Patronumu düsünmeden edemiyorum

Esinizi sevmiyorsunuz.. Su an yapabileceginiz iki sey var;
- derhal işten ayrilmak
-işten ayrilmiyorsaniz eşten ayrilip adami aldatmamak..(bence opucuk atan bir adamin yaninda calismaya devam etmekte aldatmanin bir cesididir)

Cok merak etdim sonuc ne?ise devammitamammi?

Eğer gerçekten eşinizi seviyorsanız işten ayrılın. Eşiniz sorarsa da çok yoruluyorum vs. bir bahane bulun . Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi konu kötüye gider. Bu sefer eşinize ilginiz azalacak oda başkasına aynı şeyleri hissettiğinde kendinizi kötü hissedersiniz dimi. Elinizde olmayan bir durumdur ben size asla kızmıyorum kızmaya da hakkım yok fakat bunu engelleyebilirsiniz mesafeli olabilirsiniz eşinizi daha sık aklınıza getirip gün içinde arayıp konuşabilirsiniz mesela ne biliyim. Kısacası konu yine aynı yere geliyor ama işten çıkın işte aman öff

Bak gereksiz boş birsey icin evliliğinden olacaksın.Hos başkasını aklına düşürmüşsün eşine de yazık.
Eşinle aran nasildi normalde?Demekki boşluklar varmis.Ki bu boşluklar asla bunu mazur göstermez.Sadakat yükümlülüğün var.
Adam içkili de olsa öpücük atmış.igrenc aslinda.Kendine gel bir de hayal ediyormuşsun tekrar tekrar.Adam yüz verse evliliğin heder olacak.Adamla da olamayacaksın.Esine üzüldüm.
Baska is aramalısın.

Son düzenleme:
Yanlış olan evli kişilerin erkek ve kadin dip dibe yan yana calismasi.bu şartlar altinda herkes herkesten etkilenir.insanız sonuçta.başka bayanlar yokmu ayni ortamda calisan.onlarla vakit gecirin patronla degil

+100000 geçen aylarda böyle bir konu da beni taşlamışlardı sizin gibi düşündüğüm için ama çooook haklısınız. Yapan kişi erkek olsaydı burda linç edilmişti.

Konu sahibi sizi tanımam etmem ama aldatma potansiyeli mevcut bir insansınız, bir an önce boşanın ve her ne yapacaksanız bekar olarak yapın! Umarım adam evli değildir....

Bu konuya ne oldu acaba merak ediyorum patronunuza acilip esinizden bosanabildiniz mi

Aldatmak ironik bir kelime aslında siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece , aile kavramınınyaratmak düzeni kurmak için ne hallere düşüyoruz çoğumuz malesef hayatın en çok emek harcanan kurumu, değeri de bu yüZden , diyeceğim o ki; kafanız karışmış ama ikincil ilişkilere meyiliniz belli ki var bence işten ayrılın ama iş değiştirmeden tamamen ardından destek alın, ardından da meyil sebebinizi bulun zira adam da aynı meyile sahip ama İnan’ın ondaki yeriniz malesef ki kocasının yanında oynaşan bir z... den ibaret, genel kanı bu yönde gerçekler bunlar. Ben de çok zorluklar çok ağır hallerden geçtim evliliğimde ama terapist işi çözmeye başladı, yeniden temel attık Allah utandırmasın inşallah, ama İnan’ın sorunun çoğu bende çıktı , eşimde sadece kıskançlık ve sinirine hakim olamama çıktı mesela, düzelecek zamanla inancımız var , bence siz de dediğimi yapın. Allah kurtarsın bu cenderenizden

Eşini eğer gercekten sevseydin o kelebekler falan gezinmezdi bir yerlerde. Tek suclu kelebekler zaten yoksa sizin sevginizden hiç şüphem yok.

Patron nedir ya ekmek yedigin yerde gayri ahlaki bir durum evlisin sonuçta bekar olsan neyse

Böyle etkilenme oluyor işte.adamda biraz karizmatikse
Otobuste millet yanyana oturuyor herkez birbirine aşık mı oluyor yoooo çok merak ediyorum kocasının yanında o adami dusunerek mi uyuyor

Otobuste millet yanyana oturuyor herkez birbirine aşık mı oluyor yoooo çok merak ediyorum kocasının yanında o adami dusunerek mi uyuyor
İyide otobüste bir kez ve 30dk yanyanasin.iş arkadaşin adamla hergün 9saat bir aradasin.calisirken ögle arasinda belkide yemekte her sn. 2 örnek karşilaştirilamaz

Ayrıca otobüste karizmatik adam ne arasın:) otobüsü ya yaşlılar ya öğrenciler kullanıyor

Kadın konu açıp, tek bir şey yazıp gitti; hala bu konu gündemde.
Hakikaten yaa ve buradaki birçok konu böyle havada dikkat ettinizmi.yorumlar hep devam ediyor fakat konu sahipleri birdaha hiç aldırış etmiyor ortada görünmüyor.çok oluyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…