Patronumun Çıplak Fotoğrafları!!

bir de pazar günü ofiste ne işin var?mesai için gitmedin, bu konuyu açmak için mi gittin ofise?
ya o korktuğun patron gelseydi?
sana pazar pazar ne işin var burada demezmiydi?

bir kac tane ayicik al masasinin ustune koy

ne hayal dunyasi var insanlarda yahuuu...

ya sapıktır adam yada cinsel tercihi farklıdır.. sana karşı bir hareketi olmadıysa bırak kendi pembe dünyasında eğlensin adamcağız

çakma konular furyası kaldığı yerden devam ediyor sanırım.
bugün pazar ofiste ne işin var bu biiirrrr!
yeni üyesin, açtığın konu direkt cinsellikle ilgili bu da şüphe çekiyor tabii.

vay anasını sexu şeyler gören buraya üye olup konu açıyor

patronun cinsel tercihi değişikse ve size daha önce sorun olmamışsa dert değil..

işinizde çok rahatmış, nazar değmesin
hangi sektör bu böyle? patronlar öğleden sonra ofisten gidiyor,personel 4 te gidiyor..
ohh iyi valla..böyle iş başka bir yerde bulamazsın

o birşey değil de kız adamın pc yi niye kurcalamış yolla faksını bak işine

o birşey değil de kız adamın pc yi niye kurcalamış yolla faksını bak işine

patron söylemiştir A dosyasını ,B dosyasını faxla diye..
onların dışında ,tek tek hepsine bakarsan , görmemen gereken herşeyi görürsün konu sahibi..

Şimdiye kadar bişey olmadıysa şimdiden sonra da bişey olmaz herhalde.

Adamın yanında ciddi dur, yakanı bağrını ört.

bana bıraz kastlen yapılmıs gıbı geldı .
adam bılgısayarın da cıplak fotoları oldugunu bıle bıle sana ;
"sen cıkma benım bılgısayarıma gec su dosyayı bana faxla "demesı acıkcası
kastlen yapılmıs bır olay gıbı geldı .sonucda oyle bır goruntulerı varsa bıle tedbır
alması gerekırdı .
kastlen yapılmıs bırsey olmasa bıle ,pc de cıplak fotolar barındıran adam da
sapık zıhnıyetlıdır .zaten az kısı calısıyorsunuz .hersey olabılır .
sahsı fıkrım ,ıstıfamı verırdım .

ben teknolojiden iyice uzak kaldım galiba.
bilgisayardaki dosya bir numaraya faxlanabiliyor mu gerçekten...?

bilgisayara fax programı kuruluyor,istediğin dosyayı faxlayabiliyorsun, hem yeni bir teknoloji değil..
12-13 yıl önce evden cvmi faxlardım

seks manyağı olduğu kesin!tehlikeli.
diğer patrona güveniyorsan danış derim.çok ağzını iş yerinde yayma.sonra işsiz kalırsın.Benimde iş yerinde iki patronum vardı.biri bir gün belden aşağı konuştu.diğerini severdim danıştım.bana aldırma tersle dedi.ama yalnız oartamım yoktu.boş yere işsisz kalmadım.ama bu tipler doyumsuz aç olurlar.belkide çıkman iyisi.

Ayiciklarla ciplak erkek fotografi nedir arkadas ya gulsem mi uzulsem mi bilemedim. Eger kimsenin gormesini istemeseydi dosyaya kilit koyardi. Kasti yapmis sapkin herif. Bence hemen baska bir is ara buluncada istifani ver cik derim. Bir arkadasina durumu anlat gun boyu telefonla falan yoklasin seni.

Allah akıl zayıflığı vermesin adam tam bir zavallı rabbim ıslah etsin sende paçanı kurtarmana bak manyak herif iğrenç adam

ne kadar rahat iş yeri öyle,ama pazarda mı çalışıyorsunuz:26:
15 gün önce olan bir olaydan bahsediyorsun,15 gündür sorun yaşamadın demekki,çalışmaya devam et

anlayamadığım niye sırf bu konu için üye oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…