Sende ögren. Ilerde lazim olur belkieşınıze bu durumu anlatın o soyler...
Ben de namusundan vurmadim.
Burda zihinsel aldatma var dedim. Konu sahibini rencide edicek bir mesaj da yazmadim. "Vurun kahpeye" tabirini hak edecek bir yorum goremedim,aksine insanlar yardim etmeye calisiyor. Yardimlara kapali olmasi bakimindan yazdim. Sizin yorumunuzdan ziyade seviyeli/seviyesiz ayrimina istinaden yaptim o yorumu.
cok sukur 19 yıldır hıc lazım olmadı.. ıns olmaz...Rabbım muhafaza...Sende ögren. Ilerde lazim olur belki
Tabiki hayir
kusura bakmayında yazan kısı marıfet gibi yazmasın..ozaman..hıç pişman gibi duruyormu...tabıkkı ınsan sasar beser...kımse nefsine guvenemez...kınamamak lazım ama ne diyelım arasıra olur boyle seyler...bos vermı diyelım Allah askına..Ben de siz yazdınız demedim zaten yanlış anlamayın. Sert yorum yapıyoruz dobrayız biz diye üstüne giden, anlamadan dinlemeden büyük laflar konuşan çok üye var. Ben biraz konularına göz gezdirince bir ilgi açlığı içinde olabileceğini düşündüm mesela, zira kadın evliliğinde mutsuz belli ki. Burada hemen saldırıya geçen çok üye var. Onun yerine anlamaya, duygularını ayırt etmesini sağlamaya çalışarak ona yol göstermeliyiz. Hatalar insanlar için, herkes boşluğa düşebilir, yanlışlar yapabilir. Önemli olan hatalarını bilip tekrarlamamak.
Canim adam bildigin avam. Evlenmedigi insana karım diyen net kırodur. Her yeri göz kirpsa nolur :) aman fani dünya reel olarak yapma da içinden gecenlere de nasi ket vurulur. Kafada herkes aldatio.
O kdr dogruki su solediklerin. Cok eskiden deli gibi esime asikken:) bende bole dusunuyordum.. fakat insan hep ayni askiyla kalamiyo.. acaba diyorum bazen esim baskasina bakar mi? Yani duygusal acliktan yok baska problemlerden olur..karsidakini direkt yargilamaktan ziyade bunu neden yaptigida onemli bana kalirsa. Demiyorumki masumlasiyo o vakit.. hayir degil. Kimse durup dururken esini aldatmaz herhlde illa bi yerde o evlilik catirdamistir.Ben de siz yazdınız demedim zaten yanlış anlamayın. Sert yorum yapıyoruz dobrayız biz diye üstüne giden, anlamadan dinlemeden büyük laflar konuşan çok üye var. Ben biraz konularına göz gezdirince bir ilgi açlığı içinde olabileceğini düşündüm mesela, zira kadın evliliğinde mutsuz belli ki. Burada hemen saldırıya geçen çok üye var. Onun yerine anlamaya, duygularını ayırt etmesini sağlamaya çalışarak ona yol göstermeliyiz. Hatalar insanlar için, herkes boşluğa düşebilir, yanlışlar yapabilir. Önemli olan hatalarını bilip tekrarlamamak.
Hmm PC ile pek aran yok ozaman ;-) oda iyimis.cok sukur 19 yıldır hıc lazım olmadı.. ıns olmaz...Rabbım muhafaza...
Mesela sevisirken kocani degilde patronunu dusunuyon:) ya da hoslaniosun boleKafada nasil aldatiliyor??
Ben de siz yazdınız demedim zaten yanlış anlamayın. Sert yorum yapıyoruz dobrayız biz diye üstüne giden, anlamadan dinlemeden büyük laflar konuşan çok üye var. Ben biraz konularına göz gezdirince bir ilgi açlığı içinde olabileceğini düşündüm mesela, zira kadın evliliğinde mutsuz belli ki. Burada hemen saldırıya geçen çok üye var. Onun yerine anlamaya, duygularını ayırt etmesini sağlamaya çalışarak ona yol göstermeliyiz. Hatalar insanlar için, herkes boşluğa düşebilir, yanlışlar yapabilir. Önemli olan hatalarını bilip tekrarlamamak.
Burada insanlar sabahtan beri " evli erkekleri ayartan bekar kızları " okuyor. Ve o erkeklere söylemek istedikleri şeyleri içlerine atıyorlar. Fakat gelin görün ki bu işi ya da benzerini yapmak üzere olan bir kadınla karşılaşıyorlar. Patlama potansiyelimiz yüksek lütfen af buyurun. Eşinizle sorunlarınız olabilir ama ayıp. Acizlik etmeyin. Yardım istediğiniz için açmışsınız konuyu nacizane tavsiyem şudur ki bıçak gibi kesin bu işi. O işten alacağınız maaşla ödeyeceğiniz kira, yarı yolda bırakacağınız eşinizin iki dünyada da gönül sadakasını vermeye yetmez. Ki bu işi nefsinize göre yapacak olursanız mutlaka sonunda madur olacaksınız. Büyük konuşmayın diyorsunuz. Doğru. Haklısınız. Fakat sizde çiğneyemeyeceğiniz lokmayı ağzınıza almayın. O patron sizi suya götürür susuz getirir haberiniz ola. Saygılar.Beklentim benim durumumu yasamis olanlar cikarda bana akil verir yönündeydi. Gelip gecici oldugunu bilmek isterdim yada evliligimde görülmeyen problemleri netlestirecek biri cikar umuduyla yazdim buraya. Ama bosuna yazmisim galiba. Burda kimse kimseye yardim etmek icin yazmiyor
kusura bakmayında yazan kısı marıfet gibi yazmasın..ozaman..hıç pişman gibi duruyormu...tabıkkı ınsan sasar beser...kımse nefsine guvenemez...kınamamak lazım ama ne diyelım arasıra olur boyle seyler...bos vermı diyelım Allah askına..
Anladığım kadarıyla patronunun seninle bir hoslantisi yok. Sen platonik bir ilgi duyuyorsun bir şey olacağını sanmıyorum.bu ilgi de pis bir ilgi değil.3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Ben de siz yazdınız demedim zaten yanlış anlamayın. Sert yorum yapıyoruz dobrayız biz diye üstüne giden, anlamadan dinlemeden büyük laflar konuşan çok üye var. Ben biraz konularına göz gezdirince bir ilgi açlığı içinde olabileceğini düşündüm mesela, zira kadın evliliğinde mutsuz belli ki. Burada hemen saldırıya geçen çok üye var. Onun yerine anlamaya, duygularını ayırt etmesini sağlamaya çalışarak ona yol göstermeliyiz. Hatalar insanlar için, herkes boşluğa düşebilir, yanlışlar yapabilir. Önemli olan hatalarını bilip tekrarlamamak.
Sizinle ayni dusunuyorum ama konu sahibi keske konuyu farkli yazdaydi ne biliyim evliligi hakkunda daha cok anlatabilirdi ben okudugum konuda esinin karakterini hic gormedim ondan cok yukleniliyor.
Bu arada oyle yazdaydi yine ayni tayfa olucakti keske uclarda yasamasak ve akilica ve hassasiyetli davransak.
Sizinle ayni dusunuyorum ama konu sahibi keske konuyu farkli yazdaydi ne biliyim evliligi hakkunda daha cok anlatabilirdi ben okudugum konuda esinin karakterini hic gormedim ondan cok yukleniliyor.
Bu arada oyle yazdaydi yine ayni tayfa olucakti keske uclarda yasamasak ve akilica ve hassasiyetli davransak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?