O adamla bir gelecek düsündügüm yok zaten. Adam yabanci. Kültürlerimiz farkli. Onun icin yaptigi hareketi belirli bi amaca yormuyorum. Yabancilar bizden daha genislerdir. Normaldir onlara göre bircok sey. Onun icin onunda bana ilgisi var gibi birsey söylemedim size zaten hicbir yorumumda.Gelip gecici bir durum oldugunu biliyorsun.
Ama madem duymak istiyorsun; zaten esini sevsen ona sadik olurdun, gozun kimseyi gormezdi. Gonul kaymaz. Gonul bostur biri gelir yerlesir. Dolu bardak su almaz diyelim buna.
Olayin uygunsuzlugunu bir yana birak, esinle sorunlar cozulmedi ve bosandin. Sonra yaninda calisan evli kadina yan gozle bakan adamla guzel bir hayat mi hayal edeceksin? Nasil guveneceksin? O sana nasil guvenecek?
Herkesin icinde opucuk atan adam seni insanlarin gozunde ne duruma dusurdu bundan bahsetmiyorum bile.
Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Durduk yere kafani da karistirma.
Aklindan cikar, baska is ara bul hayatinin akisini degistir.
Sonra sakin kafayla evliligini degerlendirirsin.
Seviyeli demesi yanlis ama o yorumu bende begendim.. cunku duygusal bi bosluk yasiyo bu kadin bu yuzden aklinkaymus. Ve fiziksel aldatna degil zihinsel aldatmadirSizin yaptiginizi normallestiren yorumlar seviyeli isten ayril,evliligini degerlendir diyen yorumlar seviyesiz mi ?
Neden objektif bakamiyorsunuz? Durust olun kendinize,esiniz sunu yapsa ne hissederdiniz? Kendinizi kandirmaya calismayin, sizin icin soyluyorum. Esiniz adina uzuldum.
Yoldan cıkmak uzeresin bence3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
O adamla bir gelecek düsündügüm yok zaten. Adam yabanci. Kültürlerimiz farkli. Onun icin yaptigi hareketi belirli bi amaca yormuyorum. Yabancilar bizden daha genislerdir. Normaldir onlara göre bircok sey. Onun icin onunda bana ilgisi var gibi birsey söylemedim size zaten hicbir yorumumda.
Yaptigi hareketi kapinin önünde yapti ben o arada telefonla konusmak icin disari cikmistim oda arkamdan gelip arabasina gidiyordu. Hangi durumda yaptiginin bi önemi yok benim icin ama yazdiginiz gibi olmadigini belirtmek istedim.
Seviyeli demesi yanlis ama o yorumu bende begendim.. cunku duygusal bi bosluk yasiyo bu kadin bu yuzden aklinkaymus. Ve fiziksel aldatna degil zihinsel aldatmadir
Madem geçti gitti eşinizle iyisiniz nasıl başka bir adamın öpücük yollamasını hayal ediyorsunuz ya birde işinize gelen şeylere cevap yazıyorsunuz. Yahu geç.Allah aşkıma bir yakınlaşma düşüncem yok ayaklarını adamın öpücük atmasını bile aklından çıkaramayan insan zaten gerçek olsa nasıl olur diyordur adam size yüz verse anında karşılım vereceksiniz işten çıkmamanızfa bu beklentiden. İnsanlara büyük konuşmayın diyeceğinize eşinize saygı duyun daha öncede yazdım görmezden geldin eşin yapsa aklından geçirse düşünse öpücük atsa öğrensen napardın hmm cevap herkes hata yapabilir deyip gayet sakin karşılardın demek ki burdaki cevaplarına bakınca evet cevap???
Sizin yaptiginizi normallestiren yorumlar seviyeli isten ayril,evliligini degerlendir diyen yorumlar seviyesiz mi ?
Neden objektif bakamiyorsunuz? Durust olun kendinize,esiniz sunu yapsa ne hissederdiniz? Kendinizi kandirmaya calismayin, sizin icin soyluyorum. Esiniz adina uzuldum.
Alt cizgi nasil oluyor burdan göster düzenleyim yazimiadamın nıkahlı olmamasını not dusecegıne evlı olmanın altını ciz
Öyleyse şöyle diyelim o patron da evlenmeyecek sizinle siz eşinize bu ihaneti yaptıktan sonra :) Bu gün kocasına yapan yarın bana neler yapar diyecek. Kolay gelsin.Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
arkadas altını guzel cizmış ..tesekkur ederım.Maalese
Öyleyse şöyle diyelim o patron da evlenmeyecek sizinle siz eşinize bu ihaneti yaptıktan sonra :) Bu gün kocasına yapan yarın bana neler yapar diyecek. Kolay gelsin.
Benim yorumum üzerinden atıfta bulunduğunuz için cevap verme ihtiyacı hissettim. Hanımefendinin yaptığını normalleştirmedim. Yaptığının aldatma olduğunu da söyledim. Ama tabiri caizse vurun kahpeye yapmak da yanlış. Eski konularını okursanız zaten evliliğinin sağlam bir temeli olmadığını görürsünüz. Bu demek değil aldatması caiz, ama kendisiyle yüzleştirerek yanlışından döndürebilirsiniz. Sert yorumlar yapmaya, namusundan vurmaya gerek yok. Eşi aldatmasa da onun da yaptığı yanlışlar olmuş. Bir taraf %100 haklı, diğeri %100 haksız değil.
eşınıze bu durumu anlatın o soyler...Alt cizgi nasil oluyor burdan göster düzenleyim yazimi
Tabiki hayirTamam para tabii ki onemli. Zaten insanlar da burda kolay kolay isten cik demez.
Ciddi bir durum var, bakin sizin kontrolunuzun disindaki dusunceleriniz sizi rahatsiz etmis ki burda konu aciyorsunuz. Biraz zaman gectikten sonra eylemleriniz de kontrolunuzden cikarsa gercekten paranin bir anlami kalacak mi ?
Dalga geçiyor resmenAlt cizgi nasil oluyor burdan göster düzenleyim yazimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?