- Emoji Skoru
- 4.656
- Puanlar
- 83
Yeri geldi gece yarılarına kadar çalıştık, ekmek aslanın ağzında dedik. Biz ezilen bir nesiliz genel olarak onu gectim de, sizin yaptığınız da abartı.. Belli ki Ramazan ayı boyunca bu şekilde yapilmis ki sonu da geldi Ramazan'ın. 1 saat geç çıksaydınız da acil olan işi bitirseydiniz ne olurdu, bu kadar laf işitmeye gerek var mı?Herkese gunaydin gercekten kafayi yemek uzereyim. Babam ve calistigim ofisin sahibi ortaokuldan arkadaslar zaten staj yaparken de o vesileyle girmistim daha sonra da ise basladim. Babamin arkadasi kurucu patron bir de mudurumuz var ayrıca , ramazanda kadin personeller islerini bitirdiklerini şefe gosterdikten sonra 16.00 da paydos edebiliyor. Ramazan boyunca bu şekilde ilerledik dün de saat 16.00 olmaya yakın şefe yazıları yazdığımı, kontrole gittiğimi ve bir işimin kalmadığını söyledim her zamanki gibi (işimi 13.00-14.00 arası bitirmiş oluyorum zaten) daha sonra şefim de o gün izinli olan kişinin masasındaki dosyanın acil olduğunu ve yapmam gerektiğini söyledi. Saat de 16.00 olmaya çok yakındı bende saat 4 de çıkmam gerektiğini daha önce söylemiş olsaydı yapabileceğimi söyledim, o da agresif bi tavırla bana zaten bu erken çıkma muhabbeti olduğundan beri işi saldığımızı falan söyledi. Alakası yok bu arada herkes aynı şekilde işini canla başla bitirmeye çalışıyor. Neyse ben o sırada yapmayacağımı 5e kadar orda olan erkek çalışanların yapabileceğini ve saatin 4 olduğunu çıkmam gerektiğini söyleyip çıktım, şefimiz de sinirlenip patronu aramış?? Hayır yani git müdüre söyle tamam mı kalkıp da patronu aramak ne demek ya? Bende bu olayları sabah işe hazırlanırken babamın bana nasihat vari konuşmasıyla öğreniyorum. Şefim gidiyor patrona söylüyor iş yapmadığımı ve erken çıktığımı(!) patron da kalkıp babamı arıyor, babam da gelmiş bana iş yerinde daha sakin olmamı ve verilen işleri yapmam gerektiğiyle alakalı nasihat çekiyor??
Saçmalığa bakın sinirden çıldırmak üzereyim. Bu sinirle gidip şefime bağırıp çağırmak istiyorum bu kadar ufak bi olayı büyülttüğü için ama yapmamam gerektiğinin de farkındayım. Sadece ne yapmam gerektiğini ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.