Kocasından korkan aldatmaz korkmayan mı aldatır diyorsunuz yani?
Yakalanırsa öldürülceğini bile bile aldatan insanlar var
Ölümden kim korkmaz.
Cok merak etdim sonuc ne?ise devammitamammi?3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Yanlış olan evli kişilerin erkek ve kadin dip dibe yan yana calismasi.bu şartlar altinda herkes herkesten etkilenir.insanız sonuçta.başka bayanlar yokmu ayni ortamda calisan.onlarla vakit gecirin patronla degil3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Yani yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım yan yana olunca noluyor?Yanlış olan evli kişilerin erkek ve kadin dip dibe yan yana calismasi.bu şartlar altinda herkes herkesten etkilenir.insanız sonuçta.başka bayanlar yokmu ayni ortamda calisan.onlarla vakit gecirin patronla degil
+100000 geçen aylarda böyle bir konu da beni taşlamışlardı sizin gibi düşündüğüm için ama çooook haklısınız. Yapan kişi erkek olsaydı burda linç edilmişti.Tüm sayfaları okumadım fakat Şimdi biz işimize gelince kadın yardım istiyor diyoruz ya, yol gösterelim diyoruz ya.. Tersi olsa idi yani konu sahibinin eşi aynı şeyleri yapsa idi tepkimiz ne olurdu..? Adam eşini aldatmaya meyilli ise vr başka kadınların ilgisi hoşuna gidiyor ise tüüüü pis kaka ama kadın yapınca azcık ılımlı olun.? Neden? Farkı ne? Bence iki durum da iğrenç.. Sdam öpücük atmış hoşuna gitmiş.. Kelebekler uçuşuyormuş... Ama kocasını da seviyormuşşşş... Onu benim külahıma anlatacak.. Kusura bakmasın kimse.. Aldatan her kim olursa olsun duruşum belli... Sadece beden olarak aldatma olmaz.. Bunun uzaktan atılan öpücüğe sevinmesi var. Göz kırpmaya sevinmesi vaaar... Onu hayal etnrsi vaaar... Adam gel dese gidesi vaaaar.. Var da var... Allah ıslah etmiyor bu insanoğlunu... İflah olunmuyor... Her gün, her saat şurda bir aldatılma konusu açılıyor.. Hiç mi utanmazsınız eşinizle aynı yatakta uyurken patronunuzu düşünmekten... Keşke kocanız şurayı okusa da yüzünüze okkalı bir tükürük atıp sizi oracıkta bırakıp gidiverse hayatınızdan..
Böyle etkilenme oluyor işte.adamda biraz karizmatikseYani yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım yan yana olunca noluyor?
Otobuste millet yanyana oturuyor herkez birbirine aşık mı oluyor yoooo çok merak ediyorum kocasının yanında o adami dusunerek mi uyuyorBöyle etkilenme oluyor işte.adamda biraz karizmatikse
İyide otobüste bir kez ve 30dk yanyanasin.iş arkadaşin adamla hergün 9saat bir aradasin.calisirken ögle arasinda belkide yemekte her sn. 2 örnek karşilaştirilamazOtobuste millet yanyana oturuyor herkez birbirine aşık mı oluyor yoooo çok merak ediyorum kocasının yanında o adami dusunerek mi uyuyor
Hakikaten yaa ve buradaki birçok konu böyle havada dikkat ettinizmi.yorumlar hep devam ediyor fakat konu sahipleri birdaha hiç aldırış etmiyor ortada görünmüyor.çok oluyor bu durumKadın konu açıp, tek bir şey yazıp gitti; hala bu konu gündemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?