Gençler derken siz 75+ yaşındasınız sanırım teyzecim. Teyzecim şimdi biz ister istemez konu sahibinin ilk beyanını dikkate alıp cevap verdik, orada da 30 kişilik bir yemekte oldukları yazıyor. Dolayısı ile sonradan farklı bir detay verilmediyse (ki tüm konuyu o kadar dikkatli takip edemeyiz) ilk beyan esastır. Verildi ise siz de alıntı yapabilirseniz aydınlanalım. Bir de otoparkta göz kırpmalar serbest mi? Gençleri (!) madem güzel (!) yollara sevk edeceğiz bu ulvi amaçta sizin değerli desteklerinizi rica ediyoruz. Yeter ki öfkeli, fevri olmasınlar, onun yerine geniş, esnek ve rahat olsunlar. Yuvalardan kolayca vazgeçelim, akıllarımız bulansın, ama yeter ki öfkeli ve fevri olmasınlar, mazallah. :)
Aldatmak- aldatmamak kişinin kendisine olan saygısıyla alakalı.
Ay nasi guzel kinayeli yaziosun oyle mest oldumal çok bilmiş sayfa 11de elestircem diye eksik okuyosunuz hep:
"Yaptigi hareketi kapinin önünde yapti ben o arada telefonla konusmak icin disari cikmistim oda arkamdan gelip arabasina gidiyordu. Hangi durumda yaptiginin bi önemi yok benim icin ama yazdiginiz gibi olmadigini belirtmek istedim."
Dedigi gibi onemi yok da zirt pirt 30 kişinin önünde yapmaya nasi cesaret buluyo denildigi icin önem kazaniyor.
Hayat deneyimi ve mantikli konusma yetisi icin 70 yaşında olmak gerekmiyor. Azcik kafaniz işlesin ceneniz degil. Tipik Türk kadinlari.
Ayrica sana göre ne var? Kabul et hoşuna gidiyor atismak zilli seni :)
Kocasından korkan aldatmaz korkmayan mı aldatır diyorsunuz yani?Bence karşısındakine duydugu korkuyla alakali. Oscar wilde in dedigi gibi "gencken aldatmamak istersin yapamazsin. Yaslaninca aldatmak istersin firsatin olmaz yapamazsin." hayat cogu zaman mutlak bi pismanliktir. Kendine saygisi olan nettir. Yaptiginin arkasinda durur sadece.
Konuyu okudum, yorumlarin da belki ucte ikisini..
Ben gercekten anlamıyorum kizlar ya.. Burasi kadinlar kulubu degil mi? Kadinlarin kadina sahip ciktigi site? Cunku bize bizden başkası sahip cikmiyor. Yeri geliyor babamiz, yeri geliyor abimiz, kocamiz.. Sonunda bi basimiza kaliyor muyuz gerektiginde cocugumuzla bi basimiza?
Buraya bu ve benzeri baslik acan hanimlar zaten yaptigi yanlisin farkinda. Ben bi b.k yolundayim kizlar bana yardim edin diye bagiriyor. Sebep herneyse ya sallasaniza! Yardim istiyor yardim... Etmeyecek miyiz? Insanoglu kinadigini yasamadan ölmezmiş. Senin basina geldiginde de bu tepkileri duymak ister miydin bilmiyorum..
Neden bukadar yikici yorum yapiyoruz hanimlar ya? Karsimizda akil almak isteyen bi kadin var. Bugun onca dayagi yiyip, aldatilan, hor görülen kadin evinde yine susup kocasini bekliyor. Konu sahibi belki bukadarini yasamadi ama belli ki evliliğinin bi yerinde belki kendisinin bile farkedemedigi biyerde catirdama olmus ki bunlari hissetmis. Simdi biz onu ayiplayamakla mi vakit gecirelim yoksa cozumu bulup ona dogruyu gostermekle mi? Hangisinde sizce biz bu arkadasimizi kurtabiliriz?
Hadi itiraf edelim.. Herkes evliliginin bikac yilindan sonra o ilk heyecani kaybedip biseyleri rutine bindiriyor. Bu arkadasimiz da bi anlik boslukla bekarlık zamani hissettigi heyecanı ozlemis olamaz mi? Belki de onu bu cezbetmistir ha? Gecicidir, yanlistir ama insani bi duygudur.
Ayiplamayalim.. Hor gormeyelim.
Elestirmek icin degil yardimci olmak icin buradayiz kizlar. Kimse birbirini tanimasa da biz burada yol arkadasiyiz ..
Kimseyi kinamama gibi bir huyum var ve bundan cok memnunum. Sadece sana eger isten cikmazsan olacaklari soyleyeyim. Bu adam kafani karistiracak. Gunden gune bu iliski derinlesecek. Sen icinden cikamayacaksin. Devamini yazmayayim. Ama isin cok zorr arkadasim.3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Sana sadık seni seven bir eşle bu aklındaki sacma düşüncelerle nasıl birlikte oluyorsun cok merak ediyorum hiç mi kendini kötü hissetmiyorsun3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Bunca yıllık iş hayatım var böyle içip uzaktan öpücük atan patron hiç görmedim sizin kadar tuhaf bir patronunuz var3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?