Patronumu düsünmeden edemiyorum

O adamla bir gelecek düsündügüm yok zaten. Adam yabanci. Kültürlerimiz farkli. Onun icin yaptigi hareketi belirli bi amaca yormuyorum. Yabancilar bizden daha genislerdir. Normaldir onlara göre bircok sey. Onun icin onunda bana ilgisi var gibi birsey söylemedim size zaten hicbir yorumumda.

Yaptigi hareketi kapinin önünde yapti ben o arada telefonla konusmak icin disari cikmistim oda arkamdan gelip arabasina gidiyordu. Hangi durumda yaptiginin bi önemi yok benim icin ama yazdiginiz gibi olmadigini belirtmek istedim.

Seviyeli demesi yanlis ama o yorumu bende begendim.. cunku duygusal bi bosluk yasiyo bu kadin bu yuzden aklinkaymus. Ve fiziksel aldatna degil zihinsel aldatmadir

Yoldan cıkmak uzeresin bence

Bende sana ilgisi var yazmadim ki... Fikir istedin, disaridan bakis istedin. Sonuc ayni sadece savunma.

Kecinin en iyi gittigi yol bildigi yoldur

Der ve cekilirim...

Yeni bir heyecan yasak olanın çekici gelmesinden başka bir şey değil bu..
Bence şöyle düşünün. Bu zamana kadar eşinizle olan tanışmalarınızı, sevginizi, evliliğinizi, hayatınızı..
Eğer yanlış bir şey yaparsam ne olur? Eşimi kaybedersem ne hissedirim ne yaparım diye..
Eğer gerçekten eşinizi seviyorsanız zaten diğer yoldan uzak tutacaktır sizi..

adamında size ilgisi var ki dikkatinizi çekmeyi başarmış. siz farkında olmadan etkisi altına girmişsiniz ve kafa karışıklığınız bu yüzden. bi insan bi insana neden öpücük atar ? neyse daha fazla kafanızı meşgul etmeyin bunları unutun ve evliliğinize odaklanın lütfen...

Seviyeli demesi yanlis ama o yorumu bende begendim.. cunku duygusal bi bosluk yasiyo bu kadin bu yuzden aklinkaymus. Ve fiziksel aldatna degil zihinsel aldatmadir

Seviyeli demesine istinaden yazdim o yorumu. Evet burda da zihinsel aldatma soz konusu. Burdaki cozum de belli. Adamdan uzaklasarak, sakince kendi evliligini, esine olan sevgisini, objektif olarak degerlendirecek. Ben her ikisine de acik oldugunu gormuyorum konu sahibinin,umarim fikri degisir.

Birkere bana sorum isine gelmedi cevap vermedin digemezsin nerden biliyorsun? Okadar yorum geldi hepsine yetisemedim. Cevap belli zaten tabiki hos bisey degil kabulda etmesini bekleyemem bosuna "bir derdim var" kismina yazmadim farkindayim affi olmadiginin. Aklim ve kalbim birbiriyle celisiyo klise de olsa durum bu.
Kimseyede büyük konusma tavsiyesinde bulunmayacam yasayarak ögrensin ögrenecek olan.

Benim yorumum üzerinden atıfta bulunduğunuz için cevap verme ihtiyacı hissettim. Hanımefendinin yaptığını normalleştirmedim. Yaptığının aldatma olduğunu da söyledim. Ama tabiri caizse vurun kahpeye yapmak da yanlış. Eski konularını okursanız zaten evliliğinin sağlam bir temeli olmadığını görürsünüz. Bu demek değil aldatması caiz, ama kendisiyle yüzleştirerek yanlışından döndürebilirsiniz. Sert yorumlar yapmaya, ne bileyim namusundan vurmaya gerek yok. Eşi aldatmasa da onun da yaptığı yanlışlar olmuş. Bir taraf %100 haklı, diğeri %100 haksız değil.

Büyük konuşmayacağım ama yaptığınız yanlış ve siz bu yanlısı bile bile yapıyorsunuz.Evlisin eşinde bulamadığın nedir? Eşini sevmiyorsun sevsen böyle bir rüzgâra kapılmazdın.Eşin bunu haketmiyor bence ayrıl ayrıl ama bir düşün yuvanı ne için yıktığını? O adam belki seninle gönül eğlendiriyor gördü senin arayış içinde olduğunu bir gecelik çerez olarak görüyor seni.Ne desem büyük olur YANLIS YOLDASIN!!!

Maalese
Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
Öyleyse şöyle diyelim o patron da evlenmeyecek sizinle siz eşinize bu ihaneti yaptıktan sonra :) Bu gün kocasına yapan yarın bana neler yapar diyecek. Kolay gelsin.

Maalese

Öyleyse şöyle diyelim o patron da evlenmeyecek sizinle siz eşinize bu ihaneti yaptıktan sonra :) Bu gün kocasına yapan yarın bana neler yapar diyecek. Kolay gelsin.
arkadas altını guzel cizmış ..tesekkur ederım.

Canim adam bildigin avam. Evlenmedigi insana karım diyen net kırodur. Her yeri göz kirpsa nolur :) aman fani dünya reel olarak yapma da içinden gecenlere de nasi ket vurulur. Kafada herkes aldatio.

Ben de namusundan vurmadim.
Burda zihinsel aldatma var dedim. Konu sahibini rencide edicek bir mesaj da yazmadim. "Vurun kahpeye" tabirini hak edecek bir yorum goremedim,aksine insanlar yardim etmeye calisiyor. Yardimlara kapali olmasi bakimindan yazdim. Sizin yorumunuzdan ziyade seviyeli/seviyesiz ayrimina istinaden yaptim o yorumu.

Tabiki hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…