- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
yanlış anlamayın ama siz de biraz kaşınmışsınız.. yani ne alaka sevgiliniz olup olmadığı sorusuna cevap verip, bir de üstüne haftasonu biriyle tanışacağınızı anlatıyorsunuz. çok gereksiz muhabbetler geçmiş.
zaten en başında diğer aracı kişinin size yaklaşımını da patronunuza anlatmanız hoş değildi, o zemin sağlamış çoğu şeye..
annenizi de getirmeyin bence, gayet soğuk ve mesafeli durun, annenizin gelmesi neyi değiştirir, hem 2 kişilik bir yer de olsa iş yeri orası..
Soguk dururum diyosun ama tanimadigin hoslanmadigin adamla kahve icmeye gitmek, patronuna ozel hayatindan bahstmek falan.. Bunlar direk karsidakine cesaret verici davranislar. Bi de guzel degilim yazmissin ama guzeller guzeli diye de nick almissin. Dikkatimi cekti.
özel hayatından bahsedettiğin için samimileştiğini düşünmüş, senden karşılık alabileceğine inanmış bu yüzden. sevgilim yok ama biriyle görüşücem falan filan demene hiç gerek yoktu bence. ona ne ki.. sen kötü niyetli değilsin tabi ki, ama bu tip insanlarla sohbet etmeye gelmez...
Emin olun hoşuma gitse bende hoşlanmış bi şekilde cevap verirdim ki rahatsızlığımı dile getirmezdım..Bugün dile getirdim rahatsızlıgımı örnek vererek direk onun için demedim ama gayet açık ve net bir örnekle anlattım oda bi an tökezledi sanki...dediğiniz gibi her an işten kovulabilirim...
Not: Bugün hiç el şakası vs. yapmadı.
ben kovuldum bi kere böyle ilk gençlik yıllarımda, ordan biliyorum
nasıl kovuldunuz? sebep leri neydi peki? şu durumdayken zateen asla kovulduguma üzülmem basıma bişey gelmeden kovuldugum için sevinirim elhamdülillah.
valla canım bildiğin asılıyodu işte, akşam yemeğe çıkalım falan demeler, yazlığa gidelim falan demeler, bende çok gençtim tabii bas git işte demi, baktı ben buzdolabı koydu kapıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?