Patronumu düsünmeden edemiyorum

Konu sahibinin sadakatsizliğini eleştirirken aralarda dalga geçeceğiz, güya espri yapacağız diye aşırı seviyesizce ve terbiye sınırlarını aşan yorumlar gördüm. Hoş değil. Eleştirebilirsiniz ama bu kadarına da hakkınız yok. Sadece partnerinizi aldatmıyor olmanız sizi konu sahibinden daha iyi bir insan yapmıyor.

bu eylem doğru mudur,benim için değildir. fakat bu eylemin acımasızca eleştirilmesi de doğru değildir. eşinize karşı özellikle ortada bir çocuk yoksa,sevginizi sadaakatinizi sorgulayın. sonrasında vicdanınızı sorgulayın. lütfen. size yapılması kalbinizi ne denli kırardı düşünün. bunun ilerisi güzel gözükmüyor .eğer ki eşinize karşı duygularınızın olduğu kanısına varırsanız,anlık bi duygu değişimi yaşamışım diyip,pişman olup o işten çıkın. ama eşinize karşı duygularınız bitmişse, o işten çıksanız bıle bu durum başka bir şekilde kapınızı çalacaktır. bu yüzden evliliğinizi kırmadan etmeden, aldatma gibi yakışıkalmaz olaylar olmadan sonlandırma düşüncesini ele alın.

Ay nasi guzel kinayeli yaziosun oyle mest oldum al çok bilmiş sayfa 11de elestircem diye eksik okuyosunuz hep:

"Yaptigi hareketi kapinin önünde yapti ben o arada telefonla konusmak icin disari cikmistim oda arkamdan gelip arabasina gidiyordu. Hangi durumda yaptiginin bi önemi yok benim icin ama yazdiginiz gibi olmadigini belirtmek istedim."

Dedigi gibi onemi yok da zirt pirt 30 kişinin önünde yapmaya nasi cesaret buluyo denildigi icin önem kazaniyor.

Hayat deneyimi ve mantikli konusma yetisi icin 70 yaşında olmak gerekmiyor. Azcik kafaniz işlesin ceneniz degil. Tipik Türk kadinlari.

Ayrica sana göre ne var? Kabul et hoşuna gidiyor atismak zilli seni :)

Aldatmak- aldatmamak kişinin kendisine olan saygısıyla alakalı.

Bence karşısındakine duydugu korkuyla alakali. Oscar wilde in dedigi gibi "gencken aldatmamak istersin yapamazsin. Yaslaninca aldatmak istersin firsatin olmaz yapamazsin." hayat cogu zaman mutlak bi pismanliktir. Kendine saygisi olan nettir. Yaptiginin arkasinda durur sadece.

Bu konuyu buraya linç olmak için mi açtınız?
Gözünüz açılsın ,yüzünüze çarpan gerçekleri birçok kişi size söyleyince ,kendinize gelmek için mi?
Yoksa sizi onaylayanların olduğunu bilip yaptığınıza devam etmek için destek almak için mi?

Hayatta büyük konuşmayacaksın!!!
Kimin başına ne gelir bilinmez.
Ama bu durumu yaşıyorsam ve hislerimin kaydığını hissediyorsam ,eşimi deli gibi de sevsem derhal boşarım.
Erkekleri suçlarken bu konularda ,kendimiz bu yanılgıya düşmeyelim.
Çok çirkin görünüyor dışardan.
Umarım buradaki yazıları okuyup,eşinize bağlanırsınız demiyorum.
İNŞAALLAH AYRILIRSINIZ BİR AN EVVEL.
Çünkü sizin evliliğiniz bitmiş artık.

Neyse, yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsınız ki... Ne desem boş... Bence siz atışmak istiyorsunuz ama o ben değilim maalesef, başka kapıya.

Kocasından korkan aldatmaz korkmayan mı aldatır diyorsunuz yani?
Yakalanırsa öldürülceğini bile bile aldatan insanlar var
Ölümden kim korkmaz.

Konuyu okudum, yorumlarin da belki ucte ikisini..

Ben gercekten anlamıyorum kizlar ya.. Burasi kadinlar kulubu degil mi? Kadinlarin kadina sahip ciktigi site? Cunku bize bizden başkası sahip cikmiyor. Yeri geliyor babamiz, yeri geliyor abimiz, kocamiz.. Sonunda bi basimiza kaliyor muyuz gerektiginde cocugumuzla bi basimiza?

Buraya bu ve benzeri baslik acan hanimlar zaten yaptigi yanlisin farkinda. Ben bi b.k yolundayim kizlar bana yardim edin diye bagiriyor. Sebep herneyse ya sallasaniza! Yardim istiyor yardim... Etmeyecek miyiz? Insanoglu kinadigini yasamadan ölmezmiş. Senin basina geldiginde de bu tepkileri duymak ister miydin bilmiyorum..

Neden bukadar yikici yorum yapiyoruz hanimlar ya? Karsimizda akil almak isteyen bi kadin var. Bugun onca dayagi yiyip, aldatilan, hor görülen kadin evinde yine susup kocasini bekliyor. Konu sahibi belki bukadarini yasamadi ama belli ki evliliğinin bi yerinde belki kendisinin bile farkedemedigi biyerde catirdama olmus ki bunlari hissetmis. Simdi biz onu ayiplayamakla mi vakit gecirelim yoksa cozumu bulup ona dogruyu gostermekle mi? Hangisinde sizce biz bu arkadasimizi kurtabiliriz?

Hadi itiraf edelim.. Herkes evliliginin bikac yilindan sonra o ilk heyecani kaybedip biseyleri rutine bindiriyor. Bu arkadasimiz da bi anlik boslukla bekarlık zamani hissettigi heyecanı ozlemis olamaz mi? Belki de onu bu cezbetmistir ha? Gecicidir, yanlistir ama insani bi duygudur.

Ayiplamayalim.. Hor gormeyelim.

Elestirmek icin degil yardimci olmak icin buradayiz kizlar. Kimse birbirini tanimasa da biz burada yol arkadasiyiz ..

Bunu normellistirmek çok berbat fikir, çünkü eslerimiz var, onlar da isterse bunu. Biz kadınlar vs geçin. Burda konu dayak yiyen kadınlar vs de değil. Benim bir üstteki mesajim gibi net olun. Ezik ezik mızmızlanırsa kadın, toplumdada ezik görünür. Iyi geceler

Tüm sayfaları okumadım fakat Şimdi biz işimize gelince kadın yardım istiyor diyoruz ya, yol gösterelim diyoruz ya.. Tersi olsa idi yani konu sahibinin eşi aynı şeyleri yapsa idi tepkimiz ne olurdu..? Adam eşini aldatmaya meyilli ise vr başka kadınların ilgisi hoşuna gidiyor ise tüüüü pis kaka ama kadın yapınca azcık ılımlı olun.? Neden? Farkı ne? Bence iki durum da iğrenç.. Sdam öpücük atmış hoşuna gitmiş.. Kelebekler uçuşuyormuş... Ama kocasını da seviyormuşşşş... Onu benim külahıma anlatacak.. Kusura bakmasın kimse.. Aldatan her kim olursa olsun duruşum belli... Sadece beden olarak aldatma olmaz.. Bunun uzaktan atılan öpücüğe sevinmesi var. Göz kırpmaya sevinmesi vaaar... Onu hayal etnrsi vaaar... Adam gel dese gidesi vaaaar.. Var da var... Allah ıslah etmiyor bu insanoğlunu... İflah olunmuyor... Her gün, her saat şurda bir aldatılma konusu açılıyor.. Hiç mi utanmazsınız eşinizle aynı yatakta uyurken patronunuzu düşünmekten... Keşke kocanız şurayı okusa da yüzünüze okkalı bir tükürük atıp sizi oracıkta bırakıp gidiverse hayatınızdan..

İnsanın başına her şey gelebilir, duygusal bir boşluk anında hissetmişsinizdir ya da ilgi hoşunuza gitmiştir. Bence burada mühim olan bu duyguyla nasıl başa çıkacağınız. Daha fazla ileri giderseniz ve patronunuzla yakınlığı sürdürürseniz korkarım ki eşinize sadakatsizlik etmiş olacaksınız. Hatta öpücük atmasına da tepki göstermeliymişsiniz. İlla ki tensel bir şey olmasına gerek yok; hoşunuza giden ilgiyi devam ettirmesine izin vermeniz de bir nevi böyle. Eşinize patronunuzun biraz fazla samimi davrandığını söyleyip işten ayrılsanız ve iletişimi tamamen koparsanız iyi olur bence. Maddi açıdan zora düşme tehlikesi olsa da eşiniz eminim o öpücük olayını bilse işi bırakmanızı tercih eder.

Tabii empati yapmanız da gerekiyor. Eşiniz şu an bu durumda olsa mesela, ne yapmasını beklersiniz? Kendinizi onun yerine koyun.

Kimseyi kinamama gibi bir huyum var ve bundan cok memnunum. Sadece sana eger isten cikmazsan olacaklari soyleyeyim. Bu adam kafani karistiracak. Gunden gune bu iliski derinlesecek. Sen icinden cikamayacaksin. Devamini yazmayayim. Ama isin cok zorr arkadasim.

Sana sadık seni seven bir eşle bu aklındaki sacma düşüncelerle nasıl birlikte oluyorsun cok merak ediyorum hiç mi kendini kötü hissetmiyorsun

Eşinle aranda duygusal bir boşluk olmuş ve bunu başkalarına yönelerek doldurmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla ama bunu yapmam o patronun olacak kişi düzgün biri olsaydı evli olduğunu bile bile sana kur yapıp seni uçuruma itmezdi kendine gel aklını başına topla bir anlık hevesler için hayatını mahvetme sonra çok pişman olursun eşini aileni kaybetmeye değmez inan bir abla nasihatı benden

Mesajımı okur musun bilmiyorum konu sahibi ama inş okursun.
Erkekler yedisinden yetmişine evlisinden bekarına uçkur peşindedir. Ölene kadar böyledirler.
Erkek sadece dini ve resmi nikahlı evindeki karısına saygı duyar. onu kimle aldatırsa aldatsın bu sadece cinsellik içindir. aşık olmadan ne seninle evlenir ne de karısını boşar. bir erkek sana cinsel yaklaşım yapıyorsa sana aşık değildir. seninkisi uçkursal bir durum. ciddi düşünse gelipte sana öpücük atmaz gelir dizin üstüne çöker evlenme teklifi yapar sana.

aldatma konusuna gelince hayatın ve seçimlerin beni ilgilendirmez. ama benim gördüğüm kadarıyla patron seni yatak arkadaşı olarak istiyor. sakın ben bunu kendime aşık ederim deme seni başta nasıl görürse o ilişki hep öyle gider. yatak arkadaşı olmak istersende yaşamak istersen de bu da senin hayatın seçimin ama ben bunu kaldıramam üzülürüm dersen daha sağlıklı ilişkiler de yapabilirsin işinden ayrılıp eşinden ayrılıp.

birde dikkatli ol eşin baban ya da varsa erkek kardeşlerin bu yazını okur ya da duyarsa cinayete bile gidebilirsin. böyle her gün çok insan ölüyor.

Yani bu durumda patronunuz da uzun yıllardır süren ilişkisine, kendisinden karım diye bahsettiği kişiye pek sadık görünmüyor..

Bunca yıllık iş hayatım var böyle içip uzaktan öpücük atan patron hiç görmedim sizin kadar tuhaf bir patronunuz var

Doğru/yanlış demiyorum, duygu karışıklığını da her zaman anlamaya çalışan bir insan oldum çünkü bu zamana kadar.
Bu hayatı doğru bir yolda yaşamak ne kadar olağansa,eğri büğrü yola sapmak da bir o kadar olağan. Yani insanız başımıza gelebilir diyorum.
Çözümü ise bence, kaybedeceklerinizi bir düşünün. Yani eşinize yanlış yaptığınızın farkındasınız ki buraya bu konuyu açmışsınız. Bence işten izin alıp birkaç gün işe gitmeyin, tek başınıza kalın biraz kendinizi sorgulayın. Eşinizi seviyorsanız geri döndüğünüzde onunla daha çok zaman geçirin, aksi halde işten ayrılsanız bile bir başkası yine sizin ilginizi çekebilir.
Ha, derseniz eşimi sevmiyorum o zaman oturup güzelce konuşarak evliliğinizi bitirin. Karşınızda ki insana ayıptan ziyade yiten iki hayat,daha samimi yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…