Patronumun Çıplak Fotoğrafları!!

bence ailenizle paylaşın vede işten çıkın çok ihtiyacım var diyorsunuzda sapık bir adamla aynı yerde durcağıma işsiz dururum bakın zaten günah nahmeremle aynı odada durmak birde sapıkmış kendinize başka iş bulun bence yani şahsi görüşüm ben ayrılırdım hemen..

ıyyy sapık olmasa kendini nediye duşta çıplak bir şekilde ayıcıklarla falan çeksin kesin sapık buadam

Adamın tuhaf biri olduğu ortada..Ama eğer sana karşı bi yanlış hareketini falan görmediysen devam et ama temkinli davran bence canım...İşe giderken birilerini de yanında götür eğer imkanın varsa otursun yanında...Adam bana gay gibi geldi sanki ama bilinmeez...Bi de masaüstünde duran klasör bana göre kim görürse görsün umrumda değil mesajı veriyor...Adam rahat biri belli ki...Dikkatli olmakta fayda var..Eğer kıllanır kendini kötü hissedersen sana davranışlarından; o zaman ayrılırsın işten...

şunu anlayamadım sonucta adamın böyle fantezileri varsa sanırım o dosyaları masa üstü değilde baska bir yere koyardı ,ayrıca adam senden kendı bilgisayarına girmeni istemiş böyle birşeyi meydanda bırakmazdı diye düşünüyorum sanırım sen merak ettin nerde ne var diye ve bu dosyaları gördün haklı olarak şok oldun adamın sana karşı bir şeyi yoksa işten neden cıkacaksın yani seni bağlayan bir şey yok bana göre

Bu olayı iki hafta önce yaşamışsınız.
İki haftadır davranışlarında bir değişiklik gördün mü?
Herşey eskisi gibi devam mı ediyor.
Senin o fotoğrafları görmüş olabileğine dair ufakta olsa
bir rahatsızlık falan gösteriyor mu?
Madem herkes birbirinin bilgisayarını böyle rahat kullanabiliyor
resimlerini şifrelememesi ya da gizli bir dosya yapmaması ilginçmiş gerçekten.

konuya uzak bir yaklaşım olmamış mı? yanlış anlamayın beni lütfen saygı duyuyorum ve bakış açınızı eleştirmiyorum.zaten haddim değil. ama o zaman hepimiz işimizi bırakalım.günaha giriyoruz çünkü.yaşayabilmek için para kazanıyoruz.

bence hareketlerine bakın derim.fotoğrafları unutmuş olabilir belki.varsayımlarla işinizden olmayın derim ben.eğer size karşı farklı bir tutum sezerseniz o zaman işi bırakmayı düşünebilirsiniz.benim fikrim bu yönde.

bir de pazar günü ofiste ne işin var?mesai için gitmedin, bu konuyu açmak için mi gittin ofise?
ya o korktuğun patron gelseydi?
sana pazar pazar ne işin var burada demezmiydi?

Herkes hafta sonu tatil yapmayabiliyor. Ki ben de daha önce asistanlık yaptım iznim hafta içi idi. Yani herkes hafta sonu tatil yapar diye genellemek anlamsız.

Herkes hafta sonu tatil yapmayabiliyor. Ki ben de daha önce asistanlık yaptım iznim hafta içi idi. Yani herkes hafta sonu tatil yapar diye genellemek anlamsız.

4 kişilik ofiste pazar günü mesaisi ilginç geldi..
bahsettiğiniz pazar mesaisi ,yoğunluğu çok olan ofisler için geçerli bence..
mağazaların muhasebe departmanlarının,satış departmanlarının pazar mesaisi olur tabii..

Tabi ki konu sahibinin çalıştığı sektörü bilmiyoruz, ofisine çalışmak için gitmemiş de olabilir bilemem orasını ama ben çalışılabilir o gün demek istedim :)

Tabi ki konu sahibinin çalıştığı sektörü bilmiyoruz, ofisine çalışmak için gitmemiş de olabilir bilemem orasını ama ben çalışılabilir o gün demek istedim :)

çete mısınız sız yahu bu konular ne böyle eğlenıyorum sayenızde

patronun evlıyse gıt karısına göster olmadı tehdıt et bıllboardlara asarım de
hem az çalışırsın, hem maaşına zam yapar hemdeee sana dokunamaz

canım bence yanlış yapıyosun iş yeri bilgisayarından bu konuyu açmışsın.ilerde uşalır falan patronun konuya bence iş yerinden yazma bu tip konuları.ayrıca patronun fotolarını görmüşsün sonra o kendi pc sine geçtiğinde son bakılan görselleri görebilir.yani ya anlamışsa senin o fotoları gördüğünü.bence temkinli davran ve asla bildiğin yönünde açık vermemeye çalış sonra sen biliyosun die sana zararı dokunmasın.elinde koz olmasın adamın ve yazcaksan buraya bi internet cafeden falan yaz.madem işten ayrılmak istemiyosun kesinlikle yalnız kalmamaya çalış.yalnız kaldığınızdada sürekli bahaneler bulup dışarıya çık.dikkatl ol canım anlatma arkadaşına falanda sonra belliolur adama karşı tavrınız değişir adam anlar bildiğinizi falan iş sarpa sarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…