan çıkmadı

Sevgili A Avid Sonu başından görünen yanlış bir durum. Evliliğinden mutsuzsun galiba yada aranız da sogukluk falanvar. Ama evlilik kurumuna saygısızlık etme duygularımı açığa vurma asla.Eşinle varsa sorunlarını çöz ona karşı daha yakınlaş, En önemli şey sadakat, en iyi en kötü zamanda eşlerimiz yanımızda, bir bardak su verenimiz de onlar olacak muhtemelen..
Ayrıca aşk biyolojik ve geçicidir.Bu zaten zamanla sönecek, eminim ki ...

Patronun öpücük atmasi. Korkunç ozguvenli bir adam! tüm kadınlar bana tav mantığında, yoksa kim kime öpücük atabilme cesaretini gösterir ki. Dikkat et derim sadece, bir de evlisin o konuya girmiyorum bile!

Ben cok garip bakmadim size cunku ozel sektorde ve kurumsal hayatta calisan biri olarak sizin yasadiginiz gibi o kadar olaya sahit oldum ki..eslerini sevmelerine, cok mutluyuz demelerine ragmen karsi cinsle flortlesen bircok insan var maalesef..duygusal bosluklarina veriyorum ben..kendi esimin yapmayacagina ya da sagimdaki, solumdakinin ya da benim yapmayacagima kim emin olabilir ki..kimseyi kinamayalim ama ben boyle birsey hissetsem kendimde o isten ayrilirim.cunku sonu genelde rezillik olarak bitiyor bu olaylarin...siz suanda esinizi kandiriyor ve aldatiyorsunuz.beyninizde baska biriĺ var surekli dusundugunuz...bence duygularinizi ve mantiginizi gozden gecirin ve krar verin sizn orda olmaniz bircok seyi ve kisiyi yipraticak cunku

Arada ilişki yoksa patron ne cesaret öpücük atıyor 30 kişilik yemekte ya bizde çok yemeklere gittik ama daha birbirine öpücük atan çıkmadı

samantha bakın herkes böyle anlamış, siz otoparkta olduğunu nerede yakaladınız, biz bir şey mi kaçırdık

Eşini aldattığını söylediğiniz kısma kesinlikle katılıyorum, zira aldatmak sadece fiziksel değildir. Ki zaten fiziksel olmuş yada kalben düşünce ile vs olmuş zerre farkda etmez, aldatmak aldatmaktır bu kadar net.
Siz bakmayın bu sevgi pıtırcığı canım cicim yorumlarınada. Eğer konu sahibi konuyu *kocam patronundan etkileniyor, patronu buna öpücük atmış ve buda kocamın hoşuna gitmiş bu öpücüğün hayali ile yaşıyormuş* şeklinde açsaydı burada o kocanın kafa derisi kör bıçakla yüzülür üstünede tuz basılırdı. Kocandan yüz bulmasa nasıl öpücük atarlar yorumları havada uçuşurdu. Ama tabi bunu yapan hemcins olunca herkes bir anlayış peşinde polyanna modunda.
Ve çok kişi yapıyor diye bunu olağan görmeye başlamak çok daha tehlikeli çünkü olay bireysellikten toplumsallığa evrilirki Allah muhafaza. Bu yüzden bunları ne kadar sık görürsek görelim asla kabullenmememiz ve tiksinmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…