Patronumu düsünmeden edemiyorum

Ben de siz yazdınız demedim zaten yanlış anlamayın. Sert yorum yapıyoruz dobrayız biz diye üstüne giden, anlamadan dinlemeden büyük laflar konuşan çok üye var. Ben biraz konularına göz gezdirince bir ilgi açlığı içinde olabileceğini düşündüm mesela, zira kadın evliliğinde mutsuz belli ki. Burada hemen saldırıya geçen çok üye var. Onun yerine anlamaya, duygularını ayırt etmesini sağlamaya çalışarak ona yol göstermeliyiz. Hatalar insanlar için, herkes boşluğa düşebilir, yanlışlar yapabilir. Önemli olan hatalarını bilip tekrarlamamak.

O zaman baska is bakin derim ben.
Ilerde yine kendinizi her ne sebepten olursa olsun durduramaycaginiz bir noktaya varma ihtimali varken orda kalmaniza degmez. Belki derin bir bosluk yasiyorsunuz,belki esinize karsi duygulariniz degisiyor ama hic bir sebep aldatmanin yanlis bir sonuc oldugunu degistirmiyor. Baska is bakin, kendinizi dinleyin. Gercekten esinizi seviyor musunuz, gercekten artik o heyecani duymuyor musunuz , ona karar verin. sonra gerekeni yaparsiniz.

kusura bakmayında yazan kısı marıfet gibi yazmasın..ozaman..hıç pişman gibi duruyormu...tabıkkı ınsan sasar beser...kımse nefsine guvenemez...kınamamak lazım ama ne diyelım arasıra olur boyle seyler...bos vermı diyelım Allah askına..

O kdr dogruki su solediklerin. Cok eskiden deli gibi esime asikken:) bende bole dusunuyordum.. fakat insan hep ayni askiyla kalamiyo.. acaba diyorum bazen esim baskasina bakar mi? Yani duygusal acliktan yok baska problemlerden olur..karsidakini direkt yargilamaktan ziyade bunu neden yaptigida onemli bana kalirsa. Demiyorumki masumlasiyo o vakit.. hayir degil. Kimse durup dururken esini aldatmaz herhlde illa bi yerde o evlilik catirdamistir.

Siz de beni yanlis anlamayin. Ordaki seviyeli kisma takildim.
Ben sizi anliyorum. Konu sahibi hata yapmis olabilir elbette, bu hatayi daha kotu noktalara tasimaktan kacinmasi gerek diye dusunuyorum. Daha da onemlisi neden bu hatayi yaptigini kendini dinleyerek sorgulamali.

Burada insanlar sabahtan beri " evli erkekleri ayartan bekar kızları " okuyor. Ve o erkeklere söylemek istedikleri şeyleri içlerine atıyorlar. Fakat gelin görün ki bu işi ya da benzerini yapmak üzere olan bir kadınla karşılaşıyorlar. Patlama potansiyelimiz yüksek lütfen af buyurun. Eşinizle sorunlarınız olabilir ama ayıp. Acizlik etmeyin. Yardım istediğiniz için açmışsınız konuyu nacizane tavsiyem şudur ki bıçak gibi kesin bu işi. O işten alacağınız maaşla ödeyeceğiniz kira, yarı yolda bırakacağınız eşinizin iki dünyada da gönül sadakasını vermeye yetmez. Ki bu işi nefsinize göre yapacak olursanız mutlaka sonunda madur olacaksınız. Büyük konuşmayın diyorsunuz. Doğru. Haklısınız. Fakat sizde çiğneyemeyeceğiniz lokmayı ağzınıza almayın. O patron sizi suya götürür susuz getirir haberiniz ola. Saygılar.

Boşverin gibi bir şey yazmış mıyım? Siz de yazmışsınız insanız şaşarız beşeriz diye. Hemen saldırmak mı lazım, bela mı okumak lazım mesela? Tabi ki hayır. Ben de bunu bir zihinsel aldatma olarak gördüğümü konu sahibine söyledim ancak duygularını ayırt etmesini yazdım. Bu eşiyle yaşadığı problemlerden dolayı mutsuzluğundan kaynaklı bir ilgi açlığı mı, yoksa gerçek bir beğeni mi, eşine olan sevgisi bitmiş mi? Buna göre hareket etmesi gerektiğini belirttim mesela.

Anladığım kadarıyla patronunun seninle bir hoslantisi yok. Sen platonik bir ilgi duyuyorsun bir şey olacağını sanmıyorum.bu ilgi de pis bir ilgi değil.
Olabilir yani insanız hepimiz, yaradilisimiz gereği zayıf yönlerimiz var, mükemmel değiliz, kimse mükemmel değil. Önemli olan bu yonlerimizi törpüleyip mümkün olduğunca kendimizi iyi yapıp doğruyu bulmak. Sen bundan sobra ne yapacağına bak.
Burada sana çirkin yazılanlara da aldırış etme.boşver.

Bakmayın burdakilere, gayet insanı bir durum. Insan aynı anda birden fazla kişiden hoslanabilir. Bu patronu da olabilir bir film yıldızı da. Umarım patronunun ilginizin farkına varmamıştır. Başka iş arayın, o ortamdan uzaklaşınca, bu durum ortaya çıkarsa hoş olmaz. Siz belki etmiyorum zannedersiniz ama belli edersiniz, hoş bir durum değil.

Sizinle ayni dusunuyorum ama konu sahibi keske konuyu farkli yazsaydi ne biliyim evliligi hakkinda daha cok anlatabilirdi ben okudugum konuda esinin karakterini hic gormedim ondan cok yukleniliyor.

Bu arada oyle yazdaydi yine ayni tayfa olucakti keske uclarda yasamasak ve akillica ve hassasiyetli davrabilsek.

Eşimi seviyorum demiş ama konunun gerisi gelince bu "Seviyorum" cümlesi bir tür savunma mekanizması gibi geldi bana o yüzden eski konularına bakma ihtiyacı hissettim. Gerçekten de eşiyle epey ciddi sorunları olmuş, hem de daha yeni evliyken.

Bence keske konu sahibi cozum onerilerine daha acik da olsa ayni zamanda.
Cunku burda ya bosver insanlik hali gecer demeyle gececek bir duygu bu kadar uzun surmez. Kendi de yeterince engel olmaya calismistir diye dusunuyorum. Bence hem yeterli bilgi vermemesi hem de cozum onerilerine kapali olmasi insanlari yanlis dusunmeye sevk ediyor.

Patronun sarhoşken attığı bir öpücük bu denli mutlu ettiyse,ayıkken neler olur bilemedim şimdi.
Patron sana karşı meyillense (ki bu olacak, çünkü belli ediyorsundur kesinlikle)
işte o zaman tam teşekküllü bir ihanet macerası okuyabiliriz.

Ha bir de önce kendi haline bak,
Burada insanlara kullandığın üslup çok çirkin.
Kimseyi aşağılayacak pozisyonda değilsin.

Muhtemelen bir çekim olmuş aranızda ...farkinda olan patron bu yuzden öpücük atmış ancak, patronun amaç çok masum değil ben sana söyleyim...senin es problemlerin tam anlamıyla çözülmemis ki malesef kafan karışmış ...zihnen bu bir aldatmadir kesinlikle. .eşine olan sorunlarını gözden geçir ve çözmeye çalış o boşluğun çözülmezse is değişikliği de yapsan o içindeki boşluğu farkında olmadan dolduran birini yine bulabilirsin.

Anlık bir heyecan için bence nefsinize yenilmeyin, eşinizi seviyorsanız zaten o sadece devamlı birlikte ve yanyana olduğunuz için nefsinize yenik düşmenizle ilgili. Çekicidir o da size kur yapıyordur belki ama sonuçta hata olduğunu biliyorsunuz en başta kendinize sonra eşinize saygısızlık. Bir de inançlı bir insansanız aklınızdan çıkarmamaya çalışın, biz sadece bu dünya hayatında hoşumuza giden herşeyi yapmak için yaşamıyoruz. Kendinizi belki zor durumda kalan insanlarla ilgili hayır kurumlarına vs yönlendirebilirsiniz, ekmeğe muhtaç öksüz yetim birçok ihtiyaç sahibi var, kendinizi o dünyadan sıyırın, size gerçekten ihtiyacı olan insanlar muhakkak vardır. Hem bu dünyada hem de ahirette işinize yarayacak şeyler sonuçta. Ama gönül eğlendireyim derken eşinizden de kendinize olan saygınızdan da olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…